img-bg
English

Forma e kontaktit për
kërkesa të përgjithshme.

Le të diskutojmë nevojat e biznesit tuaj dhe si Hostinkos mund të ndihmojë! Ekipi ynë do të jetë i kënaqur t'ju ndihmojë!

Whatsapp në +383 44 114 409.

Nëse keni pyetje të përgjithshme në lidhje me produktet ose shërbimet e ofruara nga Hostinkos, thjesht na dërgoni me email këtu duke përdorur formën tonë të kontaktit.


Ne përdorim informacionin tuaj personal vetëm në përputhje me Politikën tonë të Privatësisë. Për detaje, ju lutemi shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Ju lutemi përdorni këtë formë vetëm për pyetje të përgjithshme. Nëse kjo është e ndërlidhur me përkrahje ose çështje urgjente, ju lutemi lini një mesazh me ekipin tonë të përkrahjes. Klikoni në menynë Ndihmë 24/7 në krye të secilës faqe.