img-bg

Lider në krijimin
e faqeve të internetit

Hostinkos është vendi më i mirë për të dizajnuar një uebfaqe mahnitëse që duket dhe performon ashtu siç dëshironi.

Ne guxojmë të jemi ndryshe!

Për shumë vite ndihmojmë bizneset dhe organizatat e të gjitha formave që me kosto të ulët të krijojnë uebfaqet e tyre. Misioni ynë është t'ju ofrojmë cilësinë më të lartë dhe mbajtjen e shërbimeve tuaja gjithnjë online.

Lexo më shumë në Për Ne

Lërini dizajnerët tanë të krijojnë uebfaqën tuaj

Bisedoni personalisht me një nga dizajnerët tanë. Thirrni për një konsultë falas.
+383 44 114 409 info@hostinkos.com Dërgo një e-mail
img-bg
1. Na jepni një përmbledhje të shkurtër të biznesit

Kjo do të na ndihmon të bëjmë një uebfaqe që përputhet me nevojat specifike të biznesit tuaj.

2. Na dërgoni logon e biznesit

Nëse nuk keni një logo, mos u shqetësoni, ne gjithashtu do të mund të merremi edhe me këtë.

3. Nënshkruani marrëveshjen

Me një depozitë 50% e cila porsa të paguhet lejon ekipin tonë të fillojë në projektin tuaj.


#HowItWorks