img-bg

EnglishFilloni kërkimin
për emrin e domenit.

www.
Transferim në Hostinkos
DNSSEC Signed DomainFREE

Visitors with enabled domain signature validation (DNSSEC), are protected against manipulated translation from your domain into rogue internet addresses.

WHOIS Privacy ProtectionFREE

WHOIS Privacy is to hide your personal information. If someone searches for your domain, then they will not be able to see your contact information.

HSTS Preloaded DomainFREE

The best way to protect your website from SSL stripping is to use a HSTS-preloaded domain name or add your website to the HSTS-preload list.

Domeni Çmimi Transferi Rinovimi
.com €12.00 €12.00 €12.00 Kërko
.net €15.00 €15.00 €15.00 Kërko
.org €14.00 €14.00 €14.00 Kërko
.biz €17.00 €17.00 €17.00 Kërko
.al €16.00 €16.00 €16.00 Kërko
.info €16.00 €16.00 €16.00 Kërko
.co.uk €16.00 €16.00 €16.00 Kërko
.de €16.00 €16.00 €16.00 Kërko
.mk €16.00 €16.00 €16.00 Kërko
.eu €16.00 €16.00 €16.00 Kërko

Më shumë arsye për të zgjedhur Hostinkos.

Transaksion i sigurt pagese

Pagesa të sigurta përmes Transferimit Bankar ose eBanking, Credit Card, dhe Paypal.Çmime të njëjta të rinovimit

Gjithmonë çmim i ulët i njejt për të gjitha regjistrimet dhe rinovimet e domenit.

Transferim me rinovim një vjeçar

Transferimi i domenit tuaj në Hostinkos përfshinë rinovim një vjeçar të tij.

domains table

img-bg

Ndihmë & përkrahje
24 orë në ditë

Keni pyetje? Kërkoni ndihmë përmes telefonit, live chat ose tiketës. Nëse tashmë jeni klient i Hostinkos, ju lutemi kyçuni në llogarinë tuaj të përfitoni përkrahje më të shpejtë.

I gjithë ekipi i Hostinkos është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.


Merrni ndihmë tani