img-bg

EnglishEmail llogari
@yourbusiness.com

Krijoni email llogari profesionale me emrin tuaj të domenit shpejt dhe me lehtësi. 100% kompatibil me Windows, Mac dhe Linux.

Email Pro
2.49 /muaj Çmim i njejtë i rinovimit
  • 1 domain
  • Pa limit email llogari
  • Pa limit SSD disk space
  • no MySQL
Transaksion i sigurt pagese

Ju mund të paguani përmes Transferimit Bankar ose eBanking, dhe Paypal.

Përgjigje e shpejtë në përkrahje

Ne i'u përgjigjemi pyetjeve tuaja në çdo kohë, përmes çfarëdo mediumi.

Kthim i garantuar i parave

Ju mund të merrni rimbursim të plotë brenda 14 ditëve.

img-bg

Ndihmë & përkrahje
24 orë në ditë

Keni pyetje? Kërkoni ndihmë përmes telefonit, live chat ose tiketës. Nëse tashmë jeni klient i Hostinkos, ju lutemi kyçuni në llogarinë tuaj për të përfituar përkrahje më të shpejtë.

I gjithë ekipi i Hostinkos është vërtet i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7 dhe përmes çfarëdo mediumi që është më i përshtatshëm.


Merrni ndihmë tani