img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

HLLC.io qëndron për
Hostinkos L.L.C

Sa herë që shihni një lidhje të shkurtër “hllc.io”, mund të besoni se ajo do t'ju çojë gjithmonë te një produkt ose shërbim i Hostinkos.

  • 7+ vjet ekspertizë.
  • Qindra klientë biznesi në Kosovë.
  • 100% në pronësi dhe operim kosovar.
WhatsApp icon WhatsApp në +383 44 114 409
Trusted By 500+ Companies/Organizations
About Us

HLLC.io, URL shortcut zyrtar i Hostinkos, vetëm për shërbimet e Hostinkos.

HLLC.io do të thotë Hostinkos L.L.C., një kompani me bazë në Prishtinë në Kosovë. Ne përdorim shkurtesën HLLC dhe domenin "hllc.io" për të përfaqësuar Hostinkos. Të specializuar në dizajnin e uebit, hostimin në web dhe serverë, ne ofrojmë shërbime të nivelit të lartë për të ndihmuar bizneset të përparojnë online.

20+ arsye për të zgjedhur Hostinkos »

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 110+ reviews »

Numrat nuk gënjejnë

Service1 500+

Websites Built & Hosted

Service1 110+

Trustpilot Reviews

Service1 100%

Customer Satisfaction

Service1 999+

Published Articles

Me qendër në Prishtinë, Kosovë, HLLC (Hostinkos L.L.C.) është partneri juaj i besuar për të gjitha gjërat e dizajnit të ueb-it, mbajtjes së ueb-it dhe zgjidhjeve të serverëve. Zgjatja jonë e domenit .io (HLLC.io) simbolizon angazhimin tonë për të shërbyer si një kompani me njohuri teknologjike. Me fokus në përsosmërinë dhe inovacionin, ekipi ynë i ekspertëve ofron shërbime të përshtatura që fuqizojnë bizneset të kenë sukses në internet. Pavarësisht nëse po hapni një uebsajt të ri, keni nevojë për zgjidhje të besueshme strehimi ose kërkoni infrastrukturë të fuqishme serveri, HLLC ofron ekspertizën dhe mbështetjen që ju nevojitet. Zbuloni pse bizneset në Kosovë dhe më gjerë zgjedhin HLLC për nevojat e tyre dixhitale.

Team Signature
Për kë është i përshtatshëm Hostinkos
Themeluesit dhe sipërmarrësit
Agjencitë e marketingut
Drejtorët e mediave & NGOs
Studentët dhe mësuesit
Gratë ndërmarrëse
Institucionet qeveritare
Bizneset lokale & Startup-et
Pronarët e produkteve

Si të filloj

Për të krijuar një faqe interneti duhet të ndiqni tre hapa bazik:

1. Regjistroni një emër domeni

Duke filluar nga .com gjeni një domen që përshkruan webfaqen tuaj · Domain

2. Zgjedhni një plan hosting

Hostët, si Hostinkos, ruajnë webfaqen tuaj në web serverat e tyre · Web Hosting

3. Lansoni faqen tuaj online

Nëse nuk keni faqe, mos u shqetësoni, ne do ta krijojmë atë për ju · Web Design