img-bg

ENWeb Hosting për faqe
personale dhe biznesi.

Zgjedhni planin e duhur për të fuqizuar uebfaqen tuaj — zgjedhni nga pakot e mëposhtme ose na kontaktoni.

Transaksion i sigurt pagese

Ju mund të paguani përmes Transferimit Bankar ose eBanking, Credit Card, dhe Paypal.

Përgjigje e shpejtë në përkrahje

Ne i'u përgjigjemi pyetjeve tuaja në çdo kohë, përmes çfarëdo mediumi.

Kthim i garantuar i parave

Ju mund të merrni rimbursim të plotë brenda 14 ditëve.

Vendoseni uebfaqen në serverë të fuqishëm Intel Xeon Series me shpejtësi të rrjetit 1 Gbps dhe mbrojtje DDOS.

Pro Për faqet ose dyqanet online që janë më të vogla apo sapo kanë filluar.
€3.49 /muaj €41.88 /vit
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • 25 GB SSD disk space
 • 3 subdomains
 • Unlimited MySQL Db.
 • Unlimited email accounts
 • FREE SSL Certificate
 • Softaculous included
 • cPanel control panel
 • Priority support
 • X2 performancë
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan EU location
Business Për faqet ose dyqanet online në rritje që kanë nevojë për më shumë resurse.
€5.49 /muaj €65.88 /vit
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD disk space
 • 5 subdomains
 • Unlimited MySQL Db.
 • Unlimited email accounts
 • FREE SSL Certificate
 • Softaculous included
 • cPanel control panel
 • Priority support
 • X2 performancë
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan EU location
Business Plus All-inclusive! Për faqet ose dyqanet online që janë më të ngarkuara.
€7.49 /muaj €89.88 /vit
 • 3 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD disk space
 • Unlimited subdomains
 • Unlimited MYSQL Db.
 • Unlimited email accounts
 • FREE SSL Certificate
 • Softaculous included
 • cPanel control panel
 • Priority support
 • X2 performancë
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan EU location

Më shumë arsyje për të zgjedhur Hostinkos

Shërbim miqësor ndaj klientit
cPanel i përfshirë në çdo plan
SSD teknologji nga Intel
EU & UK data centers
img-bg

Ndihmë & përkrahje
24 orë në ditë

Keni pyetje? Kërkoni ndihmë përmes telefonit, live chat ose tiketës. Nëse tashmë jeni klient i Hostinkos, ju lutemi kyçuni në llogarinë tuaj për të përfituar përkrahje më të shpejtë.

I gjithë ekipi i Hostinkos është vërtet i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7 dhe përmes çfarëdo mediumi që është më i përshtatshëm.


Merrni ndihmë tani

Kërkoni më shumë performancë?

Ju ftojmë të shikoni faqën tonë për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe benefiteve që ofrojmë.
Virtual ServerPerformancë e lartë, stabilitet i besueshëm, dhe root qasje e plotë.
 • 200 GB SSD Disk
 • 4 vCores CPU
 • 8 GB DDR3 RAM

Dedicated Server Top performancë, stabilitet i pavarur, dhe root qasje e plotë.
 • 2x 250 GB SSD Disk
 • 8x 2.4 GHz CPU
 • 32 GB DDR3 RAM

  Veçori standarde
  për çdo plan server

 • Pa limit trafik
 • 100% SSD disk
 • Pa limit SSL
 • Një muaj afati minimal