img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Promocionet speciale
të këtij muaji.

A ju pelqejnë dhuratat? I ri në ndërtimin e faqes së internetit? Ne kemi disa opsione të shkëlqyera për t'ja filluar.

www.
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
 • Një muaj shtesë falas për ri-lokimin e hostimit


  Po zhvendoseni nga një kompani tjetër e web hosting? Merrni një muaj shtesë të çdo plani, falas! Thjesht shkruani ekipit tonë të përkrahjes dhe jepni një dëshmi që webfaqja juaj është duke u hostuar diku tjetër. Është kaq e lehtë!
 • Emri domeni .XYZ falas!


  Blini çdo shërbim hostimi për një vit dhe merrni regjistrimin e domenit .XYZ për një vit absolutisht falas! Ne heqim dorë nga tarifa e regjistrimit të vitit të parë për një emër domeni .xyz kur blini hosting të përbashkët për të paktën një vit. Thjesht përdorni kodin promovuesFREE-XYZ gjatë regjistrimit.
 • 2 muaj hostim për transferimin e çdo domeni te Hostinkos


  Transferoni domenët tuaj tek ne, rinovoni ata më lirë dhe përfitoni 2 muaj hosting falas. Ne do të rinovojmë shërbimin tuaj të hostimit për dy muaj sapo të përfundojë transferimi i domenit te regjistruesi ynë.
 • Dy javë hostim për aktivitetin në Facebook


  1. Pëlqeni faqen tonë të Facebook; 2. Shpërndani/Share këtë postim me miqtë tuaj; 3. Dërgo një link ekipit tonë të përkrahjes. Ne do të shtojmë 2 javë falas të web hosting në llogarinë tuaj. Promocioni është i disponueshëm vetëm për web (shared) hosting dhe mund të përdoret vetëm një herë. Ne i shtojmë dy javë afatit shërbimit tuaj aktual të web hosting brenda dy ditësh pasi të na dërgoni një lidhje. Postimi juaj duhet të jetë publik.
 • Shënim: Nëse nuk specifikohet ndryshe, të gjitha promocionet janë të vlefshme vetëm për afatin/faturën e parë. Faturat e ardhshme do të jenë të faturueshme me çmime të rregullta me afat të kontratës. Një kupon për llogari. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me promocionet, ju lutemi kontaktoni Departamentin tonë të Shitjeve përpara se të vendosni porosinë tuaj.