img-bg

ENRriteni biznesin
tuaj me Hostinkos.

Kaloni klientët në server të shpejtë dhe të besueshëm—zgjedhni njëren nga pakot ose na kontaktoni për ndihmë.

Startup €22 /muaj €264 /vit 30% Ulje
 • cPanel dhe WHM
 • 100 GB SSD disk space
 • Pa limit trafik
 • 20 cPanel llogari
 • Pa limit SSL certificates
Pro €28 /muaj €336 /vit 30% Ulje
 • cPanel dhe WHM
 • 150 GB SSD disk space
 • Pa limit trafik
 • 25 cPanel llogari
 • Pa limit SSL certificates
Premium €35 /muaj €420 /vit 30% Ulje
 • cPanel dhe WHM
 • 200 GB SSD disk space
 • Pa limit trafik
 • 30 cPanel llogari
 • Pa limit SSL certificates

Veçori standarde për çdo plan

 • Server 100% SSD
 • MySQL dhe Multi PHP
 • DDOS mbrojtje
 • Migrim falas
 • Një muaj afati minimal
Më shumë arsyje për të zgjedhur Hostinkos
Serverë të sigurtë

Ne ju garantojmë për sigurinë e faqeve të internetit të klientëve tuaj.

Kthimin i garantuar i parave

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me planin, mund ta anuloni brenda 14 ditësh për një rimbursim të plotë.

Migrim falas i uebfaqeve

Ne kujdesemi për migrimin e faqeve tuaja të internetit falas në varësi të planit Reseller.

Gjithmonë Online

Web Serveri juaj është operacional 99.9% të kohës.

24/7 Ndihmë & Përkrahje

Ne jemi online 24 orë në ditë të gatshëm për të ndihmuar në çdo çështje teknike.

Backup ditor

Siguria e të dhënave tuaja është brenga jonë kryesore. Ne bëjmë backup të gjitha të dhënat tuaja.

domains table

Ndihmë & përkrahje
24 orë në ditë

Misioni ynë është t'ju ofrojmë cilësinë më të lartë dhe mbajtja e shërbimeve tuaja gjithnjë online. I gjithë ekipi i Hostinkos është vërtet i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Keni pyetje? Kërkoni ndihmë përmes telefonit, live chat ose tickets. Nëse tashmë jeni klient i Hostinkos, ju lutemi kyçuni në llogarinë tuaj për të përfituar mbështetje më të shpejtë.


Merr ndihmë tani