img-bg
English

Dëshmitë tona
të klientëve.

Ne duam të vendosim në qendër të vëmendjes përvojën e klientëve tanë besnikë në një sërë rastesh studimore të klientëve.

Whatsapp në +383 44 114 409.

Ne kemi arritur një prag të ri Trustpilot! Dhe tani jeni 50 klientë që keni shprehur mendimin tuaj për ne!

Rezultati ynë i Trustpilot, me vlerësim 4.8 dhe 100% pozitiv, është i qartë: kënaqshmëria e klientëve të Hostinkos është shumë i lartë!

Qoftë koha e reagimit të shpejtë të ekipit tonë përkrahjes, informacioni i qartë dhe i gjerësishëm që ofrojmë ose angazhimi ynë për t’ju ofruar shërbim me cilësi të lartë dhe me një çmim të përballueshëm që ju bindi: faleminderit që na treguat!

Ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për të mbajtur këtë përqindje të qind-për-qind të klientëve të kënaqur!

Vlerësimet tuaja nuk janë vetëm një njohje e përpjekjeve tona: ato janë gjithashtu një vektor inovacioni. Vlerësimet tuaja na bënë të mundur që të dizajnojmë veçori të reja, duke u fokusuar në përvojën e klientit.

Pavarësisht nëse ato janë një tregues i kënaqshmërisë suaj ose një forcë shtytëse e përmirësimit tonë: vlerësimet tuaja janë të gjitha të rëndësishme për ne.

Rastet studimore të klientëve

Në javët dhe muajt e ardhshëm duam të vendosim në qendër të vëmendjes përvojën dhe arritjet e klientëve tanë besnikë në një sërë rastesh studimore të klientëve.

Ne duam të zbulojmë historitë e të gjithë sipërmarrësve për udhëtimet e tyre të biznesit, për të mësuar më shumë rreth asaj që nevojitet për të ndërtuar dhe zhvilluar një biznes të suksesshëm.

Për çdo rast studimi ne duam të dëgjojmë se si i arrini qëllimet e biznesit tuaj dhe si ju ndihmon Hostinkos ta bëni këtë.

Emri i biznesit tuaj dhe një link i webfaqes tuaj së bashku me logo (përfshirë komentet tuaja) do të shfaqen në webfaqen tonë, blogun dhe faqet tona të mediave sociale, dhe në çdo material marketingu që ne prodhojmë – të cilat potencialisht mund të rrisin trafikun në biznesin tuaj dhe të rrisin SEO-në tuaj.

Ekspozoni biznesin tuaj FALAS duke marrë pjesë në dëshmitë e klientëve tanë.

Si të përfshiheni

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në këtë projekt dhe të fitoni ekspozim shtesë për biznesin tuaj, ju lutemi dërgoni email në contact@hostinkos.com për të regjistruar interesin tuaj dhe ne t’ju dërgojmë më shumë informacion rreth këtij projekti nga atje.

Pjesëmarrësit do të përzgjidhen sipas gjykimit tonë të vetëm.

Ndonjë pyetje?

Nëse keni pyetje në lidhje me ndonjë nga sa më sipër, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të përkrahjes 24/7. Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar.

Ju faleminderit përsëri që u bashkuat me ne në misionin tonë për t’ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm!

Kërkoni më shumë informacion

Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në uebfaqen tonë ose që ne nuk e kemi përfshirë këtu, ju lutemi pyesni ose duke telefonuar në +38344114409 ose duke klikuar në ikonën e live chat anash faqes.

Forma e Kontaktit

help@hostinkos.com.