img-bg
English

Webfaqe stabile nga një
kompani që mund t'i besoni.

Hosting, domenët, mjetet dhe përkrahja që ju nevojitet për webfaqen e biznesit tuaj — të gjitha në një vend të sigurt.

Whatsapp në +383 44 114 409

.COM €12.00

.NET €15.00

…200+ DOMAINS


www.
Disa nga klientët dhe partnerët tanë
About us

Hostinkos nuk i ndërron fjalët!

Hostinkos nuk është një kompani që firmos dhe pastaj fshehet. Për dallim nga të tjerët, nuk ka kosto të fshehura apo ngritje të papritur të çmimit.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Si të filloj

Për të krijuar një faqe interneti duhet të ndiqni tre hapa bazik:

1. Regjistroni një emër domeni

Duke filluar nga .com gjeni një domen që përshkruan webfaqen tuaj · Domain

2. Zgjedhni një plan hosting

Hostët, si Hostinkos, ruajnë webfaqen tuaj në web serverat e tyre · Web Hosting

3. Lansoni faqen tuaj online

Nëse nuk keni faqe, mos u shqetësoni, ne do ta krijojmë atë për ju · Web Design

Web Hosting i klasit të parë.

Blini dhe rinovoni me kosto të njejtë nga momenti që regjistroheni.

Pro Hosting Icon ProPlan ideal veçanërisht për faqe interneti të reja dhe faqe personale.

€3.49 /muaj
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • 25 GB SSD web space
 • 5 email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë e lartë
 • Shtresa shtesë të mbrojtjes
 • Abalazhuar me shumë veçori
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan

Business Hosting Icon Biznes Plan ideal veçanërisht për biznese të vogla dhe dyqane online.

€5.49 /muaj
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë e lartë
 • Shtresa shtesë të mbrojtjes
 • Abalazhuar me shumë veçori
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan

Biznes Plus Plan ideal veçanërisht për faqe me trafik të lartë dhe wordpress.

€7.49 /muaj
 • 3 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë maksimale
 • Shtresa shtesë të mbrojtjes
 • Abalazhuar me shumë veçori
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan
img-bg
Regjistrohu shpejt, lehtë dhe plotësisht online 

Ne ofrojmë metoda pagese të sigurta dhe fleksibile për të ndihmuar në lehtësimin e përvojës së blerjes duke mundësuar procesimin e kartës së pagesës automatikisht përmes 2Checkout. Zbulo më shumë

Pse bizneset kthehen në Hostinkos »
Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Koha mesatare e përgjigjes tonë është nën 20 minuta.

Hosting banner

img-bg
cPanel Web

cPanel Video Section

cPanel është paneli ynë standard i kontrollit. cPanel ju lejon të publikoni uebfaqe, të menaxhoni domenët, të organizoni web skedarët, të krijoni llogari email, dhe më shumë.


Më shumë arsye për të zgjedhur Hostinkos.

Jemi të bindur se ne kemi zgjidhjen më të mirë për pronarët e bizneseve dhe uebfaqet e tyre, ndërsa japim një mënyrë të thjeshtë dhe efektive të menaxhimit.

 • Ne i mbajmë gjërat mirë dhe thjesht

  Ne e dimë që jo të gjithë janë dizajner ose kodues, kështu që ne nuk do t'ju hutojmë me zhargon të teknologjisë.

 • Të dhënat e biznesit tuaj janë të sigurta me ne

  Ne ofrojmë nivelin më të lartë të sigurisë së të dhënave për biznesin tuaj - dhe kjo është ajo që na bën të ndryshëm nga të tjerët.

 • Ne jemi ekip plotësisht i trajnuar

  Ne sigurojmë që ekipi ynë të jetë i trajnuar në të gjitha aspektet e menaxhimit të softuerit cPanel/WHM, dhe më shumë.

 • Ne administrojmë shërbimet tuaja në mënyrë etike

  Ne jemi të përkushtuar për të ruajtur konfidencën tuaj, duke zbatuar procedurat e duhura për mbrojtjen e privatësisë.

 • Dyert tona nuk mbyllen kurrë

  Shqetësimet tuaja janë të rëndësishme për ne. Ne premtojmë asistencën më të shpejtë dhe përgjigje të menjëhershme.

Notes icon Mësoni më shumë rreth
20 arsye për të zgjedhur Hostinkos
Domain icon
.com, .net, .org, .info...?Filloni kërkimin për domenin e dëshiruar.
 • Email forwarding
 • DNS management
 • Privacy protection
 • DNSSEC security
 • Control panel

Faqja e Regjistrimit të Domenit

Niveli më i lartë i sigurisë

Më shumë »

Hostinkos ofron nivelin më të lartë të sigurisë së të dhënave për biznesin tuaj. Të dhënat tuaja janë gjithmonë të sigurta.

Advanced Firewall
2FA Authentication
Account Isolation
DDoS protection
Për kë është Hostinkos i përshtatshëm?
Themeluesit dhe sipërmarrësit
Agjencitë e marketingut
Drejtorët e mediave & NGOs
Studentët dhe mësuesit
Gratë ndërmarrëse
Institucionet qeveritare
Bizneset lokale & Startup-et
Pronarët e produkteve