img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Shërbimi hosting i krijuar
për studentë dhe mësues

Hostinkos është zgjedhje e duhur për çdo student ose mësues që kërkon të hostojë aplikacione të ndryshme arsimore.

WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
About Us

Mbështetja e arsimit është një nga mënyrat se si ne kontribuojmë për të mirën publike.

Ne ofrojmë zgjidhje hosting për botën e arsimit për të rritur produktivitetin, për të nxitur inovacionin dhe për t'u mundësuar atyre që të bëhen më kosto-efektivë.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Facebook:
20k Followers »

Instagram:
1.5K Followers »

Si e bëjmë kualifikimin?

Thjesht bëjini vetes këto tri pyetje:

1. A jeni nxënës apo mësues?
2. A keni nevojë për web hosting për një projekt që lidhet me shkollën ose arsimin?
3. A nuk mund të përballoni tarifat e rregullta të web hosting?

Nëse mund t'i përgjigjeni po të tre pyetjeve, atëherë kualifikoheni.

Kjo është gjithçka që ju nevojitet. Nuk keni nevojë të dëshmoni se jeni student apo mësues ose se keni një llogari .edu.
Ne ju besojmë.

Shiko të gjitha planet

pricing table

  EDU €1.49 /muaj €12 /vit EDU Plus €1.99 /muaj €20 /vit
SSD Web Space 10 GB 15 GB
Trafik Pa limit Pa limit
Subdomain
Domain Registration (.com)
MySQL Database
Email Account
FTP Account
SSL Certificatë
cPanel i përfshirë
14-Ditë kthim i garantuar i parave
Fillo Tani Fillo Tani

Planet tona hosting të arsimit janë të dizajnuara për studentët që kanë nevojë për web hosting për të praktikuar aftësitë e tyre ose për të përfunduar një projekt klase. Është gjithashtu për mësuesit që kanë nevojë për hostim për shënime klase ose projekte të tjera të lidhura me shkollën. Për më tepër, nëse jeni një shkollë që jeni të interesuar të zhvendosni faqen tuaj në Hostinkos, gjithçka që duhet të bëni është të kontaktoni ekipin tonë miqësore i cili do t'ju ndihmojë.

Sa kohë duhet për të krijuar llogarinë time?

Ne krijojmë llogaritë hosting për arsim në mënyrë manuale pasi duhet të kontrollojmë me kujdes të gjithë aplikantët. Duke supozuar se kualifikoheni, ne duhet të jemi në gjendje të krijojmë brenda pak orësh. Nëse keni një uebfaqe ekzistuese, ne duhet të jemi në gjendje ta migrojmë atë për ju brenda 24 orëve.