img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Kalimi i shërbimeve tuaja
në Hostinkos është i lehtë.

Ne ofrojmë shërbim të migrimit për të gjithë klientët që kanë webfaqe ekzistuese me një ofrues tjetër hostimi.

  • Falas, sigurt dhe pa telashe.
  • Me zero ndërprerje apo downtime.
  • Privat dhe konfidencial.
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
About us

Jeni ngopur me Web Hostin tuaj?

Nëse webfaqja juaj është e ngadaltë, është hakuar, shpesh nuk funksionon ose jeni të pakënaqur me shërbimin e përkrahjes të ofruesit aktual të hostimit, atëherë është padyshim koha për të migruar në Hostinkos.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 70+ reviews »
Zgjedhja e ofruesit të gabuar të hostimit mund të ketë një ndikim të dëmshëm në webfaqen tuaj dhe biznesin tuaj. Ka një sërë mënyrash që një web host i dobët mund të ndikojë në webfaqen tuaj dhe biznesin tuaj. Ju madje mund të keni disa nga problemet e mëposhtme me ofruesin tuaj aktual pa e kuptuar fare.
  • Shpejtësia e ngadaltë e faqes
  • Mosfunksionimi (downtime)
  • Humbja e të dhënave

Një ofrues i mirë i web hosting ofron veçori që ndihmojnë biznesin tuaj, jo e pengojnë atë. Gjetja e një ofruesi të mirë të web hosting është thelbësore për shëndetin e faqes suaj të internetit dhe suksesin e biznesit tuaj. Që të realizoni qëllimet tuaja të biznesit, ju duhet që faqja juaj të jetë e sigurt, aktive dhe të funksionojë në maksimum.

Këtu janë 11 shenja që tregojnë se është koha për të ndryshuar hostimin e webfaqes tuaj

Këtu janë 4 hapa që duhet të ndiqni.

Ndryshimi mund të jetë i vështirë për çdo biznes, por është më mirë të bëni lëvizjen e duhur para se të jetë tepër vonë.

1. Merrni një plan hosting Bleni një plan të ri web hosting të Hostinkos, duke filluar nga €3.49 /muaj. Merrni aktivizim të menjëhershëm.

Shihni Çmimet & Detajet

Nëse keni qasje në llogarinë tuaj ekzistuese të web hosting, atëherë keni gjithçka që nevojitet për të kërkuar transferim në llogarinë tuaj të re të Hostinkos. Është gjithmonë një ide e mirë të mos anuloni shërbimin tuaj ekzistues derisa të keni migruar plotësisht.


2. Na lejoni qasje Hapni një tiketë ose na dërgoni email në contact@hostinkos.com, në lidhje me informacionin e web hostit ekzistues.

Hapni Një Tiketë

Na tregoni cilat janë kredencialet ekzistuese të llogarisë suaj të web hositng (URL-ja e hyrjes, emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi).3. Mbështetuni dhe relaksohuni Thjesht prisni nga Ekipi ynë për të konfirmuar përfundimin. Ne do të kujdesemi për të gjithë procesin e transferimit të faqes për ju. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë.


4. Testoni gjithçka Sapo faqja juaj të transferohet, ne do t'ju kërkojmë të testoni atë, për të siguruar që gjithçka të jetë ashtu siç prisni. Hosti juaj i ri vjen me një URL të Përkohshme që mund të përdoret për të testuar faqen tuaj para se ta bëni atë të funksionojë drejtpërdrejt.

Bëni Pyetje

Nëse gjithçka është në rregull, atëherë mund t'ju kontaktojmë për të ndryshuar nameservers për domenin tuaj në mënyrë që të drejtohet tek serverat tanë. Ekipi ynë do t'ju ofrojë udhëzime hap pas hapi për azhurnimin e DNS tuaj për të përfunduar procesin. Gjithçka që duhet të dini për 'domain propagation'


cPanel Web

cPanel Video Section

Sistemi ynë i tiketës së përkrahjes ju lejon të na kontaktoni për çdo pyetje ose çështje që keni në çdo kohë. Sistemi është e mbrojtur nga një enkriptim SSL, kështu që të gjitha kredencialet e paraqitura në këtë mënyrë janë të mbrojtura.


Çfarë është e përfshirë në migrimin e webfaqes në Hostinkos?

Detaje të mëtejshme mbi migrimet e shërbimit të hosting janë treguar më poshtë.

- Çdo uebfaqe e kërkuar për migrim duhet të funksionojë siç duhet në web hostin tuaj aktual - çdo gabim ose çështje funksionale me faqe duhet të zgjidhet nga ju para migrimit. Ne do të kontrollojmë që faqja juaj po funksionon siç duhet pasi të jetë migruar - por nuk do t'i rregullojmë problemet ekzistuese.

- Për migrimin e plotë të cPanel, ne garantojmë një kohë migrimi në më pak se 24 orë me jo më shumë se 5 minuta 'downtime'. Ju lutemi mbani në mend se migrimi i pjesshëm i cPanel shpesh zgjat më shumë se 24 orë.

- Kur na siguroni kredencialet tuaja ekzistuese të web hosting, ju lutemi zgjidhni një fjalëkalim të përkohshëm që do të përdoret vetëm gjatë këtij procesi migrimi, i cili do të duhet të rivendoset sapo të përfundojë procesi. Hostinkos nuk është përgjegjës për çdo çështje sigurie që lind nëse zgjidhni të mos ndiqni këtë udhëzim për fjalëkalimin.

- Migrimi i web hostit është i garantuar për llogaritë e faqeve të bazuara në cPanel dhe faqet e krijuara duke përdorur WordPress. Çdo migrim manual i uebfaqes do të vlerësohet rast pas rasti.

- Llogaritë e postës elektronike përfshihen vetëm me migrimet e cPanel. Migrimet jo-cPanel mund të kërkojnë që email-i të migrohet manualisht.

- Llogaria juaj me ofruesin e vjetër hosting duhet të jetë aktive për të paktën 2-5 ditë pas dorëzimit të kërkesës për ndihmë në transferim. Përndryshe, ne mund të mos jemi në gjendje të përfundojmë transferimin e skedarëve në kohë.

- Nëse për ndonjë arsye nuk përmbushim garancinë tonë të plotë të migrimit të cPanel, ose nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me mënyrën e menaxhimit të migrimit të faqes tuaj, ne do ta kreditojmë llogarinë tuaj me vlerën e blerjes tuaj të web hosting me Hostinkos.

Hosting banner
Pyetje të Shpeshta (FAQ)
Migrimi, në botën e web hosting, është procesi i transferimit të skedarëve, bazave të të dhënave dhe emaileve nga një server në tjetrin. Është një domosdoshmëri për çdo biznes që dëshiron të kalojë në një web host të ri – ose për çdo individ që është i pakënaqur me ofruesin e tij aktual. Migrimi i web hosting është procesi i transferimit të faqes suaj të internetit nga një web host në tjetrin pa ndikuar negativisht në rankimin e motorëve të kërkimit ose funksionalitetin e faqes suaj të internetit. Për fat të mirë, ka shumë hostë si Hostinkos që ofrojnë ndihmë falas për migrimin.
Po, nuk është problem. Shërbimet tona të hostimit së përbashkët (duke iu referuar jo VPS/Dedicated Servers) përdorin cPanel ose Plesk që janë panelet më të zakonshme të kontrollit. Nëse hosti juaj aktual nuk i përdor këto ose nuk përdor fare një panel kontrolli, atëherë ne mund t'i transferojmë manualisht të gjitha të dhënat e webfaqes tuaj.
Jo, ne do të migrojmë të gjitha të dhënat e webfaqes suaj në planin tuaj të ri të hostimit, dhe kur të jeni gati, mund të ndryshoni nameserver-ët e domenit tuaj, të cilët do të bëjnë kalimin nga hosti juaj i vjetër në atë të ri. Ne ju rekomandojmë të mos anuloni ose çaktivizoni web hostin tuaj të vjetër për 72 orë pasi të keni bërë ndryshimin e nameserver-ëve.
Ne synojmë që webfaqet bazike të transferohen brenda 3 orëve, por koha e transferimit varet nga madhësia e webfaqes tuaj. Për shembull, shumë blogerë kanë një sasi të madhe imazhesh që mund të nënkuptojë se ata kanë skedarë që përdorin deri në 25 GB hapësirë në disk, kështu që do të duhet më shumë kohë për të transferuar këtë sasi të dhënash. Ne do t'ju mbajmë të përditësuar gjatë procesit të transferimit.
Jo, ne nuk ju kufizojmë në numrin e sajteve për të migruar. Nëse keni ndonjë rast të veçantë migrimi, si p.sh. 100 GB të dhënash, atëherë ju rekomandojmë të kontaktoni ekipin e shitjeve pasi kjo mund të kërkojë kohë shtesë dhe duhet të kuotohet. Shumica e faqeve të internetit janë nën 10 GB dhe ne nuk e kufizojmë numrin e sajteve në këto raste.
Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.