img-bg
English

Shërbim hosting për të
mbështetur bamirësinë tuaj.

Hostinkos ofron një zbritje 50% për shoqatat, organizatat jofitimprurëse, organizatat vullnetare dhe grupet e komunitetit.

Whatsapp në +383 44 114 409.
About Us

Po bëjmë çmos për të ndihmuar në mbështetjen e të tjerëve!

Gjatë viteve Hostinkos është përfshirë me shumë kauza të mira dhe ka dhënë resurse për të ndihmuar nisma të mëdha.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

cPanel Partner

Web hosting për bamirësi

Ne ofrojmë planin tonë Business Plus me 50% zbritje për bamirësi.

Ne nuk ju ofrojmë vetëm planin minimal, ne ju ofrojmë web hosting të nivelit tonë të lartë. Plani Business Plus është i përshtatshëm për shumicën e bamirësive që kërkojnë të hostojnë një uebfaqe të vetme.

Ky plan përfshin hapësirë të pakufizuar në disk SSD, gjerësi brezi të pakufizuar, një certifikatë SSL falas, panelin e kontrollit cPanel, email-et e klasës së biznesit dhe mbështetjen tonë të ekspertëve.

Pro €3.49 /mo Activate in minutes
 • Unlimited traffic
 • Unlimited SSD web space
Business €5.49 /mo Activate in minutes
 • Unlimited traffic
 • Unlimited SSD web space
 • Unlimited email accounts
Business Plus 50% OFF për bamirësi. €3.74 /muaj €44.88 /vit Normalisht €7.49 /muaj
 • 3 domain hosting
 • Unlimited traffic
 • Unlimited SSD web space
 • Unlimited email accounts
 • Free website migration
 • Maximum performance
 • Packed with features...

1. Ju duhet të ofroni një letër zyrtare që tregon statusin tuaj të bamirësisë (që konsiderohet e dobishme për komunitetin).
2. Ne duhet të jemi në gjendje të verifikojmë që ju jeni të autorizuar për përfaqësim.

Organizatat bamirëse duhet të jenë të themeluara dhe veprojnë ekskluzivisht për qëllime bamirësie, të tilla si lehtësimi i varfërisë, përparimi në arsim, lehtësimet nga fatkeqësitë dhe të tjera. Qëllimet duhet të jenë të dobishme për komunitetin.

Organizatat jofitimprurëse nuk kanë nevojë të veprojnë ekskluzivisht për qëllime bamirësie; ato mund të veprojnë për mirëqenien sociale, përmirësimin qytetar, sportin, rekreacionin apo ndonjë qëllim tjetër jofitimprurës.


E tëra që kërkojmë në këmbim është një vegëz e vogël e lidhur në këtë faqe në fund të uebfaqes tuaj për të na ndihmuar të promovojmë inicitiven dhe të ndihmojmë edhe më shumë shoqata.

Nëse dëshironi të aplikoni për t'u pranuar në këtë program, ju lutemi Na Kontaktoni dhe na jepni informacionin e mëposhtëm: Emri juaj, adresa juaj, adresa juaj e-mail, numri juaj i telefonit të kontaktit, emri i bamirësisë ose organizatës, numri i regjistruar i bamirësisë nëse është i aplikueshëm.


How long does it take to set up my account?

We set up charity hosting accounts manually as we need to carefully vet all applicants to make sure they are legitimate charities. Assuming you qualify, we should be able to get you set up within a few hours. If you have an existing web site, we should be able to migrate it across for you within 24 hours.