img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Paguani sigurt me
mënyrë fleksible pagese.

Ju mund të na paguani sigurt me metoda fleksibile të pagesës dhe të procesoni kartën e pagesës automatikisht përmes 2Checkout.

  • Lehtë dhe plotësisht online
  • Arkëtim 100% e sigurt
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga klientët që i besojnë Hostinkos:
Bank Transfer (Cash deposit)

Ju mund të paguani për shërbimet tona duke përdorur Transferin Bankar duke dërguar paratë në llogarinë tonë bankare. Nëse zgjidhni mënyrën e pagesës "transfer bankar", do të merrni një faturë nga ne për shumën e papaguar kur bëni një porosi të re ose rinovoni domenin tuaj dhe / ose produktet e web hosting. Më pas ju e transferoni këtë shumë në llogarinë vijuese brenda afatit të pagesës prej 10 ditësh.

Në shumicën e rasteve nuk ka vonesë, sepse ne kontrollojmë llogaritë tona bankare çdo orë, ekziston mundësia e një dite pune më shumë.

Ju kërkojmë me mirësi që të dërgoni me email faturën e skanuar të pagesës në mënyrë që të mos prisni që paratë të arrijnë në llogarinë tonë bankare. Ne do të regjistrojmë faktin e pagesës dhe shërbimi do të lëshohet menjëherë në funksion, aktivizohet ose zgjatet për periudhën e specifikuar.

Informacioni i nevojshëm për të përdorur këtë mënyrë pagese:

Referenca: do të dërgohet pas vendosjes së një porosie

Shuma totale: vlera e porosisë

Emri i mbajtësit të llogarisë: Hostinkos

Emri i bankës: NLB BANKA SH.A.

Numri i llogarisë (EUR): 1701017400130650

Adresa e bankës: 124 Ukshin Hoti, Prishtinë, Kosovë

IBAN: XK051701017400130650

Swift: NLPRXKPRXXX

Paypal (Lehtë dhe plotësisht falas)

PayPal është lider botëror dhe një nga mënyrat më të sigurta për të bërë pagesa dhe transaksione parash online. Duke u kyçur në llogarinë tuaj PayPal ju mund të konfirmoni pagesa pa ndarë informacionin tuaj financiar me ne.

Kur bëni një porosi në Hostinkos, ju mund të paguani ose nga bilanci juaj PayPal ose me opsionin e Kredit Kartës të mbështetur nga PayPal. Vini re se nuk ka asnjë pagesë shtesë nga ana jonë për përpunimin e pagesave PayPal.

Informacioni i nevojshëm për të përdorur këtë mënyrë pagese:

Thjesht zgjedhni PayPal kur zgjedhni një mundësi pagese në këtë uebfaqe dhe mund të hapni shpejt llogarinë PayPal për të përfunduar blerjen tuaj.

Paypal email: pay@hostinkos.com
International Credit/Debit Card

Hostinkos ofron mundësinë për të paguar me MasterCard, American express dhe Visa. Ne përpunojmë kartën e pagesës automatikisht përmes 2Checkout Gateway. Platforma jonë e pagesave është e siguruar me SSL, një sistem sigurie i përdorur gjerësisht. E rëndësishmja, asnjë nga informacionet e kartës suaj të kreditit nuk ruhen kurrë në sistemin tonë.

Ju nuk keni nevojë për llogari PayPal për të përdorur kartën tuaj të pagesës, sidoqoftë, gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni informacione standarde të kërkuara për pagesa online të Kreditit ose debitit.

Kjo lloj pagese është e menjëhershme dhe nuk vonon procesin e ekzekutimit. Porosia juaj do të përpunohet menjëherë si zakonisht pasi të përfundoi kontrolli i mashtrimit.
Gjatë blerjes mund të zgjedhni cilëndo nga metodat e pagesës më sipër. Nëse po kërkoni të përdorni një mënyrë alternative pagese, na kontaktoni dhe Ekipi ynë do të jetë më se i lumtur t'ju ndihmojë.
Informacioni i nevojshëm për të përdorur këtë mënyrë pagese:

Card number

Cardholder first name

Cardholder Last name

CVC (security code)

Expiration (mm/yyyy)