img-bg

Performancë e lartë
& stabilitet i besueshëm

Mos i humbisni klientët tuaj me shpejtësi të dobët të serverit — zgjedhni nga pakot e mëposhtme ose na kontaktoni për ndihmë.

Plani
Hard Disk
CPU
Memorie
Çmimi
Plani VPS S
Hard Disk 200 GB SSD
CPU 4 vCores
Memorie 8 GB RAM
çmimi €16 /muaj
Plani VPS M
Hard Disk 400 GB SSD
CPU 6 vCores
Memorie 16 GB RAM
çmimi €22 /muaj
Plani VPS L
Hard Disk 400 GB SSD
CPU 16 vCores
Memorie 18 GB RAM
çmimi €31 /muaj

Më shumë detaje

  VPS S €16 /muaj €204 /vit VPS M €22 /muaj €300 /vit VPS L €31 /muaj €420 /vit
Hard Disk 200 GB SSD 400 GB SSD 400 GB SSD
CPU 4 vCores 6 vCores 16 vCores
RAM i garantuar 8 GB 16 GB 18 GB
Shpejtësia e portit 200-Mbit/s 400-Mbit/s 100-Mbit/s-Flatrate
Trafik Pa limit Pa limit Pa limit
Sistemi Operativ CentOS, Debian, Ubuntu, Windows Server 2012+2016 CentOS, Debian, Ubuntu, Windows Server 2012+2016 CentOS, Debian, Ubuntu
Paneli i Administrimit cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
IP Adresë
Pa tarifë konfigurimi
Tarifa mujore bazë 16€ /muaj 22€ /muaj 31€ /muaj
Porosit Tani Porosit Tani Porosit Tani
img-bg


Më shumë arsyje për të zgjedhur Hostinkos

100% branded harduer

Hewlett Packard Enterprise, Dell, Fujitsu, Intel®, AMD dhe shumë të tjerë ju sigurojnë performancë të besueshme dhe të qëndrueshme.

Migrime falas pa limit

Ekipi ynë i migrimit do të mundëson transferimin e faqeve për ju, përfshirë edhe domenët. Ne jemi në gjendje ta bëjmë këtë në kohën që dëshironi.

Përkrahje falas

Ju mund të na arrini falas, 24/7 duke përdorur sistemin tonë të tiketave. Ne me kënaqësi do t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Gati për t’u përdorur brenda 60 minutave

Mos humbisni kohë: Porositni VPS-në tuaj tani dhe ju do të jeni online brenda orës.

Zgjedhje e gjerë e sistemeve operative

Përdorni versionet e fundit të sistemeve operative të serverit me performancë më të lartë - pa pagesë.

Root qasje e plotë

Me Root qasje të plotë, ju do të jeni në gjendje të merrni kontrollin e plotë të serverit tuaj shumë lehtë dhe shpejtë.