img-bg
EnglishPse Hostinkos

Përjetoni një tjetër nivel
të shërbimeve hosting.

Jemi në gjendje të sigurojmë web hosting vetëtimë të shpejtë dhe të ofrojmë shërbim të përkrahjes si askush tjetër.

WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
About Us

Një alternativë e ndershme e korporatave të mëdha!

Hostinkos nuk është një web-host gjigant i pa fytyrë (për të mos përmendur emra…) që do t'ju trajtojë si një numër ose dollar dhe do t'ju shmangë gjithmonë kërkesat tuaja.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Trustpilot
4.8 out of 5 — Based on 55 reviews »

Përtej web hosting…

Vendoseni uebfaqen tuaj në server të fuqishëm Intel Xeon, i ambalazhuar me benefite dhe veçori të shumta!


Transaksion i sigurt pagese

Paguani sigurt për shërbimet tona përmes Transferit Bankar ose eBanking, Credit Card, dhe Paypal.

Përgjigje e shpejtë në përkrahje

Ekipi ynë profesional i përkrahjes teknike është i gatshëm të ndihmojë 24 orë në ditë.

Kthim i garantuar i parave

Nëse brenda 14 ditëve nuk jeni plotësisht të kënaqur, ju mund të merrni rimbursim të plotë.

Email & Web hosting i sigurt për çdo faqe interneti.

Për të kuptuar më mirë se sa i sigurt është Hostinkos, këtu është çfarë përfshin.

Pro Hosting Icon Pro Plan ideal veçanërisht për faqe interneti të reja dhe faqe personale .

€3.49 /muaj €41.88 /vit

Të dhënat tuaja personale hostohen në Francë dhe mbahen konfidenciale.

  TOP FEATURES
 • Performancë e lartë
 • 1 domain hosting
 • 25 GB SSD web space
 • Pa limit trafik Pse është me rëndësi?
 • 10 email adresa
 • Pa limit baza të dhënave
 • cPanel i përfshirë Cili është përfitimi?
 • FREE SSL (HTTPS security)
 • Regular technical support
 • ADDITIONAL BENEFITS
 • Google search submission
 • FREE CDN
 • Nivele të shumëfishta sigurie
 • Mjaftueshëm RAM dhe resurse tjera
 • Backup i webfaqes
 • Shërbim email i besueshëm
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan
 eu  usa  kosova

Business hosting icon Business Plan ideal veçanërisht për biznese të vogla dhe dyqane online .

€5.49 /muaj €65.88 /vit

Të dhënat tuaja personale hostohen në Francë dhe mbahen konfidenciale.

  TOP FEATURES
 • Performancë e lartë
 • 1 domain hosting
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit trafik Pse është me rëndësi?
 • Pa limit email adresa
 • Pa limit baza të dhënave
 • cPanel i përfshirë Cili është përfitimi?
 • FREE SSL
 • Regular technical support
 • ADDITIONAL BENEFITS
 • Google search submission
 • FREE CDN
 • Nivele të shumëfishta sigurie
 • Mjaftueshëm RAM dhe resurse tjera
 • Backup i webfaqes
 • Shërbim email i besueshëm
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan
 eu  usa  kosova

Business Plus Hosting icon Business Plus Plan ideal veçanërisht për faqe me trafik të lartë dhe wordpress .

€7.49 /muaj €89.88 /vit

Të dhënat tuaja personale hostohen në Francë dhe mbahen konfidenciale.

  TOP FEATURES
 • Performancë maksimale
 • 3 domain hosting
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit trafik Pse është me rëndësi?
 • Pa limit email adresa
 • Pa limit baza të dhënave
 • cPanel i përfshirë Cili është përfitimi?
 • FREE SSL
 • Priority technical support
 • ADDITIONAL BENEFITS
 • Google search submission
 • FREE CDN
 • Nivele të shumëfishta sigurie
 • Mjaftueshëm RAM dhe resurse tjera
 • Backup i webfaqes
 • Shërbim email i besueshëm
 • Aktivizohet menjëherë
Konfiguro këtë plan
 eu  usa  kosova

bankPayPalCredit CardPaypal Gateway
Lidhje automatike me emrin e domenit
Transferim FALAS i faqes nga hosti aktual
Optimizuar për faqet e internetit të WordPress
Kohë e garantuar e funksionimit (uptime)
img-bg

Kontroll total i pagesës

Mëso më shumë »

Ju mund të na paguani në mënyrë të sigurt me metodë fleksibile pagese dhe të përpunoni kartën e pagesës automatikisht përmes 2Checkout.

Pagesa mujore
Jo kosto të fshehura
Kthimi i parave në 14 ditë
100% arkëtim i sigurt

Disa tipare standarde dhe detaje teknike.

Web hosti #1 në Trustpilot


Jo serverë të mbingarkuar!

Ndryshe nga kompanitë tjera të hostimit që përpiqen të grumbullojnë sa më shumë llogari të jetë e mundur në serverë të përbashkët, ne NUK i mbingarkojmë serverët tanë dhe e marrim shumë seriozisht këtë.

Rekomanduar nga:
Domani Global Trade logo

Shikoni në Trustpilot »

Rekomanduar nga:
Post of Kosovo logo

Shikoni në Trustpilot »

Rekomanduar nga:
Northern Ireland-co-operation logo

Shikoni në Trustpilot »

img-bg

Të gjitha planet tona të web hosting përfshijnë cPanel falas, në mënyrë që të keni kontroll të plotë mbi webfaqen tuaj, të krijoni dhe menaxhoni subdomain, email adresat, statistikat e vizitave dhe më shumë.


Pse cPanel?

- Ngarkoni dhe menaxhoni uebfaqe

- Gjeneroni statistika të vizitorëve

- Krijoni llogari emaili

- Backup-oni të dhënat

Read More

Pse SSL certificatë?

- Mbani vizitorët tuaj të sigurt

- Merrni një pamje profesionale

- Tregoni se e merrni sigurinë seriozisht

- Ngritni rankimin SEO

Read More

Pse Hostinkos?

- 7+ vjet përvojë në web hosting

- Serverë të gjeneratës së fundit

- Stabilitet financiar & transparencë

- Ekip plotësisht i trajnuar

Read More

Çmimet më të ulëta dhe specifikat më të mira në rajon.

Krahasimi i Çmimeve të planeve të listuara këtu janë marrë direkt nga webfaqet e ofruesve në mars 2022.*

Hostinkos
Business — Unlimited web space, unlimited traffic, unlimited email accounts, unlimited DBs
€65/vit
Ipko / Kosovë
Gold — 20 GB web space, unlimited email accounts
€158/vit
Iregister / Shqipëri
Business — 150 GB web space, unlimited email accounts, 100 DBs
€128/vit
Albahost / Kosovë
Shared NVMe 4 — 100 GB web space, unlimited traffic, unlimited email accounts
€228/vit
Mkhost / Maqedoni
Power — 30 GB web space, 700 GB traffic, unlimited email accounts
€136/vit

*Të gjitha logot dhe firmat tregtare janë pronë e pronarëve të tyre përkatës. Çmimet përfshijnë taksën.

Po kërkoni për diçka më të fuqishme?

Ju ftojmë të shikoni webfaqen tonë për të mësuar më shumë rreth veçorive dhe përfitimeve të vlefshme që ne ofrojmë.#
Web HostingMënyra më e lehtë, më e shpejtë dhe më e përballueshme për të filluar webfaqen e biznesit tuaj.

 • Duke filluar nga €3.49/muaj


Reseller partner Gjithçka që ju nevojitet për të shitur hosting, email dhe më shumë, direkt nga webfaqja juaj.

 • Duke filluar nga €25.00/muaj


Virtual Server VPS hosting i fuqishëm me resurse të dedikuara, root qasje të plotë dhe shkallëzim të lehtë.

 • Duke filluar nga €14.00 /muaj


Ne sigurojmë që ekipi ynë të jetë i trajnuar në të gjitha aspektet e menaxhimit të softuerit cPanel/WHM, dhe më shumë. Asnjë web host tjetër nuk ofron të njëjtin nivel të përkrahjes teknike.

Pyetje të Shpeshta (FAQ)
Kur zgjedhni një kompani të web hosting, ju e besoni webfaqen tuaj tek ta. Nëse biznesi juaj mbështetet në atë webfaqe, kjo është një përgjegjësi e madhe për tu dorëzuar. Nëse ata ju dëshpërojnë, i gjithë biznesi juaj mund të jetë në rrezik. Prandaj, është thelbësore që kur jeni duke kërkuar për një ofrues të web hosting, të bëni më shumë sesa të shikoni çmimin. Ju gjithashtu duhet të dini që web hosti juaj ka ekspertizën e brendshme për të ofruar përkrahje të jashtëzakonshme dhe mbështetje për klientët. Në Hostinkos, kjo është diçka që ne me të vërtetë e marrim seriozisht.
Lloji i web hosting që ju nevojitet varet nga ajo që dëshironi të bëni me uebfaqen tuaj, si nëse doni të krijoni një dyqan online, blog ose podcast me një web aplikacion specifik. Nëse nuk jeni të sigurt për llojin e hostimit dhe/ose planin që do t'i përshtatet më së miri nevojave tuaja, mund të kontaktoni ekipin tonë mbështetës përmes live chat ose me telefon. Ne mund t'ju këshillojmë se cili plan do t'i përshtatet më së miri nevojave tuaja specifike.
Web Hosting nga Hostinkos do të jetë gati për t’u përdorur brenda 15 minutave nga blerja e tij. Dokumentacioni i mirëseardhjes do t'ju dërgohet me email pasi të vendoset porosia juaj.
Web Hosting nga Hostinkos vjen me një ekip të perkrahjes të cilët janë shumë të ditur me të gjitha aspektet e Linux & Windows Hosting. Përkrahja telefonike është në dispozicion gjatë orarit të punës, megjithatë ne ofrojmë përkrahje gjithëpërfshirëse online 24x7.
Me planin tonë Business Plus, ju mund të hostoni deri në tre faqe interneti, kjo është arsyeja pse është një plan perfekt për biznese të reja ose fillestare që kanë nevojë për një prani online të shpejtë dhe miqësore ndaj buxhetit. Dhe sigurisht, ndërsa rriteni, jeni më se të mirëpritur të azhurnoni në një plan më të fuqishëm dhe fleksibël që i përshtatet nevojave tuaja në zgjerim të biznesit.
Po mundesh. Plani juaj i web hosting ka një program statistikor që do të raportojë, ndër të tjera, numrin e klikimeve, përshtypjeve dhe vizitorëve unikë. Këto statistika përdorin skedarët tuaj të regjistrit për të gjeneruar informacione për vizitorët.
Po - Absolutisht. Ne do të donim të hostojmë uebfaqen tuaj pavarësisht se kush e krijoi atë. Zhvendosja e uebfaqes suaj ekzistuese në Hostinkos është një proces i thjeshtë. Ne ofrojmë ndihmë falas për zhvendosjen e uebfaqes. Nëse keni akses në skedarët tuaj ekzistues të uebfaqes, mund t'i ngarkoni ato përmes CPanel ose përmes një klienti FTP. Nëse nuk keni një kopje aktuale të faqes tuaj të internetit, duhet të jeni në gjendje të kërkoni një nga ofruesi juaj aktual i web hosting. Ekipi ynë mbështetës mund t'ju ndihmojë me këtë kalim nëse keni ndonjë pyetje ose nëse hasni ndonjë vështirësi.
Fatkeqësisht asnjë kompani hosting nuk mund të sigurojë 100% uptime. Edhe uebfaqet më të mëdha dhe më të mira me multi-miliona dollarë dalin jashtë funksionimit herë pas here për shkak të rrethanave të ndryshme të paparashikuara. Ju duhet të siguroheni që kompania juaj e web hosting ka bërë më të mirën që mundet për të siguruar kohën më të vogël të ndërprerjes. Sigurohuni që ata të kenë sisteme për të monitoruar vazhdimisht të gjitha faqet e internetit që ata hostojnë në mënyrë që ata të dinë nëse ka ndonjë problem sa më shpejt të jetë e mundur.
Po ofrojmë. Nëse jeni një organizatë bamirësie e regjistruar, shikoni uebfaqen tonë Hosting Charity për më shumë detaje.
Ju do të merrni një e-mail mirëseardhës me kredencialet tuaja të hyrjes. Ju gjithashtu mund të përdorni informacionin e llogarisë tuaj përmes Zonës së Klientit këtu në uebfaqen tonë.
Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.