img-bg
English Language EnglishRreth Hostinkos »

20+ arsye të mira për
të zgjedhur Hostinkos.

Mjaftueshëm e madhe për të përmbushur të gjitha nevojat e uebfaqes suaj, por mjaft e vogël për të njohur emrin tuaj kur telefononi.

 • Specifikat më të mira në rajon
 • Stabilitet financiar & transparencë
 • Kompani e vlerësuar me 5 yje
WhatsApp në +383 44 114 409
Trusted By 500+ Companies
About us

Një "Pse" kristal e qartë

Jemi të bindur se ne kemi zgjidhjen më të mirë për pronarët e bizneseve dhe uebfaqet e tyre, ndërsa japim një mënyrë të thjeshtë dhe efektive të menaxhimit—të gjitha me një çmim shumë të volitshëm.

Lexo më shumë në Rreth Nesh »

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 110+ reviews »

Ky është Hostinkos

Ka shumë arsye pse Hostinkos është superior ndaj kompanive tjera. Ju ndoshta tashmë keni dëgjuar për kompani gjigante dhe të famshme (të mos përmendim emra…). Ata mund të jenë disa nga emrat më të mëdhenj në treg, por Hostinkos është alternativa më e mirë për të hapur uebsajtin e biznesit tuaj. Ja pse.

 • Ne i mbajmë gjërat mirë dhe thjesht

  Ne e dimë se jo të gjithë janë dizajner ose kodues, kështu që ne nuk do t'ju hutojmë me zhargon të teknologjisë. Ne duam të eliminojmë çdo konfuzion për ju; mënyra jonë e thjesht e porosisë, paneli unik i kontrollit dhe shumëllojshmëria e metodave të kontaktit janë krijuar të gjitha për t'ju ndihmuar.

 • Serverë të gjeneratës së fundit, jo të mbingarkuar

  Të dhënat tuaja të ngarkuara hostohen në serverët e gjeneratës së fundit, të vendosur në qenda moderne të dhënash. Të gjithë serverët e Hostinkos janë të lidhur me të paktën një port 100 megabit - shpesh edhe me një port 1 gigabit. Trafiku në rrjetin tonë monitorohet automatikisht për anomali 24/7/365. Ne garantojmë që serverët tanë do të kenë të paktën 99.9% kohë pune (ang. uptime) çdo muaj.

 • Nivele të shumëfishta të sigurisë

  Ne sigurohemi që çdo shërbim që ju zgjedhni të ofrojë një grup të plotë mjetesh për mbrojtje kundër kërcënimeve kibernetike. Hostinkos ofron nivelin më të lartë të sigurisë së të dhënave për biznesin tuaj - dhe kjo është ajo që na bën të ndryshëm nga të tjerët. Për të kuptuar më mirë se sa i sigurt është Hostinkos, këtu është çfarë përfshin.

 • Web hosting i ambalazhuar me tipare të fuqishme

  Ne jemi në gjendje të sigurojmë Web Hosting vetëtimë të shpejtë, me trafik të pa kufizuar, pa limit hapësirë ruajtëse SSD, pa limit subdomain, SSL falas, backup, mbrojtje DDoS, dhe cPanel. Ndryshe nga kompanitë e tjera të web hosting, ne nuk i mbingarkojmë serverët tanë dhe e marrim këtë shume seriozisht.

 • Email adresa pa limit sipas domenit të biznesit

  Të gjitha planet tona të web hosting përfshijnë pa limit llogari të email adresave sipas emrit të domenit të biznesit. Ne sigurohemi që shërbimi i email të ketë veçoritë që ju nevojiten. Këto përfshijnë aftësinë për të dërguar dhe pranuar email duke përdorur aplikacione të tilla si Outlook ose në pajisje mobile, përveç webmail-it standard.

 • Ne jemi të qartë në atë që ofrojmë

  Sidomos në një fushë si teknologjia, ku shumë njerëz nuk janë plotësisht të sigurt për atë që përpiqen të blejnë, ne besojmë se është e domosdoshme të këshillohen ata bazuar në nevojat e tyre të vërteta, jo në dëshirën për të bërë shitje. Ne rekomandojmë të tjerët nëse nuk besojmë se mund të plotësojmë nevojat tuaja.

 • Migrim të uebfaqes falas dhe pa telashe

  Ne ofrojmë shërbim të migrimit për të gjithë klientët që kanë uebfaqe ekzistuese me një tjetër ofrues të web hosting. Ne do ta zhvendosim me kujdes webfaqen tuaj nga hosti aktual në planin tuaj të ri - falas, sigurt dhe pa telashe. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë.

 • Koha e jashtëzakonshme e funksionimit (uptime)

  Në Hostinkos, ne premtojmë 99.9% uptime. Ky 0.1% është koha që mund të na duhet për punë mirëmbajtjeje ose përditësimin e softuerit, për t'u siguruar që ju të merrni vazhdimisht shërbimin më të mirë dhe më të besueshëm. Ne gjithashtu i monitorojmë nga afër serverët tanë për sa i përket reputacionit të tyre, kështu që nëse lind ndonjë çështje, ne mund ta trajtojmë atë menjëherë.

 • Ekip i përkushtuar dhe plotësisht i trajnuar

  Ne ofrojmë llojin e kujdesit ndaj klientit që do t'i dëshironim vetëvetës. Ne sigurojmë që ekipi ynë të jetë i plotësisht trajnuar në të gjitha aspektet e menaxhimit të softuerit cPanel/WHM, dhe më shumë. Asnjë web host tjetër nuk ofron të njëjtin nivel të përkrahjes.

 • Menaxhim të uebfaqes përmes cPanel

  Të gjitha planet tona të hostimit përfshijnë cPanel falas, në mënyrë që të keni kontroll të plotë mbi uebfaqen tuaj, domenët, email adresat dhe më shumë. cPanel është panel lider i kontrollit që e bën të lehtë menaxhimin e të gjitha aspekteve të web hosting.

 • Jo kosto e fshehura apo ngritje e papritur e çmimeve

  Kompanitë tjera mund t'ju ofrojnë norma të ulëta fillestare vetëm për të dyfishuar çmimin kur rinovoni. Hostinkos është plotësisht transparent për çmimet tona të rinovimit që në pikëpamjen e parë të blerjes, duke siguruar që asnjë nga klientët tanë nuk do të befasohet me një çmim më të lartë se sa pritej kur të jetë koha për të rinovuar. Në Hostinkos, ajo që shihni është ajo që paguani dhe të gjitha nivelet e çmimeve janë renditur qartë në uebfaqen tonë. Ne besojmë se klientët duhet të dinë saktësisht se çfarë po paguajnë për produktin e tyre dhe ne nuk do ta bëjmë qëllimisht procesin e blerjes konfuz për ju.

 • Zonë e Klientit me kontroll të plotë, regjistrim i thjesht

  Në Hostinkos, ne e dimë se procesi i regjistrimit nuk ka nevojë të jetë i ndërlikuar. Nëse gjithçka që ju nevojitet është një emër domeni, ne zvogëlojmë rrëmujën e shërbimeve të shtuara për të cilat duhet të paguani në arkë. Zona e Klientit të Hostinkos e bën të thjeshtë regjistrimin dhe menaxhimin e emrave tuaj të domenit, shërbimeve hosting dhe dhe të çdo produkti të blerë nga ne. Ju mund të azhurnoni informacionin tuaj të kontaktit, detajet e faturimit, të shtoni ose hiqni shërbime, dhe shumë më tepër.

 • Të vlerësuar 'Shkëlqyeshëm' në Trustpilot

  Ju mund të kontrolloni webfaqe me reputacion për të parë se çfarë thonë njerëzit për ne; Hostinkos është vlerësuar 4.9 nga 5, bazuar në 110+ reviews të lëna në Trustpilot nga klientët e vërtetë të Hostinkos. Rezultati ynë i Trustpilot, me vlerësim 4.9 dhe 100% pozitiv, është i qartë: kënaqshmëria e klientëve të Hostinkos është shumë i lartë!

 • Pagesa të sigurta me metoda fleksibile

  Ne ofrojmë mundësi pagese fleksibile për të ndihmuar në lehtësimin e përvojës së blerjes, dhe procesimin e kartës së pagesës automatikisht përmes 2Checkout Gateway. Hostinkos pranon pagesa nëpërmjet transferit bankar, Paysera, kartave të kreditit dhe PayPal.

 • Kthim i garantuar i parave

  Çmimi ynë i reklamuar në uebfaqe përfshin shërbimin mujor dhe nuk kërkohet të paguani para kohe. Nëse për ndonjë arsye nuk jeni plotësisht të kënaqur me cilësinë e shërbimit tonë, ne do të bëjmë rimbursimin e plotë të pagesës, në përputhje me Kushtet e Shërbimit. Ne besojmë se janë paratë tuaja derisa t'ju ofrojmë shërbimin.

 • Regjistrimi dhe menaxhimi i domenëve në kohë reale

  Hostinkos ofron një gamë të gjerë të prapashtesave të emrave të domenit. Çdo regjistrim domeni vjen me të gjitha veçoritë që ju nevojiten për të menaxhuar domenin tuaj, përfshirë privatësinë falas të Whois e cila mban të dhënat tuaja personale të fshehura nga të dhënat publike Whois.

 • Ne e dimë se çfarë kanë nevojë bizneset e vogla dhe të mesme

  Hostinkos është një biznes i vogël si i juaji dhe ne jemi shumë të vetëdijshëm për sfidat me të cilat përballen bizneset e reja dhe SME-të. Kjo është arsyeja pse ne jemi të vendosur t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë dhe më efikas për t'ju lejuar të minimizoni kostot tuaja duke garantuar çmimin më të ulët të pronësisë së domenit dhe hostimit. Jemi të bindur se ne kemi zgjidhjen më të mirë për pronarët e bizneseve dhe uebfaqet e tyre, ndërsa japim një mënyrë të thjeshtë dhe efektive të menaxhimit - të gjitha me një çmim shumë të volitshëm.

 • Tre qendra të dhënash në dispozicion

  Mundësuar nga tre data qendra të vendosura strategjikisht në BE, SHBA dhe Kosovë, shërbimet tona janë aty ku uebfaqja tuaj duhet të jetë. Të gjithë serverët tanë janë të vendosur në vende shumë të sigurta dhe qendra fantastike të të dhënave dhe kanë të gjitha nivelet e larta të lidhjes (ang. connectivity), lidhjes me fibra dhe gjithashtu siguri dhe backup të energjisë.

 • Ne i administrojmë shërbimet tuaja në mënyrë etike

  Ne jemi të përkushtuar të ruajmë konfidencën dhe besimin tuaj, duke zbatuar procedurat e duhura për të siguruar informacionin që mbledhim. Ne përdorim vetëm informacionin tuaj personal sipas Politikës sonë të Privatësisë. Të dhënat tuaja personale hostohen në Francë dhe mbahen konfidenciale.

 • Ne nuk konkurrojmë në tregun e hostimit me "kosto-super-të-ulët"

  Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm për një grup të zgjedhur klientësh që e vlerësojnë një përvojë të hostimit profesional me shërbim të plotë. Kur hasim njerëz me përshtatje të mirë, ne përpiqemi më të mirën për t'u lidhur me ta. Në të kundërten, ne jemi vendimtarë për të lënë të shkojnë individë që nuk janë në përputhje me ekipin dhe vlerat e kompanisë sonë.

 • Dyert tona nuk mbyllen kurrë

  Nëse na zgjidhni për nevojat tuaja të webfaqes, ne do të jemi gjithmonë të lumtur t'ju përkrahim personalisht për çdo problem ose pyetje që mund të keni. Hostinkos synon të ofrojë një përvojë të hostimit të ndryshme nga të tjerët përmes shërbimit të pamposhtur ndaj klientit. I gjithë Ekipi i Hostinkos është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7. Ne premtojmë asistencën më të shpejtë dhe përgjigje të menjëhershme. Koha mesatare e përgjigjes tonë është nën 20 minuta.

 • Ne jemi ofrues hostimi Fitues-Çmimesh

  Hostinkos së fundmi është shpallur një nga fituesit e 2022 Software & Technology Awards nga New World Report, një platformë informative e lajmeve të biznesit që njeh përpjekjet e pionierëve dhe të tjerëve me përsosmëri të qëndrueshme dhe përkushtim ndaj përparimeve në teknologji. Hostinkos u shpërblye si Best Quick Web Hosting Company 2022 nga New World Report. Lexoni njoftimin e plotë për shtyp këtu.

Service1 100%

GDPR Compliant

Service1 5

Star Service Quality

Service1 200+

TLDS Available

Service1 7

Years of Experience