img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

24/7 ndihmë dhe
përkrahje miqësore

Nëse keni ndonjë pyetje ose hasni ndonjë problem, ndjehuni gjithmonë të lirë të na kontaktoni përmes telefonit, email, chat dhe media sociale.

Live Chat

Bisedoni online me Ekipin e shitjes për veçoritë e shërbimeve që ofrojmë, çmimet, dhe më shumë.

Klikoni në ikonën Live Chat poshtë secilës faqe të uebfaqes Hostinkos.com.

Telefon

Nëse preferoni të na kontaktoni përmes telefonit, thirrni për të bërë zgjidhjen më të mirë.

0800 000 80 (Soon)
+383 44 114 409

Kontaktoni me ne në Viber dhe WhatsApp!

Tiketë

Vetëm për klientët ekzistues që kërkojnë mbështetje teknike, të faturimit ose të shitjes. Kjo është mënyra më e mirë për të komunikuar me Hostinkos Support - ne i përgjigjemi shpejt tiketave tuaja.

Hap tiketë

help@hostinkos.com

Service1

Flexible Support System

Service1

30 Minutes Support Response

Service1

Available 24/7

Service1

Brilliant talented staff at your disposal

Rëndësia e përkrahjes teknike të web hosting

Pavarësisht se sa i mirë është hostimi, ju mund të kenë probleme ose pyetje në lidhje me funksionimin e webfaqes tuaj. Ju patjetër që duhet të zgjedhni një web host ku përkrahja teknike funksionon mirë, shpejtë dhe gjatë gjithë kohës. Më e mira nga të gjitha është nëse shërbimi i përkrahjes së web hosting ka disa mjete të ndryshme komunikimi, të tilla si telefon, e-mail ose live chat. Hostinkos beson në rëndësinë e të pasurit shërbim të personalizuar ndaj klientit, për ta bërë përvojën tuaj me ne sa më mirë që të jetë e mundur.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Hosting banner

Support Service

Detyrat e përkrahjes teknike të web hosting

Detyrat kryesore të përkrahjes së web hosting janë të sigurojë funksionimin e serverit dhe t'u përgjigjet pyetjeve të përdoruesve në lidhje me funksionimin e webfaqes.

• Zgjidhje e shpejtë e problemeve të serverit

• Informimi i klientit për parametrat e serverit dhe softuerit të tij

• Kopje rezervë të webfaqes me kërkesë të klientëve

• Informimi i klientëve për ndryshimet në parametrat e serverit dhe përditësimet e softuerit, si dhe për punën teknike

Service1 30min.

Support Response

Service1 80+

Trustpilot Reviews

Service1 999+

Published Articles

Service1 19k

Facebook Followers
Pyetje të Shpeshta (FAQ)
Kur zgjedhni një kompani të web hosting, ju e besoni webfaqen tuaj tek ta. Nëse biznesi juaj mbështetet në atë webfaqe, kjo është një përgjegjësi e madhe për tu dorëzuar. Nëse ata ju dëshpërojnë, i gjithë biznesi juaj mund të jetë në rrezik. Prandaj, është thelbësore që kur jeni duke kërkuar për një ofrues të web hosting, të bëni më shumë sesa të shikoni çmimin. Ju gjithashtu duhet të dini që web hosti juaj ka ekspertizën e brendshme për të ofruar përkrahje të jashtëzakonshme dhe mbështetje për klientët. Në Hostinkos, kjo është diçka që ne me të vërtetë e marrim seriozisht.
Lloji i web hosting që ju nevojitet varet nga ajo që dëshironi të bëni me uebfaqen tuaj, si nëse doni të krijoni një dyqan online, blog ose podcast me një web aplikacion specifik. Nëse nuk jeni të sigurt për llojin e hostimit dhe/ose planin që do t'i përshtatet më së miri nevojave tuaja, mund të kontaktoni ekipin tonë mbështetës përmes live chat ose me telefon. Ne mund t'ju këshillojmë se cili plan do t'i përshtatet më së miri nevojave tuaja specifike.
Web Hosting nga Hostinkos do të jetë gati për t’u përdorur brenda 15 minutave nga blerja e tij. Dokumentacioni i mirëseardhjes do t'ju dërgohet me email pasi të vendoset porosia juaj.
Web Hosting nga Hostinkos vjen me një ekip të perkrahjes të cilët janë shumë të ditur me të gjitha aspektet e Linux & Windows Hosting. Përkrahja telefonike është në dispozicion gjatë orarit të punës, megjithatë ne ofrojmë përkrahje gjithëpërfshirëse online 24x7.
Me planin tonë Business Plus, ju mund të hostoni deri në tre faqe interneti, kjo është arsyeja pse është një plan perfekt për biznese të reja ose fillestare që kanë nevojë për një prani online të shpejtë dhe miqësore ndaj buxhetit. Dhe sigurisht, ndërsa rriteni, jeni më se të mirëpritur të azhurnoni në një plan më të fuqishëm dhe fleksibël që i përshtatet nevojave tuaja në zgjerim të biznesit.
Po mundesh. Plani juaj i web hosting ka një program statistikor që do të raportojë, ndër të tjera, numrin e klikimeve, përshtypjeve dhe vizitorëve unikë. Këto statistika përdorin skedarët tuaj të regjistrit për të gjeneruar informacione për vizitorët.
Po - Absolutisht. Ne do të donim të hostojmë uebfaqen tuaj pavarësisht se kush e krijoi atë. Zhvendosja e uebfaqes suaj ekzistuese në Hostinkos është një proces i thjeshtë. Ne ofrojmë ndihmë falas për zhvendosjen e uebfaqes. Nëse keni akses në skedarët tuaj ekzistues të uebfaqes, mund t'i ngarkoni ato përmes CPanel ose përmes një klienti FTP. Nëse nuk keni një kopje aktuale të faqes tuaj të internetit, duhet të jeni në gjendje të kërkoni një nga ofruesi juaj aktual i web hosting. Ekipi ynë mbështetës mund t'ju ndihmojë me këtë kalim nëse keni ndonjë pyetje ose nëse hasni ndonjë vështirësi.
Fatkeqësisht asnjë kompani hosting nuk mund të sigurojë 100% uptime. Edhe uebfaqet më të mëdha dhe më të mira me multi-miliona dollarë dalin jashtë funksionimit herë pas here për shkak të rrethanave të ndryshme të paparashikuara. Ju duhet të siguroheni që kompania juaj e web hosting ka bërë më të mirën që mundet për të siguruar kohën më të vogël të ndërprerjes. Sigurohuni që ata të kenë sisteme për të monitoruar vazhdimisht të gjitha faqet e internetit që ata hostojnë në mënyrë që ata të dinë nëse ka ndonjë problem sa më shpejt të jetë e mundur.
Po ofrojmë. Nëse jeni një organizatë bamirësie e regjistruar, shikoni uebfaqen tonë Hosting Charity për më shumë detaje.
Ju do të merrni një e-mail mirëseardhës me kredencialet tuaja të hyrjes. Ju gjithashtu mund të përdorni informacionin e llogarisë tuaj përmes Zonës së Klientit këtu në uebfaqen tonë.
Support background
Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.