img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Mbrojtja e privatësisë
WHOIS për uebfaqen tuaj.

Aktivizimi i mbrojtjes së privatësisë WHOIS në domenin tuaj ju lejon të ofroni sigurinë e detajeve tuaja të kontaktit.

www.
WhatsApp në +383 44 114 409

Sa herë që regjistroni një emër domeni, do t'ju kërkohet të jepni informacione të përditësuara të kontaktit. Kjo është pjesë e një politike të krijuar nga Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), organizata që koordinon sistemin e domenëve në botë. Informacioni juaj më pas ruhet në një bazë të dhënash WHOIS, e cila mund të kërkohet dhe aksesohet lehtësisht nga kushdo që ka një lidhje interneti. Kjo do të thotë se kushdo duke përfshirë spammers, marketers, hajdutë identiteti dhe ish-të dashurat e shkollës së mesme mund të gjejë informacionin tuaj personal.


Çfarë informacioni do të shohin?

Një kërkim i shpejtë i WHOIS do të sigurojë emrin tuaj personal dhe detajet e kontaktit. Për shembull, pa mbrojtjen e privatësisë WHOIS, një kërkim për www.awesomelawncare.com do të dukej diçka si kjo:

Smith, Chris

info@awesomelawncare.com

1234 Main Street

Beverly Hills 90210

+1.424-555-5555


Si t'i mbroj të dhënat e mia personale?

Aktivizimi i privatësisë WHOIS në domenin tuaj ju lejon të bëni sigurinë e detajeve tuaja të kontaktit. Duke përfshirë mbrojtjen e privatësisë WHOIS, ju jeni në gjendje të ruani informacionin tuaj privat që të mos publikohet. Kur provoni të njëjtin kërkim WHOIS si më sipër për një domen privat, me mbrojtjen e privatësisë WHOIS, kërkimi ose nuk do të ofrojë informacion ose do të kthehet me diçka të tillë:

Contact Privacy Inc.

awesomelawncare.com@contactprivacy.com

96 Mowat Ave

Toronto, ON M6K 3M1

+1.4165385487

Në vend të të dhënave tuaja personale, kërkimi kthen detajet e regjistruesit tuaj të domenit dhe një mënyrë për t'ju kontaktuar që nuk zbulon informacionin tuaj personal të kontaktit.


Mbrojtja e privatësisë WHOIS pa pagesë gjatë gjithë jetës nga Hostinkos

Në Hostinkos, ne mendojmë se ju duhet të keni kontrollin e sasisë së informacionit tuaj personal që ndahet në internet. Kjo është arsyeja pse ne përfshijmë mbrojtjen e privatësisë WHOIS pa pagesë shtesë me çdo domen të regjistruar në Hostinkos. Me mbrojtjen e privatësisë WHOIS të përfshirë me blerjen e domenit tuaj, informacioni juaj privat do të mbetet pikërisht ai—privat. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të reduktuar mesazhet e padëshiruara dhe për të mbrojtur veten nga kërkesat e padëshiruara.

Ju mund të merrni mbrojtjen e privatësisë WHOIS për shumicën e domeneve të nivelit të lartë (TLD). Fatkeqësisht, ka disa TLD që nuk mbështesin regjistrimin privat; meqenëse kjo vendoset nga regjistrat individualë të TLD, kjo nuk mund të ndryshohet nga ne.

Nëse TLD juaj mbështet regjistrimin privat, mbrojtja e privatësisë WHOIS tashmë do të aktivizohet kur regjistroni një domen me Hostinkos. Nëse dëshironi të bëni ndryshime, rregullimi i cilësimeve tuaja WHOIS është po aq i thjeshtë sa të shtypni një buton.

Disa nga klientët dhe partnerët tanë
Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.