img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Vlerësimet dhe
Çmimet e fituara.

Hostinkos është nderuar me titullin “Best Web Hosting Company 2023 - Kosovo”, në Software and Technology Awards 2023, organizuar nga New World Report.

  • Software & Technology Awards
  • Technology Innovator Awards
  • Truspilot - Rated Excellent
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
New World Report logo
New World Report
Awards 2023

Hostinkos është shpallur fitues i çmimit "Best Web Hosting Company - Kosovo", nga New World Report si pjesë e Çmimeve të tyre vjetore të Softuerit dhe Teknologjisë 2023!

MarTech Awards Logo
Innovation in Business
MarTech Awards 2023

Jemi të emocionuar të njoftojmë se Hostinkos është shpallur fituesi i çmimit "Best Web Hosting Services Provider 2023 - Kosovo. Excellence Award for SEO Services 2023" nga Innovation in Business si pjesë e çmimeve të tyre vjetore MarTech 2023!

HostAdvice logo
HostAdvice zhvillon bisedë
me Hostinkos

Megjithëse nuk është saktësisht një çmim, kjo është një intervistë e HostAdvice me themeluesin tonë për përvojat e tij, mendimet mbi industrinë e web hostimit dhe historinë e tij të përfshirë në të.

WHtop logo
WHTop.com Verifikuar që nga viti 2020

Hostinkos.com ekziston që nga viti 2018, por ka qenë një host i verifikuar cilësor që nga viti 2020 me WHTop.

Post of Kosovo logo
Vlerësuar nga "How To Hosting Guide"

How To Hosting Guide analizoi opinionet e përdoruesve nga burime të besueshme. Jemi të nderuar që na vlerësohet "Kënaqshëm" me një rezultat eksperti prej 3/5.

Post of Kosovo logo
Vlerësim 100% i besimit nga Scamadviser

Jemi shumë të lumtur të njoftojmë se ekipi i Scamadviser ka përfunduar vlerësimin e shërbimit tonë dhe na dha vlerësimin më të lartë të mundshëm.

Post of Kosovo logo
TrustPilot of 4.8

Trustpilot ka qenë prej kohësh një burim i besueshëm për vlerësimet e tij të pakomercializuara dhe të sinqerta. Hostinkos është i nderuar të marrë një TrustScore të lartë prej 4.9 / 5.

Post of Kosovo logo
Të besuar nga TrendMicro

Uebfaqja jonë është e besuar nga TrendMicro. Testet më të fundit tregojnë se URL-ja jonë nuk përmban softuer keqdashës dhe nuk tregon shenja phishing.

Norton Safe Web logo
Norton Safe Web

Norton Safe Web ka analizuar hostinkos.com për probleme të mundshme të sigurisë. Vlerësimi i Norton është rezultat i sistemit të automatizuar të analizës së NortonLifeLock.

Aug 27, 2022 - Hostinkos së fundmi është shpallur një nga fituesit e 2022 Software and Technology Awards nga New World Report, një platformë informative e lajmeve të biznesit që njeh përpjekjet e pionierëve dhe të tjerëve me përsosmëri të qëndrueshme dhe përkushtim ndaj përparimeve në teknologji.

Të përzgjedhur nga New World Report (ish US Business News) për t'u përfshirë në Çmimet e Softuerit dhe Teknologjisë 2022, Hostinkos u shpërblye:

"Best Quick Web Hosting Company - Kosovo"

"Jemi të nderuar që shpallemi si një nga fituesit e çmimit 2022 Software & Technology Award nga platforma kryesore e lajmeve të biznesit, New World Report, dhe jemi akoma më të nderuar që kemi fituar besimin e klientëve tanë”, tha CEO i Hostinkos.Ai vazhdoi, “Njohja si Kompania më e Mirë e Shpejtë e Web Hosting përforcon gjurmët tona në rritje pasi New World Report zgjedh vetëm ata që meritojnë, dhe kjo na bën të gjithëve të ndihemi me fat që jemi në mesin e tyre."

Këto çmime vjetore bazohen në merita që do të thotë se fituesit duhet të demonstrojnë ekspertizë në një fushë të caktuar, përkushtim ndaj shërbimit ndaj klientit dhe përkushtim ndaj përsosmërisë dhe inovacionit.
Prishtinë, 31.10.2023 - Hostinkos është nderuar me titullin prestigjioz "Kompania më e mirë Web Hosting 2023 - Kosova" në Software and Technology Awards 2023. Çmimi njeh arritjet e jashtëzakonshme të Hostinkos në sektorin e web hosting dhe thekson përkushtimin tonë ndaj përsosmërinë dhe inovacionit.

Çmimet e Softuerit dhe Teknologjisë, organizuar nga The New World Report, është një platformë shumë e vlerësuar që njeh kontributet e jashtëzakonshme në industrinë e teknologjisë.

Udhëtimi drejt këtij çmimi ka qenë i jashtëzakonshëm. Nga nominimi fillestar deri te proceset rigoroze të hulumtimit dhe gjykimit, Hostinkos e ka dëshmuar veten si lider në industri. Tani, arritjet e kompanisë janë ndarë me botën teksa Raporti i New World Report ndahet me fituesit e Software and Technology Awards 2023 në faqen e tyre të internetit

Themeluesi i Hostinkos, shprehu mirënjohjen e tij për këtë vlerësim, duke thënë: "Ne jemi të kënaqur që jemi teë vlerësuar nga The New World Report për kontributin tonë në industrinë e softuerit dhe teknologjisë. Ky çmim është një dëshmi e punës së palodhur dhe përkushtimit të ekipit tonë në Hostinkos."

Hostinkos inkurajon klientët dhe dashamirësit të eksplorojnë njoftimin zyrtar për shtyp të Software and Technology Awards 2023 dhe drejtorinë e fituesve për të mësuar më shumë rreth arritjeve të kompanisë.