img-bg
English

Filloni kërkimin për
domenin e dëshiruar.


www.
Domen .COM FALAS (Me plan vjetor )
Disa nga klientët dhe partnerët tanë
About us

Menaxhim i lehtë dhe i sigurt i domenit.

Zona e Klientit të Hostinkos e bën të thjeshtë regjistrimin dhe menaxhimin e emrave tuaj të domenit, shërbimeve hosting dhe të çdo produkti të blerë nga ne.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

bankPayPalCredit Card

Përfshirë me çdo emër domeni

Privacy Protection FREE

Nëse dikush kërkon për domenin tuaj nuk do të jetë në gjendje të shohë informacionin tuaj të kontaktit.

DNS Management FREE

Redaktoni domenin tuaj me lehtësi dhe në kohë reale: redaktoni nameservers, MX & CNAME records dhe më shumë.

DNSSEC Security FREE

Me DNSSEC të aktivizuar mbroheni nga përkthimi i manipuluar i domenit tuaj në adresa mashtruese të internetit.

Shumë regjistrues përdorin një taktikë reklamuese të domenëve për tarifa fillestare falas ose pothuajse falas, por kur fillon viti i dytë, tarifa e rinovimit është dukshëm më e lartë. Ose, ata do ta bëjnë të vështirë gjetjen e tarifave të tyre të rinovimit ose transferimin e domenit tuaj tek një regjistrues tjetër.

Kjo mungesë transparence mund të jetë zhgënjyese, veçanërisht nëse keni caktuar një buxhet për faqen tuaj të internetit.

Në Hostinkos, ajo që shihni është ajo që paguani dhe të gjitha nivelet e çmimeve janë renditur qartë në webfaqen tonë. Ne besojmë se klientët duhet të dinë saktësisht se çfarë po paguajnë për produktin e tyre, dhe nuk do ta bëjmë qëllimisht procesin e blerjes konfuz për ju.

Emri juaj i domenit është pjesa juaj e pasurive të paluajtshme në internet dhe ju duhet ta vendosni në duart më të mira.

Transferimi i domenit tuaj në Hostinkos është shumë i lehtë!

Nëse po konsideroni të transferoni domenin tuaj në Hostinkos, ju vetëm duhet të kërkoni për kodin EPP tek regjistruesi juaj aktual dhe të procedoni me transferimin nga ndërfaqja jonë…

• transferi përfshin rinovim 1 vjeçar nga data aktuale e skadimit
• pa downtime apo ndërprerje
• përkrahje 24/7 nëse keni nevojë për ndihmë
• gjithmonë çmim i njejtë rinovimi

Service1 100%

GDPR Compliant

Service1 5

Star Service Quality

Service1 200+

TLDS Available

Service1 7

Years of Experience

Jo kosto të fshehura apo ngritje të papritur të çmimit 

Kompanitë tjera ju ofrojnë tarifa të ulëta fillestare vetëm për të dyfishuar çmimin kur rinovoni. Në Hostinkos ju mund të blini dhe rinovoni me kosto të njejtë nga momenti që regjistroheni.

Domeni Regjistrimi Rinovimi
.com €12.00 /vit €12.00 /vit
.net €15.00 /vit €15.00 /vit
.org €14.00 /vit €14.00 /vit
.biz €17.00 /vit €17.00 /vit
.al €15.00 /vit €15.00 /vit
.info €16.00 /vit €16.00 /vit
.co.uk €16.00 /vit €16.00 /vit
.de €11.00 /vit €11.00 /vit
.mk €16.00 /vit €16.00 /vit
.eu €14.00 /vit €14.00 /vit
200+ Domain Extensions…
Nëse nuk gjeni ndonjë prapashtesë (extension), ju lutemi na kontaktoni, ne zakonisht i plotësojmë të gjitha kërkesat.
img-bg

Pa merak. Hostinkos regjistron dhe administron në mënyrë etike dhe të sigurt domenët tuaj, kurse Ekipi profesional i përkrahjes është i gatshëm të ndihmojë 24/7.


cPanel Web
img-bg

Më shumë arsye për të zgjedhur Hostinkos.

Jemi të bindur se ne kemi zgjidhjen më të mirë për pronarët e bizneseve dhe uebfaqet e tyre, ndërsa japim një mënyrë të thjeshtë dhe efektive të menaxhimit - të gjitha me një çmim shumë të volitshëm.

Transaksion i sigurt pagese

Pagesa të sigurta përmes Transferit Bankar apo eBanking, Credit Card, dhe Paypal.

Regjistrim i menjëhershëm i domenit

Thjesht kontrolloni disponueshmërinë e domenit tuaj të ri, jepni disa detaje dhe do të regjistrohet brenda sekondave.

Menaxhimi i domenit në kohë reale

Ju mund lehtësisht të menaxhoni në kohë reale domenët tuaj përmes Zonës së Klientit, dhe të merrni përkrahje 24/7.

Email Forwarding

Forwarding dhe menaxhimi i DNS janë falas. Ju nuk keni nevojë të blini hosting për të përdorur këtë shërbim.

2-Factor Authentication

Ne ofrojmë vërtetim me 2 faktorë (ang. 2-factor authentication) për t'ju dhënë paqe mendore duke ditur që emrat tuaj të domenit janë në një vend të sigurt.

Domeni juaj është pronë e juaj

Ne jemi të sigurt se do ta pëlqeni shërbimin tonë, por nëse ndonjëherë doni të transferoheni, ne nuk tarifojmë.ICANN Links

Registrants' Benefits and Responsibilities, Registrant Educational Materials

Postimet tona të preferuara nga blog-u. Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.