img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Rishitni shërbimet tona
me çmim që ju dëshironi.

Mos i humbisni klientët tuaj me shpejtësi të dobët të serverit — zgjedhni nga pakot e mëposhtme ose na kontaktoni për ndihmë.

  • Run Multiple Websites For Your Clients
  • Unlimited Free Migrations In
  • Fully Whitelabel
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga klientët që i besojnë Hostinkos:
Plani
Disk space
Trafik
WHM/cPanel
Çmimi
PlaniReseller S
Disk space 250 GB SSD
Trafik Pa limit
WHM/cPanel 20 cPanel llogari
Çmimi €35 /muaj
PlaniReseller M
Disk space 350 GB SSD
Trafik Pa limit
WHM/cPanel 30 cPanel llogari
Çmimi €50 /muaj
PlaniReseller L
Disk space 500 GB SSD
Trafik Pa limit
WHM/cPanel 45 cPanel llogari
Çmimi €70 /muaj

Më shumë detaje

  Reseller S €35 /muaj €420 /vit Reseller M €50 /muaj €600 /vit Reseller L €70 /muaj €840 /vit
Hard Disk 250 GB SSD 350 GB SSD 500 GB SSD
Trafik Pa limit Pa limit Pa limit
WHM/cPanel 20 cPanel llogari 30 cPanel llogari 45 cPanel llogari
Free SSL Certificates
Shpejtësia e portit 1 Gbit/s Port 1 Gbit/s Port 1 Gbit/s Port
100% Whitelabel & Branding
Free Private Nameservers
IP Adresë
Pa tarifë konfigurimi
Tarifa mujore bazë 35€ /muaj 50€ /muaj 70€ /muaj
Porosit Tani Porosit Tani Porosit Tani

Pyetjet më të shpeshta

Drejtimi i një kompanie web hosting përfshin shumë gjëra – blerjen dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës së IT-së, faturimin dhe menaxhimin e klientëve dhe shumë më tepër. Eshtë e panevojshme të thuhet se e gjithë kjo kërkon gjithashtu shumë kapital. Por me Reseller Hosting, ju mund t’u ofroni klientëve tuaj shërbime të web hosting pa të gjitha shpenzimet dhe dhimbjet e kokës për ngritjen dhe drejtimin e një kompanie të tërë IT. Kompania “mëmë” ofron infrastrukturën dixhitale, duke ju liruar (rishitësin) të fokusoheni në krijimin, mirëmbajtjen dhe zgjerimin e bazës suaj të klientëve. Edhe më mirë, me planet e reseller hosting me etiketë të bardhë (ang. white labeled), ju mund të markoni gjithçka nën emrin dhe logon tuaj të biznesit.
Për t’u bërë një reseller web hosting, gjeni një kompani me të cilën jeni të interesuar të bashkëpunoni. Sigurohuni që të gjeni një kompani të besueshme dhe të besueshme, si Hostinkos. Mos ngurroni të na kontaktoni – ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë dhe t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja!
Çdokush mund të bëhet një reseller. Nëse jeni një individ i motivuar, atëherë jeni kandidati perfekt. Për sa kohë që jeni të gatshëm të mësoni dhe jeni të vendosur të keni sukses, atëherë ne jemi të lumtur t’ju mirëpresim si një reseller.
Reseller është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar përvojë biznesi, si p.sh. Si të shesësh një produkt, Si të reklamoni shërbimet tuaja, Si të drejtoni një biznes, edhe me shumë! Nëse jeni duke kërkuar të filloni biznesin tuaj, ose dëshironi të ndërtoni reputacionin dhe ekspertizën tuaj për të eksploruar mundësi të tjera biznesi, atëherë reseller hosting mund të jetë një përshtatje e mirë për ju. Ju jeni në gjendje të fitoni përvojën e nevojshme gjatë gjenerimit të të ardhurave tuaja.
Kjo zakonisht varet nga kompania me të cilën po bashkëpunoni. Shumë kompani ofrojnë plane fleksibile që lejojnë një rishitës të zgjedhë dhe të caktojë nga lista e tyre e opsioneve në varësi të buxhetit të tyre. Ka kompani që gjithashtu lejojnë rishitësit të ndërtojnë planet/pakot e tyre për sa i përket shumëllojshmërisë dhe sasisë për të personalizuar përvojën e tyre. Në Hostinkos, ne kemi një sërë planesh rishitëse për t’ju ndihmuar të filloni biznesin tuaj të web hosting.
Fitimi varet vetëm nga sa mirë e bëni. Ju vendosni marzhet dhe kuotat tuaja të fitimit. Punoni brenda kufijve tuaj dhe përpiquni t’i tejkaloni ato nëse mundeni.
Si një reseller hosting online, duhet të keni emrin tuaj të domenit. Emri i domenit është një pjesë e rëndësishme e identitetit të kompanisë suaj.
Shumë rishitës përdorin WebHost Manager (WHM) për të krijuar dhe menaxhuar paketat e llogarive. Për anën e faturimit dhe menaxhimit të llogarisë së klientit të biznesit tuaj, WHMCS dhe Blesta janë zgjedhje të njohura.
Ashtu si me shumë gjëra, gjithçka varet nga sa shumë punon. Nëse jeni i ri për të rishitur, gjithçka mund të duket paksa dërrmuese në fillim. Si çdo biznes, web hosting kërkon punë të palodhur dhe këmbëngulje. Por mund të jetë gjithashtu shumë shpërblyese dhe fitimprurëse në të njëjtën kohë.
Filloni duke na kontaktuar sot! Ne jemi gjithmonë të gatshëm të mirëpresim rishitës të rinj. Ne mund t’ju ndihmojmë të filloni biznesin tuaj të web hosting dhe t’ju udhëzojmë gjatë procesit fillestar të konfigurimit.