img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Ne krijojmë uebfaqe unike,
moderne dhe profesionale.

Nga web dizajni tek implementimi, lansimi dhe SEO optimizimi, ne kemi të gjitha aftësitë për të krijuar një webfaqe të suksesshme.

 • 100+ projekte të suksesshme.
 • 100% qartësi dhe vlerë për çdo projekt.
 • 100% dorëzim në kohë.
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos
Website Design Hero

Punojmë shumë për të bërë zgjidhjen e duhur.

Po kërkoni zhvillues në Prishtinë për të ndërtuar uebfaqen tuaj? Me stafin tonë me orar të plotë në Prishtinë dhe përvojën 7+ vjeçare në Web Dizajn & Zhvillim, ne mund t'ju ndihmojmë të dizajnoni, ndërtoni dhe mirëmbani uebfaqen tuaj.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 85+ reviews »

Tullë për tullë. Piksel për piksel.

Kështu ndërtohet një sajt i shkëlqyer.

Një dizajn i mirë i webfaqes nuk ka të bëjë vetëm me pamjen. Web dizajnerët tanë punojnë shumë për të krijuar një webfaqe cilësore, që funksionon në mënyrë efektive për biznesin tuaj.

Po sikur t'i merrni të gjitha këto:

— Dizajn që vë në pah cilësinë e ofertës suaj.
— Teknologji që është superiore ndaj konkurrencës.
— Një prezantim që thjesht i bind njerëzit.
— Një faqe interneti që rankohet mirë në Google.
— Hosting që fuqizon qëllimin tuaj.
— Një partner tek i cili mund të mbështeteni.

Po, kjo është e mundur me Hostinkos. Ndryshe nga kompanitë e tjera, ne investojmë në faqen tuaj të internetit sikur të ishte e jona.

Ne e kuptojmë se jeni të zënë,
prandaj do ta bëjmë këtë të lehtë. Kërkoni një ofertë për ueb dizajn

Jo storje. Vetëm rezultate

Të besuar nga brende kryesore të Kosovës.

Ne kemi dizajnuar webfaqe për disa nga brendet kryesore të Kosovës si Ballkan Petrol, Kohaterm dhe Posta e Kosovës. Këtu janë vetëm disa shembuj të webfaqeve të klientëve që kemi dizajnuar.

— Bëjnë premtime, por nuk i përmbushin?
— Nuk ju hapin telefonin gjatë emergjencave?
— Gjejnë justifikime në vend të zgjidhjeve?
— Nuk kanë aftësitë teknike që ju nevojitet?
— Dështojnë të përmbushin pritshmëritë tuaja për cilësinë?
— Ndërtojnë faqen tuaj dhe largohen shpejt?

Ne e dimë se sa zhgënjyese është të mos kesh një web dizajner të besueshëm që është në anën tuaj. Përjetoni përfitimet e mëposhtme me kompaninë Hostinkos Website Design.

99% e klientëve tanë vazhdojnë të punojnë me ne pas porosisë së tyre të parë

Pako e përgjithshme

Çfarë do të merrni me uebfaqen tuaj.

Uebfaqet tona ofrohen dhe ambalazhohen me të gjitha veçoritë që ju nevojiten dhe që nuk do t'i merrni askund tjetër. Më poshtë është një listë e gjërave 'must haves' për këdo që kërkon të krijojë një uebfaqe profesionale për biznesin e vet.

Koncepte të dizajnit fillestar brenda 48 orëve
Dizajn i pastër, profesional & modern
Faqe standarde me kohë ngarkimi të mirë
Faqja kryesore + faqet standarde të dizajnuara 5
Nënfaqe të brendshme të dizajnuara 5
Kreativitet 'Eye Catching'
Karakteristika të avancuara si header video, sliderë të imazheve dhe galeri
Dizajn i përshtatshëm për desktop, laptop dhe celular
Konfigurimi bazë i SEO-s
Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes
Funksionimi i blogut për përditësime të thjeshta dhe lajme kompanie + 3 postime blogu
Formulari i kontaktit
Raportet e vizitorëve të webit - instalimi i Google Analytics
Lidhjet me media sociale + ndarja në media sociale
Rishikim të dizajnit
PLUS nëse nuk keni imazhe, do të gjejmë disa për ju
Identiteti i brendit dhe ngjyrat në të gjithë dizajnin
Sesion trajnimi pas dorëzimit 2*60 min
Siguri dhe performancë e përmirësuar
Hostimi i webit dhe adresa emaili 12 muaj
Regjistrimi dhe konfigurimi i domenit falas
Regjistrimi te Google
Mund të shtohen faqe shtesë pas lancimit
Backup të webit pas përfundimit
Garancia për rregullimin e problemeve 12 muaj
Koordinatori i projektit
Testimi për të siguruar që të gjitha faqet dhe veçoritë funksionojnë siç duhet
Ndihmë & Përkrahje me prioritet 24/7
Dorëzim 1 deri në 4 javë
Vendosje e plotë (ang. complete deployment)
Garancia e kthimit të parave 100%
Pako të krijuara për t'u përshtatur me buxhetet e biznesit të vogël
Ne do të bëjmë që gjithçka të përshtatet
Faqja juaj e internetit do të jetë lehtë e modifikueshme
Nëse themi se do të bëjmë diçka, ne e bëjmë atë

Dëshironi të merrni të gjitha këto përfitime?

Diskutoni projektin tuaj në 'Live Chat' | Telefononi në çdo kohë +383 44 114 409.

Çmimore e thjesht, transparente

Kërkoni një ofertë »

Me pakon tonë gjithëpërfshirëse ju do të merrni gjithë dizajnin e webfaqes me një kosto fikse që mbulon të gjithë projektin.

Garanci për kthimin e parave
Të qartë në atë që ofrojmë
Pa tarifa të fshehura
Ofrohet pagesa 3 mujore

85+ 5 star Trustpilot reviews

Webfaqe tërheqëse që bëjnë telefonin tuaj të cingërojë.

Ne nuk bëjmë mesatare. Në një botë ku gjithçka duket njësoj, mesatarja është e padukshme. Si një nga kompanitë lidere dhe më të vlerësuara të Web Dizajnit & Hostimit në Prishtinë-Kosovë, jemi të përkushtuar të ndihmojmë bizneset të dallohen nga turma.

Rekomanduar nga:
Progress Real Estate logo
Rekomanduar nga:
Northern Ireland-co-operation logo
Rekomanduar nga:
Ballkan Petrol logo
Nuk jeni të bindur? Shikoni vlerësimet e lëna në Trustpilot dhe Google nga klientët e vërtetë të Hostinkos.

Imagjinoni 14 ditë nga sot ju mund të keni websajtin tuaj që do të hapë mundësi të reja për biznesin tuaj. Ndaloni të humbni kohë duke zvarritur dhe duke u përpjekur të kuptoni se si funksionon gjithçka. Në vend të kësaj, përqendrohuni në atë që bëni më mirë dhe ne do të bëjmë atë në të cilën jemi të mirë—krijimin e uebfaqeve mbresëlënëse!

Step 1 of 2
 50%

info@hostinkos.com

OSE THIRRNI PËR KONSULTË FALAS DHE MERRNI NJË OFERTË TË PERSONALIZUAR.

THIRR +383 44 114 409.

Një nga pyetjet më të zakonshme që na bëhet. Kostoja e një faqe interneti varet nga nevojat tuaja specifike të veçorive. Kjo varet nga ajo që ju nevojitet dhe buxheti juaj. Pasiqë faqet e internetit ndryshojnë shumë në kërkesa, rishikime, personalizime dhe madhësinë e dizajnimit, të gjithë këta faktorë kanë një ndikim në kosto.

Kur mendoni se sa të investoni në websajtin tuaj, merrni parasysh këto statistika të cilat tregojnë rëndësinë kritike të përdorshmërisë për suksesin afatgjatë të çdo faqe interneti:

— 94% e njerëzve përmendin “dizajnin” si arsye pse nuk i besojnë një faqe interneti.
— 93% e njerëzve janë larguar nga një faqe sepse nuk është shfaqur siç duhet në pajisjen e tyre.
— 90% e njerëzve janë larguar nga një faqe interneti sepse ishte dizajnuar keq.
— 93% e njerëzve janë larguar sepse një faqe interneti nuk u ngarkua mjaft shpejt.

Prandaj, padyshim që ia vlen të vendosni më të mirën dhe të investoni në një faqe interneti me performancë të lartë.

Ne përpiqemi dhe kujdesemi për bizneset e të gjitha madhësive dhe bëjmë çmos që të punojmë edhe me buxhetet tuaja. Ju ftojmë të na kontaktoni këtu në Hostinkos Web Design për një ofertë të personalizuar që merrë parasysh të gjitha nevojat tuaja specifike. Ne nuk ndërtojmë faqe interneti një të vetme për të gjithë; ne thirremi në personalizim dhe individualitet, derisa përkushtimi ynë ndaj klientëve dhe çmimet tona janë të pakrahasueshme!

Çfarë ndodh më pas?

Ne e kuptojmë se nuk ka dy biznese të njëjta dhe se asnjë rrugëtim i dy kompanive nuk është i njejtë, kështu që le të flasim për nevojat tuaja specifike dhe të gjejmë zgjidhjet e duhura. Ne besojmë se një uebsajt duhet të tregojë atë që ju bëni, në mënyrë unike ju.

1) Thirrja Fillestare

Diskutoni shkurtimisht vizionin dhe nevojat tuaja me një drejtues projekti të caktuar. Mund të jetë një telefonatë, megjithatë, nëse jeni në Prishtinë, nuk ka gjë më të bukur se sa të takoheni personalisht, kafja është nga ne.

2) Propozimi

Bazuar në diskutimin e përbashkët, ne do t'ju ofrojmë një vlerësim fillestar ku trajtojmë idetë, kostot dhe afatin kohor. Ju mund ta pranoni vlerësimin tonë ashtu siç është ose të diskutoni ndryshimet e dëshiruara.

3) Hulumtimi & Strategjia

Takim informues, ku mësojmë më shumë për ju dhe qëllimet, sfidat dhe audiencën tuaj dhe krijojmë një strategji. Pasi të nënshkruhet kontrata dhe të paguhet 30% e depozitës, projekti juaj do të fillojë.

4) Koncepti

Ne do të propozojmë një draft-dizajn për projektin tuaj sipas kërkesave tuaja, në mënyrë që të shihni se si do të duket uebfaqja juaj e përfunduar, më pas mund të na jepni komentet tuaja. Ne fillojmë duke dizajnuar faqen kryesore.

5) Dizajni & Zhvillimi

Ne do ta zhvillojmë projektin tuaj në një uebfaqe plotësisht funksionale. Ne do të vazhdojmë procesin e rishikimit të punës së projektit sipas komenteve tuaja.

6) Kalimi Live

Pasi uebsajti juaj të ketë marrë vulën përfundimtare të aprovimit, ne do ta kalojmë atë live për ta parë të gjithë. Ju mund të përmirësoni çdo detaj përpara se t'ju dorëzohet qasja e hyrjes.

7) Përkrahje e Vazhdueshme

Me Hostinkos, nuk mbaron kur uebfaqja juaj lansohet live. Ju mund të merrni trajnime të vazhdueshme, këshilla dhe qasje në komunitetin tonë dhe rrjetin profesional.

Mos Harroni

Pjesa më e vështirë e fillimit është të filloni, kështu që bëni hapin e parë sot! Le të flasim - është falas.

+383 44 114 409 Phone | Whatsapp | Viber
Mjetet dhe teknologjitë që mbulon ekspertiza jonë
Website Design Hero

We’re a Local

Kompani e Ueb Dizajnit
me seli në Prishtinë.

Hostinkos është një nga kompanitë më të mira të Web Dizajnit dhe Hostimit në Kosovë. Ne jemi të specializuar në ndërtimin dhe hostimin e faqeve të internetit në Prishtinë. Kemi pasur fatin të punojmë me klientë nga e gjithë Kosova - nga Prishtina, Fushë Kosova, dhe Mitrovica deri në Gjilan, Ferizaj, Prizren, Pejë, Gjakovë... dhe në të gjithë botën. Merrni vendimin e duhur. Bëje me Hostinkos.

Flisni me një Web Dizajner

Website design & management

Më shumë arsye për të zgjedhur Hostinkos.

Ekipi ynë me seli në Prishtinë dizajnon dhe zhvillon uebfaqe që të jenë unike, të shpejta, me funksione të plota, shumë të sigurta, të lehta për t'u mirëmbajtur dhe miqësore me Google. Google është miku ynë më i mirë dhe ndoshta ju kështu na gjetët.

 • Ne i mbajmë gjërat mirë dhe thjesht

  Dizajnet tona me cilësi të lartë japin ndikim të plotë që do ta bëjë biznesin tuaj të dallohet. Çdo faqe që ne dizajnojmë duket e mrekullueshme dhe ka funksionalitet të planifikuar strategjikisht.

 • Ne jemi të hapur, me përvojë & më e rëndësishmja, Njerëz…

  Ne jemi krenarë për ekipin tonë! Të talentuar, me përvojë dhe miqësorë, ne sjellim një nivel shërbimi dhe ekspertize në tavolinë që është me të vërtetë e nivelit tjetër!

 • Të dhënat e biznesit tuaj janë të sigurta me ne

  Ne jemi 100% të përkushtuar për t'i mbajtur të dhënat tuaja të sigurta nga kërcënimet e mundshme të sigurisë. Ne ofrojmë nivelin më të lartë të sigurisë së të dhënave për biznesin tuaj - dhe kjo është ajo që na bën të ndryshëm nga të tjerët.

 • Ne dorëzojmë në kohë dhe me buxhet, pa justifikime

  Ne kemi një vlerësim me 5-yje në Trustpilot reviews, ofrojmë garanci pune dhe garantojmë afate. Ne nuk ngatërrohemi – shumica e faqeve janë krijuar brenda 10-21 ditëve (me shpejt nese eshte nevoja).

 • Ne kurrë nuk do t'ju mbajmë peng të kontratës

  Ju do të keni 100% të pronësisë së uebfaqes pasi të jetë përfunduar dhe paguar. Faqja ju përket juve dhe ju keni akses të plotë administrativ për të bërë ndryshime. Ju nuk jeni të detyruar për të punuar me ne dhe mund të gjeni lehtësisht një zëvendësues.

 • Dyert tona nuk mbyllen kurrë

  Gabimet nuk i përmbahen një orari 9-5. Nëse keni nevojë për ndihmën tonë, ne jemi këtu për ju, 24/7. Ne premtojmë asistencën më të shpejtë dhe përgjigje të menjëhershme.

Notes icon Mësoni më shumë rreth
20 arsye për të zgjedhur Hostinkos
Domain icon

.com, .net, .org, .info...?

 • Email forwarding
 • DNS management
 • Privacy protection
 • DNSSEC security
 • Control panel

Faqja e Regjistrimit të Domenit

Web Hosting i klasit të parë

Të gjitha planet tona të hostimit përfshijnë cPanel falas për të pasur kontroll të plotë mbi uebsajtin tuaj, për të krijuar dhe menaxhuar nëndomenët, llogaritë e email, statistikat e vizitave dhe më shumë.

Lexoni më shumë rreth web hosting »

85% e klientëve të rinj vijnë nga referimet

Hyn e dil nuk është stili ynë

Ne vlerësojmë marrëdhëniet afatgjata.

Klientë të rinj shpesh shpenzojnë orë të tëra në internet duke krahasuar zhvillues të ueb-it para se të vijnë tek ne, duke dashur të sigurohen që bëjnë zgjidhjen më të mirë. Në Hostinkos, ne i bëjmë gjërat pak më ndryshe nga web dizajnerët tjerë. Kompania jonë me seli në Prishtinë përbëhet vetëm nga vendas. Kur punoni me ne, ju jeni duke punuar me fqinjët tuaj, jo me një kompani anonime në mes të botës. Dhe nëse ndonjëherë ju duhet të na kontaktoni për të diskutuar për sajtin tuaj, ne jemi vetëm një telefonatë larg. Ne gjithashtu ofrojmë ndihmë & përkrahje prioritare për bizneset në Prishtinë dhe në mbarë Kosovën.

img-bg

Nuk keni pritur mjaftueshëm gjatë?

Nëse keni një ide për uebfaqen tuaj, por nuk jeni të sigurt se ku të filloni, le t'ju ndihmojë Hostinkos Web Design. Ekipi ynë i ekspertëve mund të punojë me ju për ta kthyer vizionin tuaj në realitet.

Ne jemi vlerësuar me 4.9 nga 5 në TrustPilot, mesatare e një rezultati gati perfekt nga dhjetra vlerësime reale të klientëve. Jemi të nderuar që kemi marrë 85+ reviews me 5-yje të Trustpilot dhe 3+ çmime që nga viti 2016.

Me të cilët po punojmë aktualisht

Përvoja jonë e kaluar na lejon t'u shërbejmë bizneseve të të gjitha madhësive dhe industrive të ndryshme.

Entertainment
Media
e-Commerce
Education
Small Businesses
Public sector
Retail
Healthcare

Vazhdoni ende të shikoni rrotull?

Shikoni disa nga Pyetjet Tona të Zakonshme - FAQ.

SEO është procesi i ndihmës së uebfaqes suaj të renditet më lartë në rezultatet e motorëve të kërkimit. SEO fillon me sigurimin që uebfaqja juaj të gjendet nga motorët e kërkimit si Google dhe Bing dhe pastaj shikon mënyra për të optimizuar uebfaqen tuaj në mënyrë që të shfaqet lartë në rezultatet e kërkimit. Bërja e kësaj me sukses mund të rrisë ndjeshëm numrin e vizitorëve që merr uebfaqja juaj dhe, rrjedhimisht, të përmirësojë të ardhurat. Vlera e SEO është se trafiku organik, vizitorët nga motorët e kërkimit, është falas. Sa më shumë trafik organik të merrni, aq më pak do t’ju duhet të mbështeteni në pagesën për të reklamuar faqen tuaj të internetit.
Ekzistojnë tre fillesa për SEO: në faqe (on-page), në vend (on-site) dhe jashtë faqes (off-site). SEO në faqe i referohet optimizimit të përmbajtjes së uebfaqes tuaj, domethënë informacionit që publikoni për vizitorët tuaj. Faktori më i rëndësishëm i rangimit është cilësia e informacionit që publikoni, diçka që motorët e kërkimit gjykojnë duke parë numrin e uebfaqeve të tjera që janë lidhur me të, sa kohë njerëzit qëndrojnë në faqe, sa e përditësuar është përmbajtja dhe termat e përdorur në përmbajtje. Për disa lloje të përmbajtjes, gjatësia e informacionit është gjithashtu e rëndësishme, me informacion të detajuar të preferuar nga përmbajtja e hollë. Përveç krijimit të përmbajtjes me cilësi të lartë, një nga mënyrat kryesore për të kryer SEO në faqe është të përfshini fjalë kyçe (keywords ) dhe fraza (phrases) kryesore në tekstin tuaj. Fjalët kyçe dhe frazat janë termat që përdoruesit do të kërkojnë në një pyetje dhe nëse doni t’i renditni ato, do t’ju duhet t’i përfshini ato në tekstin tuaj. Në mënyrë ideale, ju duhet t’i përfshini ato në titujt e faqeve, URL-të, nën-titujt, përmbajtjen dhe meta-përshkrimet, megjithëse nuk duhet t’i përdorni shumë pasi kjo mund t’ju penalizojë për atë që njihet si “keyword stuffing”.
SEO në vend është të gjitha gjërat që bëni në pjesën e pasme të faqes tuaj të internetit për të ndihmuar faqen tuaj të renditet më mirë. Kjo perfshin:
 • duke siguruar që faqja e internetit të mund të ‘crawled’ dhe indeksohet nga motorët e kërkimit – përndryshe, nuk do të shfaqet në asnjë rezultat kërkimi
 • duke e bërë uebfaqen tuaj miqësore për përdoruesit duke qenë miqësore me pajisje mobile, të strukturuar mirë, të lehtë për t’u naviguar dhe të drejtpërdrejtë për t’u përdorur
 • duke e bërë faqen tuaj të internetit të sigurt për përdoruesit duke instaluar një certifikatë SSL që kodon të dhënat e dërguara midis shfletuesit të një përdoruesi dhe web serverit tuaj në mënyrë që të mos vidhen.
SEO jashtë faqes ka të bëjë me përmirësimin e reputacionit të uebfaqes tuaj. Ky është një kriter kryesor i rankimit dhe mund të marrë kohë për tu vendosur. Një nga mënyrat se si motorët e kërkimit gjykojnë reputacionin është përmes lidhjeve të prapme (ang. backlinks): numri i faqeve të tjera që lidhen me tuajin. Sot, motorët e kërkimit janë të vetëdijshëm se disa njerëz përpiqen të mashtrojnë këtë sistem duke kërkuar ose paguar për backlinks dhe do të ndëshkojnë faqet për të cilat ata dyshojnë se e bëjnë këtë. Sidoqoftë, ajo që ata përdorin është se sa uebfaqe të tjera me cilësi të lartë lidhen me përmbajtjen tuaj. Lidhjet nga qeveria, arsimi, lajmet dhe faqet specifike të industrisë janë veçanërisht të dobishme. Për ta arritur këtë, përmbajtja juaj duhet të jetë me cilësi të lartë ose duhet të siguroni përmbajtje me cilësi të lartë për këto faqe me një vegëz prapa në uebfaqen tuaj. Ka mënyra të tjera për të gjykuar cilësinë që janë më pak të vështira për t’u arritur. Këto përfshijnë vlerësime pozitive të biznesit tuaj dhe mbajtjen e vizitorëve të angazhuar në faqen tuaj të internetit për më gjatë (kjo matet nga motorët e kërkimit dhe ju
Disa aspekte të SEO mund të jenë teknikisht sfiduese ndërsa të tjerat kërkojnë kohë. Nëse jeni duke kërkuar diçka që është mjaft e thjeshtë për tu bërë, por që mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në atë se sa mirë renditet uebfaqja juaj, atëherë me siguri është të regjistrohet me Google My Business. Google My Business është, në thelb, një listë biznesi falas me Google. Informacioni që i jepni Google kur regjistroheni do ta ndihmojë uebfaqen tuaj të performojë më mirë në kërkimet përkatëse dhe do të mundësojë përdoruesve të mësojnë më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve që ju ofroni. Gjithashtu ndihmon njerëzit lokalë të biznesit tuaj t’ju gjejnë, edhe nëse tregtoni vetëm online.
Strategjitë e lidhjes (ang. link) janë fokusuar kryesisht në përpjekjen për të bërë që faqet e internetit të tjera të lidhen me tuajat. Si fillim, lidhjet e jashtme (ang. outbound links) mund t'i lejojnë motorët e kërkimit të kuptojnë më mirë temat e faqes suaj të internetit, duke i ndihmuar ata të dinë rëndësinë e saj për kërkime të veçanta. Ndërsa mund të keni shqetësime se ato u japin përdoruesve një derë të pasme për t'u larguar nga faqja juaj e internetit, ato në fakt e bëjnë përmbajtjen tuaj më miqësore për përdoruesit, duke i shtuar thellësi temës për të cilën po shkruani. Kjo është diçka e vlerësuar si nga përdoruesi ashtu edhe nga motori i kërkimit. Për më tepër, duke demonstruar njohuri dhe duke treguar provat që mbështesin përmbajtjen tuaj, lidhjet e jashtme mund të përmirësojnë gjithashtu besimin e klientit në ekspertizën tuaj.
Ekzistojnë dy lloje të sitemap. HTML sitemap që krijoni vetë për të përfityar klientët tuaj. Ato janë faqe uebi të krijuara për qëllime navigimi dhe përmbajnë një listë të lidhjeve me postimet dhe faqet tuaja.
Të tjerat janë XML sitemap të cilat shpesh gjenerohen automatikisht nga programi juaj i uebfaqes ose nga përdorimi i një shtojce. Këto përmbajnë një listë të lidhjeve me të gjithë uebfaqen: kategori, postime, faqe, produkte, imazhe dhe media të tjera. Qëllimi i tyre është të ndihmojnë motorët e kërkimit të zbulojnë gjithçka në uebfaqen tuaj në mënyrë që të indeksohet. Nëse nuk indeksohet nga motori i kërkimit, nuk do të shfaqet në rezultatet e kërkimit dhe kështu nuk mund të gjendet nga përdoruesit.
Shumë biznese të vogla rrallë kanë nevojë të përditësojnë informacionin në uebfaqen e tyre sepse shërbimet që ata ofrojnë nuk ndryshojnë. Në të kundërt, motorët e kërkimit preferojnë t’u ofrojnë përdoruesve të tyre informacion që është i freskët pasi e konsiderojnë atë si më të rëndësishëm. Motorët e kërkimit marrin parasysh datat kur faqet janë publikuar dhe azhurnuar kur i rendisin ato. Nëse keni përmbajtje të vjetër, duhet ta përditësoni herë pas here, edhe nëse është vetëm minimale ose kozmetike. Edhe më mirë, krijoni një blog për uebfaqen tuaj në mënyrë që përmbajtja e re dhe vërtet e freskët të shtohet rregullisht.
Fjalët kyçe mbeten ende një element i rëndësishëm i SEO edhe pse algoritmet e motorëve të kërkimit janë bërë aq të sofistikuar saqë mund të kuptojnë me saktësi temën dhe rëndësinë e përmbajtjes tuaj pa pasur nevojë të mbështeteni vetëm në to. Fjalët kyçe që përdorni duhet të përfshijnë emrat e çdo produkti që shisni, shërbimet që ofroni dhe nëse jeni një biznes lokal, vendet në të cilat veproni.
Në mënyrë ideale, çdo faqe duhet të ketë një fokus të ndryshëm të fjalëve kyçe dhe fjalët kyçe duhet të përdoren në titullin e faqes, titujt dhe nëntitujt, tekstin kryesor, alt-tekstin e imazhit dhe përshkrimet meta. Sidoqoftë, mos e ngarkoni shumë përmbajtjen tuaj me të njëjtat fjalë kyçe pasi kjo mund të ketë një ndikim negativ në SEO. Në përgjithësi, shikoni të keni një dendësi maksimale të fjalëve kyçe prej rreth 1% në 2%.
Backlinks të rangut të lartë, me reputacion mund të kenë një ndikim masiv në SEO tuaj pasi ato shihen si përmirësim i autoritetit të domenit të uebfaqes suaj. Nëse shkruani një artikull për diçka dhe një universitet ose BBC lidhet me të, është një shenjë se ajo që keni shkruar është e një cilësie të lartë dhe kjo e bën atë tërheqës për motorët e kërkimit. Në mënyrë të ngjashme, nëse një nga produktet tuaja është aq i mirë saqë lidhet me një gazetë të madhe, e njëjta gjë mund të ndodhë. Mënyra e vetme për të marrë këto lloje të backlinks është t’i fitoni ato – ose përmes cilësisë së përmbajtjes tuaj ose punës së biznesit tuaj.
Kur keni një certifikatë SSL, motorët e kërkimit e etiketojnë uebfaqen tuaj si të sigurt në shfletuesit e uebit. Kjo formë lavdërimi është e dobishme pasi rrit gjasat që klientët të blejnë nga ju. Nga një perspektivë SEO, certifikatat SSL mund të jenë shumë të dobishme. Motorët e kërkimit duan të mbrojnë përdoruesit e tyre dhe më mirë do t’u siguronin atyre një listë të faqeve të internetit të sigurta sesa ato që konsideroheshin të pasigurta. Prandaj, një uebfaqe me një certifikatë SSL ka shumë më shumë gjasa të renditet më mirë sesa një uebfaqe pa një të tillë.
Support background

Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.