img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Përfitimet kryesore të të
pasurit një uebfaqe biznesi.

Në këtë artikull do të diskutojmë 6 arsye kryesore pse ka kuptim të krijoni një faqe interneti për biznesin tuaj.

www.
WhatsApp në +383 44 114 409

Uebfaqet tërheqin klientët në një sërë mënyrash të rëndësishme: ato i ndihmojnë njerëzit t’ju gjejnë, i bëjnë format e tjera të marketingut më të dobishme, ndihmojnë klientët të krijojnë besim, ato portretizojnë produktet dhe shërbimet tuaja në dritën më të mirë, krijojnë marrëdhënie afatgjata dhe ato e bëjnë të shpejtë, të thjeshtë dhe të përshtatshëm për të blerë nga ju. Të kombinuara, këto atribute mund ta bëjnë një faqe interneti një mjet shumë të fuqishëm për tërheqjen e klientëve të rinj dhe rritjen e biznesit tuaj.

Nëse ende dyshoni nëse është e nevojshme të krijoni një webfaqe për biznesin tuaj, atëherë lexoni - do të gjeni arsye të mira për të marrë një webfaqe.


1. Një uebfaqe ju ndihmon të gjendeni online

Fillimi i çdo marrëdhënie klient-biznes fillon kur klienti kërkon një produkt ose shërbim. Sot, kjo zakonisht ndodh online. Në fakt, hulumtimi i fundit tregon se mbi 95% e konsumatorëve fillojnë kërkimin e tyre në internet, kryesisht duke përdorur motorë kërkimi si Google ose Bing.

Derisa nuk keni nevojë për një uebfaqe për t’u zbuluar në një motor kërkimi, ajo që konsumatorët me të vërtetë duan të gjejnë është faqja juaj e internetit. Listimet e drejtorive japin shumë pak informacion në lidhje me biznesin tuaj, përveç një pasqyre të shkurtër, orarit të hapjes dhe detajeve të kontaktit. Përdoruesit e internetit duan informacion më të detajuar në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja që vetëm një uebfaqe mund të ofrojë.

Vetëm nëse keni një uebfaqe, pra, mund të tërheqni vërtet 95% të konsumatorëve që kërkojnë online. Pa një uebfaqe, një biznes është thjesht një emër dhe numër telefoni në një listë ose, edhe më keq, plotësisht i padukshëm.


2. Një uebfaqe punon së bashku me marketingun tjetër

Nëse biznesi juaj mbështetet në forma të tjera të marketingut për të fituar klientë të rinj, siç janë reklamat dhe broshurat e printuara, ju mund të tërheqni më shumë klientë të rinj duke i përdorur këto nëse keni një faqe interneti dhe printoni adresën në materialin tuaj promovues.

Ata që shohin një reklamë ose marrin materialin tuaj të shtypur me vete do të jenë në gjendje të përdorin atë adresë të uebfaqes tuaj për të gjetur më shumë informacion ose për të kontaktuar online. Pa këtë, atyre klientëve u mbetet të bëjnë një telefonatë ose të dërgojnë një email, diçka që shumë konsumatorë modernë nuk do të preferonin ta bënin.


3. Një uebfaqe i bën klientët të ndjehen më të sigurt

Pothuajse çdo biznes që ka një faqe interneti këto ditë, të mos kesh një të tillë mund të ngrejë disa vetulla. Disa mund të jenë dyshues nëse një kompani është legjitime apo një mashtrim, të tjerët mund të mendojnë se është një shenjë se biznesi është prapa kohës, joprofesional ose me cilësi të ulët. Një faqe interneti profesionale u dërgon një shenjë të qartë klientëve potencialë se keni një biznes legjitim, me cilësi të lartë.

Sigurisht, pasi të regjistroni emrin e domain për faqen tuaj të internetit, do të keni gjithashtu një email profesional me të njëjtën adresë. Pra, kujt do t'i besonin më shumë klientët: një emaili me një domain biznesi (p.sh. sales@businessname.com) ose një që përdor një adresë emaili falas (p.sh. sales12@gmail.com)?

Prandaj, me një uebfaqe, klientët mund të jenë më të sigurt. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur publikoni informacione që krijojnë besim në faqen tuaj, të tilla si regjistrimi i kompanisë dhe numrat e TVSH-së, adresat fizike dhe numrat e telefonit, anëtarësimet në shoqatat profesionale dhe dëshmitë nga klientët e mëparshëm. Të gjitha këto mund të ndihmojnë në tërheqjen e klientëve të rinj në biznesin tuaj.


4. Një uebfaqe shfaq produktet dhe shërbimet tuaja

Një faqe interneti ju lejon të paraqisni kompaninë tuaj dhe produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrën që dëshironi. Faqja juaj kryesore (ballina) tregon veçantinë dhe identitetin tuaj të markës, faqja juaj “Rreth Nesh” i ndihmon klientët të njohin historinë, vlerat dhe ambiciet tuaja, faqet e produkteve dhe shërbimeve tuaja ofrojnë të gjitha detajet që klientët duhet të dinë, faqja juaj e portofolit ilustron të gjithë punën e shkëlqyer që bëni kanë bërë për klientët tuaj dhe dëshmitë dhe rishikimet tuaja tregojnë se çfarë mendojnë ata për kompaninë tuaj.

Me një faqe interneti, ju mund t’u siguroni klientëve potencial gjithçka që u nevojitet për të marrë një vendim blerjeje dhe për të tregtuar produktet dhe shërbimet tuaja në nivelet më të larta. Për më tepër, gjithçka është në një vend, lehtësisht e arritshme dhe e disponueshme 24/7.

Sigurisht, ndërsa kompania juaj rritet ose ndryshon, ju mund të azhurnoni faqen tuaj të internetit sipas nevojës, duke ndryshuar faqet ekzistuese ose duke shtuar faqe të reja, duke siguruar që marketingu juaj online të jetë gjithmonë i përditësuar – diçka që nuk mund ta bëni shpejt ose lirë me materiale të shtypura.


5. Një uebfaqe ndërton themelet për marrëdhënie afatgjata

Uebfaqet gjithashtu përdoren për të ndihmuar në krijimin e marrëdhënieve me klientët që nga fillimi i udhëtimit të tyre. Për shembull, ju mund të publikoni postime miqësore në blog që ndihmojnë njerëzit të gjejnë zgjidhje (një dekorues mund të shkruajë për llojet më të mira të bojës, për shembull), ju mund të shtoni FAQ që u përgjigjen pyetjeve të klientëve, postoni vlerësime të klientëve për produktet që shesni, instaloni live chat në mënyrë që klientët të bëjnë pyetje urgjente ndërsa janë ende në uebfaqen tuaj. Në të vërtetë, shumë faqe interneti gjithashtu ofrojnë mjete të dobishme për klientët e tyre për t’u përdorur, të tilla si llogaritësit e kostos, gjetësit e produkteve, etj.

Këto janë të gjitha teknika të fuqishme të përdorura në faqet e internetit për të njoftuar klientët se një kompani i kupton nevojat e tyre dhe mund të ofrojë zgjidhjet e duhura. Kjo ndihmon në krijimin e marrëdhënieve që rrit jo vetëm mundësinë e një shitjeje, por që klienti do të mbetet besnik në një afat më të gjatë.


6. Një uebfaqe bën që të qëndroni të rëndësishëm

Përvoja e klientit tani është fusha kryesore e konkurrencës midis bizneseve. Konsumatorët janë të përgatitur të paguajnë më shumë për një përvojë të madhe të klientit dhe ta vlerësojnë atë më shumë sesa produktin ose çmimin. Gjithnjë e më shumë, në epokën digjitale, klientët duan ato përvoja online, kryesisht sepse kjo siguron shpejtësi, thjeshtësi dhe komoditet, si dhe aftësinë për të hyrë në përmbajtje tërheqëse.

Një faqe interneti është një element themelor në ofrimin e përvojave të shkëlqyera të klientëve, duke u mundësuar klientëve të gjejnë, mësojnë dhe blejnë produkte dhe shërbime në mënyra të shpejta, të lehta dhe të përshtatshme. Të kesh një faqe interneti ndihmon një kompani të qëndrojë e rëndësishme për nevojat e konsumatorëve modernë dhe të mbetet konkurruese me bizneset rivale.


7. Ndihmon të mposhtni konkurrentët tuaj

Për t’u bërë më i mirë se konkurrentët tuaj, ju duhet të ofroni diçka që është më e mirë se ajo që ata ofrojnë. Një webfaqe biznesi fillestare do t’ju ndihmojë ta bëni këtë.

Do t’ju ndihmojë të reklamoni në mënyrë më aktive dhe produktive, të krijoni imazhin e duhur për ju dhe shumë më tepër. Kjo do të jetë veçanërisht e dobishme nëse konkurrentët tuaj nuk kanë një webfaqe, ose nuk e promovojnë atë.


8. Do të keni kohë për punë produktive

Kur keni një webfaqe biznesi, atëherë produktiviteti juaj rritet. Ju nuk keni më nevojë t’u shpjegoni me përulësi çdo herë klientëve ose investitorëve tuaj se kush jeni, si punoni, etj.

Ju vetëm duhet të postoni informacion në webfaqe një herë, dhe kjo është e gjitha. Webfaqja ju kursen kohë dhe kohën e ekipit tuaj. Mund ta përdorni për të përmirësuar produktet dhe shërbimet, ose thjesht për t’u çlodhur.


9. Lidhja me ju nuk do të humbasë në asnjë rrethanë

Webfaqja ju mundëson të jeni të qasshëm në çdo kohë të ditës apo natës për klientët tuaj. Ju nuk vareni nga kushtet e motit, pandemitë dhe miliona probleme të tjera. Ju qëndroni gjithmonë të lidhur (ang. connected), dhe kjo është e mrekullueshme.


Krijoni një uebfaqe për biznesin tuaj në Hostinkos

Shpresojmë që pasi të keni lexuar artikullin do të shihni se krijimi i një webfaqe për një biznes ka vetëm avantazhe.

Krijimi i një uebfaqeje është i kushtueshëm vetëm nëse bashkëpunoni me agjenci të paskrupullta të zhvillimit. Kompania jonë ka përvojë në krijimin e shpejtë të webfaqeve të produkteve që i përshtaten buxhetit tuaj.

Gati për të hapur një uebfaqe për biznesin tuaj?

Filloni udhëtimin tuaj sot me Hostinkos


Disa nga klientët dhe partnerët tanë
Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.