img-bg
English

Çertifikimet e cPanel
dhe WHM që ne marrim.

Për t'u kujdesur për klientët tanë, stafi i Hostinkos merr dy provime të ndryshme teknike. Këtu është pak më shumë për secilën prej tyre.

Whatsapp në +383 44 114 409.

Kur zgjedhni një kompani të web hosting, ju e besoni webfaqen tuaj tek ta. Nëse biznesi juaj mbështetet në atë webfaqe, kjo është një përgjegjësi e madhe për tu dorëzuar. Nëse ata ju dëshpërojnë, i gjithë biznesi juaj mund të jetë në rrezik. Prandaj, është thelbësore që kur jeni duke kërkuar për një ofrues të web hosting, të bëni më shumë sesa të shikoni çmimin. Ju gjithashtu duhet të dini që web hosti juaj ka ekspertizën e brendshme për të ofruar përkrahje të jashtëzakonshme dhe mbështetje për klientët.

Në Hostinkos, kjo është diçka që ne me të vërtetë e marrim seriozisht. Për ne, sigurimi i një shërbimi të shkëlqyeshëm do të thotë të sigurohemi që ekipi ynë është plotësisht i trajnuar në të gjitha aspektet e web hosting dhe që vazhdon të ecë me hapin e zhvillimeve ndërsa përparon teknologjia.

Një shembull që ilustron përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë është ekspertiza jonë në cPanel dhe WHM. Nëse përdorni një uebfaqe të bazuar në Linux, ka shumë mundësi që të përdorni cPanel, një panel kontrolli dhe një set mjetesh të nevojshme për të menaxhuar webfaqen tuaj dhe serverin tuaj përmes një shfletuesi. Nëse përdorni një VPS ose një server të dedikuar, mund të përdorni gjithashtu Web Host Manager (WHM), një program që lejon qasje administrative në pjesën e prapme të cPanel. WHM i mundëson një përdoruesi të menaxhojë webfaqe të shumta që kërkojnë shumë resurse, të rishisë shërbimet e web hosting dhe të krijojë llogari të shumta cPanel.

Ndërsa cPanel dhe WHM janë krijuar për të qenë miqësorë për përdoruesit, të kuptuarit e arrave dhe bulonave nga perspektiva e një web hosti mund të jetë e komplikuar dhe sfiduese. Nëse jeni një përdorues i mundshëm i një programi (paneli kontrolli) të tillë, është e rëndësishme që çdo web host që zgjedhni të dijë të ju japë këshilla të informuara për parashitjet, të merret me ndonjë problem teknik që mund të hasni dhe, ç’është më e rëndësishmja, të dinë vetë se si të menaxhojnë një server dhe faqe interneti duke përdorur cPanel dhe WHM.

Në Hostinkos, kjo është pikërisht ajo që ne bëjmë. Si një ofrues i cPanel dhe WHM hosting, ne sigurojmë që ekipi ynë të jetë plotësisht i trajnuar në të gjitha aspektet e menaxhimit të këtij softueri.


Kualifikimet e cPanel dhe WHM që ne marrim

Stafi i Hostinkos jep dy provime teknike. Këtu ka pak më shumë për secilin prej tyre. Provimet teknike të Universitetit cPanel u krijuan për të vendosur standarde profesionale në zgjidhjen dhe mbështetjen e problemeve të cPanel dhe WHM. Ato sigurojnë që ata që kanë kaluar kanë aftësinë e kërkuar teknike për të punuar me programet.

Specialistët e IT-së vlerësohen në gjithçka, nga njohuritë e përgjithshme të Linux-it deri te mjetet dhe teknikat e zgjidhjes së problemeve cPanel dhe WHM. Dy çertifikatat teknike janë Certifikimi i Administratorit cPanel & WHM Administrator Certification (CWA) dhe cPanel & WHM Systems Administrator I Certification (CWSA-I).


- cPanel & WHM Administrator Certification (CWA)

Certifikimi i cPanel & WHM Administrator teston punonjësit tanë në njohuritë e tyre mbi administrimin e serverit, duke përfshirë zgjidhjen e problemeve me email, konfigurimin e web stack, konfigurimet e personalizuara të DNS dhe administrimin e SQL engines përmes WHM.


- cPanel & WHM Systems Administrator I Certification (CWSA-I)

Provimi i cPanel and WHM Systems Administrator kërkon që punonjësit tanë të kenë një njohuri të thelluar se si të menaxhojnë një server cPanel dhe WHM përmes command line. Kjo vërteton ekspertizën e tyre në përdorimin e skriptave të siguruara nga cPanel, zgjidhjen e problemeve të zakonshme dhe menaxhimin e sigurt të një serveri të tërë.


Çfarë do të thotë kjo për klientët tanë?

Si fillim, do të thotë që nëse përdorni cPanel ose WHM e dini se do të merrni këshillat më të mira të shitjeve dhe ndihmën teknike në biznes. Sidoqoftë, ka më shumë se kaq. Puna jonë me cPanel dhe WHM është vetëm një nga shumë fushat në të cilat ne trajnojmë stafin tonë. Kur na kërkoni të hostojmë webfaqen tuaj, ju e dini që ajo është në duar të sigurta.

Sigurisht që ka rëndësi për klientët tanë aktualë, siç mund ta dalloni nga vlerësimet e tyre të shërbimeve tona të lëna në Trustpilot.

Kërkoni më shumë informacion

Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në uebfaqen tonë ose që ne nuk e kemi përfshirë këtu, ju lutemi pyesni ose duke telefonuar në +38344114409 ose duke klikuar në ikonën e live chat anash faqes.

Forma e Kontaktit

help@hostinkos.com.


Domain icon
.com, .net, .org, .info...?

  • Email forwarding
  • DNS management
  • Privacy protection
  • DNSSEC security
  • Control panel

Support background