img-bg
English

4 arsye të mira për të
krijuar email adresë biznesi.

Të kesh email adresë biznesi është thelbësore për të brenduar biznesin në mënyrë profesionale. Le të shikojmë disa arsye.

Whatsapp në +383 44 114 409.

A e dini se klientët kanë 9 herë më shumë mundësi të angazhohen me biznesin tuaj nëse përdorni një email adresë të personalizuar të biznesit?

Duke përdorur emrin e domenit në emailin e biznesit tuaj, ju mund të përmirësoni besueshmërinë e markës tuaj dhe të promovoni biznesin tuaj me çdo email që dërgoni. Gjithashtu u tregon klientëve potencialë se ata kanë detajet e sakta të kontaktit për biznesin tuaj.


1. Ju mund të standardizoni email adresat tuaja

Një avantazh i krijimit të email adresave të biznesit është kontrolli që ju jep ndërsa kompania juaj rritet. Me adresë të personalizuar, është e lehtë të përvetësosh një format të tillë si emri.mbiemri@emribiznesit.com i cili është konsistent dhe i thjeshtë për tu mbajtur mend.


2. Ju mundëson të mbani kontrollin e email adresave

Kontrolli mbi të gjitha email adresat e ndërlidhura me biznesin nuk është i mundur nëse lejoni që stafi të përdorë llogaritë e veta personale. Nëse ata largohen, ju mund të mos keni më mundësi të përdorni atë llogari, ose ata mund të marrin me vete informacione të vlefshme (dhe klientë!).

Duke vendosur një email të personalizuar të biznesit, ju thjesht mund të ridrejtoni email adresat tek një anëtar i ri i stafit sipas nevojës, ose madje të vendosni adresa gjenerike të tilla si financa@emribiznesit.com për t’u trajtuar nga njerëzit përkatës.


3. Nuk ka kufizim në numrin e email adresave që mund të krijoni

Vendosja e email adresave të personalizuara të biznesit do të thotë që ju të mund të keni sa më shumë adresa të biznesit në mënyrë të vazhdueshme. Nuk ka asgjë që ju pengon të keni email adresë për shitje, financa dhe menaxhim etj. Kjo të jep përshtypjen se kompania juaj është më e madhe sesa mund të jetë në të vërtetë.

Ju mund të provoni disa kombinime. Si për shembull:

you@yourwebsitename.com

enquiries@yourwebsitename.com

your.name@yourwebsitename.com


4. Ndoshta nuk ju kushton asgjë për të bërë

Email-et personale siç janë.smith.xx@hotmail.com duhet të mbahen për korrespondencë personale, dhe email-et e biznesit në mënyrë ideale duhet të jenë në formën e yourname@yourbusiness.com.

Nëse jeni të tunduar të përdorni një llogari email falas për shkak të kostos, mbani në mend se nëse tashmë keni një emër domeni të webfaqes, mund ta përdorni gjithashtu për të vendosur email adresën tuaj pa ndonjë kosto shtesë.


Merrni email adresën e biznesit tuaj

Për të filluar me email adresën e biznesit tuaj, shikoni planet tona të web hosting, ose regjistroni një emër domeni dhe merrni email adresa sipas domenit falas. Pasi të keni vendosur për një emër domeni dhe ta regjistroni atë, ne do ta bëjë më të lehtë për ju të krijoni email adresën e biznesit tuaj.

Kërkoni më shumë informacion

Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në uebfaqen tonë ose që ne nuk e kemi përfshirë këtu, ju lutemi pyesni ose duke telefonuar në +38344114409 ose duke klikuar në ikonën e live chat anash faqes.

Forma e Kontaktit

help@hostinkos.com.


Domain icon
.com, .net, .org, .info...?

  • Email forwarding
  • DNS management
  • Privacy protection
  • DNSSEC security
  • Control panel

Support background