img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Kontakti nëse jeni
të pakënaqur me ne.

Nëse dëshironi të bëni ankesë për shërbimin që keni marrë, ne do të synojmë t'i adresojmë ato në kohë dhe në mënyrë efektive.

www.
WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga klientët që i besojnë Hostinkos:
About Us

Për çdo ankesë, ju lutemi na dërgoni email

Ndërkohë që ne përpiqemi të sigurojmë që të gjitha përvojat që klientët tanë kanë me ne të jenë të jashtëzakonshme, ne e kuptojmë se ndonjëherë mund të mos përmbushim pritshmëritë tona.

Lexo më shumë në Rreth Nesh »

Cilët janë hapat që duhen ndërmarrë...

Na dërgoni me email

Nëse keni pasur një përvojë më pak se të shkëlqyeshme, ju lutemi na dërgoni me email në complaints@hostinkos.com në mënyrë që të kemi një shans për të mësuar se çfarë ka shkuar keq dhe për ta rregulluar atë. Mesazhi juaj do të shkojë drejtpërdrejt tek menaxhmenti.

Një menaxher do të shqyrtoj ankesën tuaj

Pasi të pranohet, ankesa juaj do të konfirmohet përmes postës elektronike dhe një nga menaxherët tanë do të shqyrtojnë ankesën tuaj "me themel" dhe do të synojë që të ketë një zgjidhje brenda dy ditëve pune.

Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.