img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Njihuni më mirë
me Hostinkos.

Me pak fjalë, Hostinkos është një platformë solide web dizajni dhe hostimi që është ekonomike, plotësisht e sigurt, dhe absolutisht e besueshme.

 • 7+ vjet ekspertizë.
 • Qindra klientë biznesi në Kosovë.
 • 100% në pronësi dhe operim kosovar.
WhatsApp icon WhatsApp në +383 44 114 409
Trusted By 500+ Companies/Organizations
About Us

Një partner tek i cili mund të mbështeteni.

Hostinkos është një kompani në pronësi private e regjistruar në Prishtinë - Kosovë, nën numrin e biznesit 811386053. Hostinkos është kompani lidere për web dizajn dhe hosting në Prishtinë, me revizione autentike dhe marrëdhënie të vërteta me klientë.

20+ arsye për të zgjedhur Hostinkos »

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 110+ reviews »

Numrat nuk gënjejnë

Service1 500+

Websites Built & Hosted

Service1 110+

Trustpilot Reviews

Service1 100%

Customer Satisfaction

Service1 999+

Published Articles

- Përshëndetje. Ne jemi Hostinkos.

- Ky është fisi ynë. Njerëzit tanë. Puna jonë.

- DHE NE NUK E DIME KUSH JU DERGOI.

- Por atyre duhet t'u jepet një çmim.
- Ose një kuti me ato biskotat e buta në mes.

- Gjithsesi.

- Mbërritja juaj ka vonuar shumë.

- Dhe tani që je këtu.

- Le të mos rrahim rreth shkurret.

- Ju jeni në këtë faqe dhe po lexoni këto fjalë të vogla, sepse jeni të uritur për të rritur biznesin tuaj.

- Jo të dëgjoni historinë tonë.

- Nëse jeni të interesuar për këtë (dhe jemi të kënaqur me të vërtetë), atëherë klikoni këtu.

- Sidoqoftë, këtu është versioni ynë i shkurtër…


Kush Jemi Ne

Hostinkos është kompani web dizajni dhe hostimi me seli në Kosovë, e regjistruar në Prishtinë, nën numrin e biznesit 811386053. Me një rezultat mesatar prej 5.0, Hostinkos qëndron në krye të kompanive të web hosting në industri. Kjo jep një shembull se si të drejtohet një biznes i tillë. Që nga fillimi, CEO i Hostinkos, ka rrënjosur nivelet më të larta të etikës në ADN-në e kompanisë. Gjatë viteve Hostinkos ka qenë i përfshirë në shumë kauza të mira dhe ka dhënë resurse për të ndihmuar iniciativa të mëdha. Ne paguajmë taksat si kompani dhe nuk i shmangemi detyrimeve. Hostinkos është fitues i çmimit "Best Web Hosting Company 2023 - Kosovo" në Software and Technology Awards 2023, organizuar nga New World Report dhe Innovation In Business. Shikoni Çmimet dhe Vlerësimet tona.


- Si filloi gjithçka

E filluam Hostinkos si një biznes modest fillestar, për t'u shërbyer disa klientëve, me qëllimin për të ofruar një alternativë të ndershme dhe të besueshme të korporatave të mëdha të hostimit. Hostinkos fillimisht përparoi në ofrimin e uebsajteve bazë dhe email hosting për bizneset lokale, gratë sipërmarrëse, agjencitë e marketingut dhe bizneset start-up. Shumica e klientëve që kishim fillimisht në bord ishin të pakënaqur nga ofruesit e tjerë të hostimit, dhe ne si hyrje e re në fushën e hostimit, punuam ngushtë me ta për të siguruar që kompania jonë t'i plotësonte në mënyrë të përsosur nevojat e tyre.


Pak nga pak, Hostinkos zhvilloi një reputacion pozitiv brenda komunitetit. Që atëherë, ne jemi rritur ndjeshëm nga një rishitës i vogël që mezi njihej, në një nga ofruesit më të njohur të hostimit në rajon. Gjatë viteve të para, ne u përqendruam kryesisht në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë të hostimit të përbashkët dhe ueb dizajnit për individët dhe bizneset e vogla. Që atëherë, Hostinkos është një kompani që synon të jetë "përshtatje e përsosur" për bizneset e vogla.


- Çfarë bëjmë ne

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë dhe hostojnë webfaqet e tyre. Në fakt, kur njerëzit na pyesin se çfarë bëjmë, ajo që kemi më shumë gjasa të themi është: "Ne ofrojmë shërbime të regjistrimit të domenit", "ne i ndihmojmë njerëzit të futen online" dhe "ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e një webfaqe". Shared Hosting është ende shërbimi më popullor për ne, pasi është i mjaftueshëm për shumicën e klientëve. E vërteta është se ka faqe interneti që hapen çdo ditë dhe nevojat e tyre janë larg kapaciteteve të një Serveri Privat Virtual, për shembull.


Përveç web hostimit standard, ne tani ofrojmë edhe shërbime të tilla si regjistrimi i emrave të domain-it dhe VPS (Virtual Private Server) të vendosur në një qendër shumë të sigurt të të dhënave në Kosovë. Me një grup të gjerë aftësish, ne jemi shumë të përfshirë me dizajnimin dhe mirëmbajtjen e uebit. Ne jemi të përkushtuar të zhvillojmë projektet e klientëve mbi teknologji të ndryshme që mund të mbulojnë të gjithë procesin e ndryshimit nga dizajnimi i ueb faqes deri te SEO optimizimi dhe mirëmbajtja.


- Ku jemi prezent aktualisht

Ne kemi një prani globale në rritje. Kemi edhe klientë jo shqiptarë-kosovarë! Edhe pse fillimisht filluam si kompani me prezencë në Kosovë dhe Shqipëri, tani jemi krenarë të themi se klientët tanë janë në mbarë botën.


- Kujt i shërbejmë

Të jemi të sinqert, ne nuk kemi një bazë shumë të madhe klientësh, por do të thoshim se ne ofrojmë përfitime të shkëlqyera për bizneset e vogla dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive. Hostinkos ka fituar pëlqimin e bizneseve në të gjithë botën, duke siguruar përkrahje të personalizuar, këshilla dhe një portofol efektiv softuerësh për të menaxhuar praninë e tyre online. Kjo e vendos Hostinkos në një pozicion kryesor për të diferencuar vetën, nga të tjerët. Shumica e klientëve tanë janë OJQ dhe drejtorë mediash, themelues dhe sipërmarrës, pronarë produktesh dhe agjenci marketingu.


- Ajo në çfarë besojmë

Ne besojmë në transparencë. Sidomos në një fushë si teknologjia, ku shumë klientë nuk janë plotësisht të sigurt për atë që përpiqen të blejnë, ne besojmë se është e domosdoshme të këshillohen njerëzit bazuar në nevojat e tyre të vërteta, jo në dëshirën për të bërë një shitje. Ne besojmë se klientët duhet të dinë saktësisht se çfarë po paguajnë për produktin e tyre dhe ne nuk do ta bëjmë qëllimisht procesin e blerjes konfuz për klientët.


- Planet tona për të ardhmen

Duke iu përshtatur nevojave të klientëve dhe tendencave të tregut, Hostinkos do të vazhdojë të rritet dhe të ofrojë një linjë të gjerë produktesh të hostimit me një çmim të përballueshëm. Hostimi i menaxhuar, shërbimet për zhvillimin e një ueb faqe dhe SEO optimizimi janë ndoshta tre gjërat thelbësore në të cilat do të vazhdojmë të fokusohemi për të ecur përpara. Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm për një grup të përzgjedhur klientele që vlerësojnë një përvojë të plotë të hostimit profesional. Ne jemi vendimtarë në heqjen dorë nga klientët që nuk janë në përputhje me politikat e kompanisë sonë.


- Pse jemi një përshtatje e mirë

Hostinkos është opsion ideal për startup-et, agjencitë e marketingut, kompanitë dhe organizatat që kanë nevojë për shërbimin më të shpejtë të hostimit për uebfaqet e tyre. Ka shumë arsye pse Hostinkos është superior ndaj ofruesve të tjerë të web hosting. Ne do t'ju tregojmë tani disa arsye pse shpresojmë të konsideroni të na zgjedhni ne si ofruesin tuaj të ardhshëm dhe të fundit të web hosting.


- Ne me të vërtetë nuk duam të vazhdojmë të flasim për veten tonë.

- Në fakt, ne do të dëshironim shumë të flisnim për ju.

- Por, ne nuk mund ta bëjmë këtë derisa të klikoni këtu.

- Pra, ne do të përpiqemi t'ju "bëjmë përshtypje" vetëm për herë të fundit.

- Klikoni tashmë linkun aq të dëshiruar.

Team Signature

Why join Hostinkos

Vlerat dhe Misioni i Hostinkos

Misioni ynë është të jemi ekipi dixhital më i besueshëm, më i sinqertë, dhe më efektiv për klientët tanë, në mënyrë që ata të kenë sukses në botën reale. Këto janë gjashtë vlerat tona kryesore më të rëndësishme.

 • Marrëdhëniet afatgjata

  Hostinkos dëshiron të ndërtojë marrëdhënie afatgjata me klientët e vet, prandaj përpiqemi të përmbushim sa më mirë punën që na është besuar.

 • Ne i qëndrojmë fjalëve tona

  Ne e përmbushim gjithmonë atë që i kemi premtuar klientit. Ne nuk kemi frikë të marrim përgjegjësi dhe të bëjmë atë që është e nevojshme.

 • Përmirësohemi çdo ditë

  Stafi ynë është një ekip që përmirësohet çdo ditë. Siç ka thënë Ken Blanchard, “Asnjë prej nesh nuk është aq i zgjuar sa të gjithë ne”.

 • Zgjidhim problemin shpejt

  Ne nuk e shtyjmë për nesër atë që mund të bëjmë sot. Hostinkos nuk i pëlqen t’i zvarritë problemet deri në pikën ku ju thoni “duhej të ishte bërë dje”.

 • Administrojmë shërbimet në mënyrë etike

  Ne jemi të përkushtuar të ruajmë besimin tuaj dhe të zbatojmë procedurat e duhura për të siguruar të dhënat që hostojmë.

 • Mbështeja e mundësive të njëjta për të gjithë:

  Barazia gjinore është e rëndësishme për ne këtu në Hostinkos. Ne mbështesim progresin shoqëror, përfshirë të drejtat për të gjithë, pavarësisht nga gjinia, raca dhe feja.

20+ arsye për të zgjedhur Hostinkos
Domain icon

.com, .net, .org, .info...?

 • Email forwarding
 • DNS management
 • Privacy protection
 • DNSSEC security
 • Control panel

Faqja e Regjistrimit të Domenit

Ju mund të na keni parë të paraqitur në:

New World Report logo
New World Report
Awards 2023

Hostinkos është shpallur fitues i çmimit "Best Web Hosting Company - Kosovo", nga New World Report si pjesë e Çmimeve të tyre vjetore të Softuerit dhe Teknologjisë 2023!

MarTech Awards Logo
Innovation in Business
MarTech Awards 2023

Hostinkos është shpallur fituesi i çmimit "Best Web Hosting Services Provider 2023 - Kosovo. Excellence Award for SEO Services 2023" nga Innovation in Business si pjesë e çmimeve të tyre vjetore MarTech 2023!

HostAdvice logo
HostAdvice zhvillon bisedë
me Hostinkos

Megjithëse nuk është saktësisht një çmim, kjo është një intervistë e HostAdvice me themeluesin tonë për përvojat e tij, mendimet mbi industrinë e web hostimit dhe historinë e tij të përfshirë në të.

Post of Kosovo logo
TrustPilot of 4.9

Trustpilot ka qenë prej kohësh një burim i besueshëm për vlerësimet e tij të pakomercializuara dhe të sinqerta. Hostinkos është i nderuar të marrë një TrustScore të lartë prej 4.9 / 5 mes një deti konkurrentësh globalë.

Për kë është i përshtatshëm Hostinkos
Themeluesit dhe sipërmarrësit
Agjencitë e marketingut
Drejtorët e mediave & NGOs
Studentët dhe mësuesit
Gratë ndërmarrëse
Institucionet qeveritare
Bizneset lokale & Startup-et
Pronarët e produkteve

Si të filloj

Për të krijuar një faqe interneti duhet të ndiqni tre hapa bazik:

1. Regjistroni një emër domeni

Duke filluar nga .com gjeni një domen që përshkruan webfaqen tuaj · Domain

2. Zgjedhni një plan hosting

Hostët, si Hostinkos, ruajnë webfaqen tuaj në web serverat e tyre · Web Hosting

3. Lansoni faqen tuaj online

Nëse nuk keni faqe, mos u shqetësoni, ne do ta krijojmë atë për ju · Web Design