img-bg
English

Misioni dhe vlerat
e kompanisë Hostinkos.

Misioni, vizioni dhe vlera e Hostinkos ndikon në të gjithë procesin e bashkëpunimit dhe zhvillimit të kompanisë sonë.

Whatsapp në +383 44 114 409.

Misioni i kompanisë sonë është të ofrojmë web produkte efektive që u japin klientëve tanë një avantazh konkurrues përmes hostimit, dizajnit dhe funksionalitetit.

Vlerat kryesore të kompanisë Hostinkos

Hostinkos është një partner i besueshëm që përpiqet të kujdeset për komoditetin e klientëve dhe punonjësve tanë.

  • Marrëdhëniet afatgjata - Hostinkos dëshiron të ndërtojë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë, prandaj ne përpiqemi të përmbushim sa më mirë punën që na është besuar.
  • Ne i qëndrojmë fjalëve tona - Ne e përmbushim gjithmonë atë që i kemi premtuar klientit. Ne nuk kemi frikë të marrim përgjegjësi dhe të bëjmë atë që është e nevojshme.
  • Zgjidhim problemin shpejt - Ne nuk e shtyjmë për nesër atë që mund të bëjmë sot. Hostinkos nuk i pëlqen t’i zvarritë problemet deri në pikën ku ju thoni “duhej të ishte bërë dje”.
  • Përmirësohemi çdo ditë - Stafi ynë është një ekip që përmirësohet çdo ditë. Siç ka thënë Ken Blanchard, “Asnjë prej nesh nuk është aq i zgjuar sa të gjithë ne”.
  • Administrimi i shërbimeve në mënyrë etike - Ne jemi të përkushtuar të ruajmë besimin tuaj dhe të zbatojmë procedurat e duhura për të siguruar të dhënat që mbledhim.
  • Ne bëjmë çmos për të ndihmuar në mbështetjen e të tjerëve - Gjatë viteve Hostinkos është përfshirë me shumë kauza të mira për të ndihmuar iniciativa të mëdha. Ne ofrojmë shërbimin e hosting me gjysmë çmimi për bamirësitë. Mbështetja e arsimit është një nga mënyrat se si kontribuojmë për të mirën publike.

Qëllimi ynë është të bëjmë të fuqishme gjithçka që bëjmë, por të thjeshtë

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm për një grup të zgjedhur klientësh që kanë nevojë dhe vlerësojnë një përvojë të plotë të hostimit profesional. Ne nuk konkurrojmë në tregun e web hosting me "super-kosto-e-ulët". I gjithë modeli ynë i biznesit është i përqendruar në ofrimin e zgjidhjeve të hostimit të menaxhuara plotësisht, shërbimin e shkëlqyeshëm të klientit, objektet e hostimit së klasit botëror dhe sigurimin që webfaqja juaj të jetë e suksesshme.

Ne nuk mund të premtojmë se ne do të jemi gjithmonë të përsosur. Ajo që mund të premtojmë është se nëse diçka shkon keq, ne do të ngrihemi në këmbë, do të ndërmarrim veprime, do ta zgjidhim çështjen dhe do të pranojmë përgjegjësinë.

Ne jemi të hapur për ide të reja dhe partneritete të reja, thjesht na kontaktoni.

Notes iconMësoni më shumë rreth
19 arsye të mira për të zgjedhur Hostinkos

Kërkoni më shumë informacion

Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në faqen tonë të internetit ose që ne nuk e kemi përfshirë këtu, ju lutemi pyesni ose duke telefonuar në +38344114409 ose duke klikuar në ikonën e live chat anash faqes. Përdorni formën tonë të kontaktit ose e-mail help@hostinkos.com.

Forma e Kontaktit
Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Shkathtësia mbi të gjitha!

Hosting banner