Hostinkos Blog

Lexoni zhvillimet e fundit nga Hostinkos dhe lajmet e industrisë përkatëse.

Këtu gjeni përditësime, këshilla dhe truke të produkteve, udhëzime dhe më shumë.

Blog Post List

Si të rritni autoritetin e domenit të uebfaqes dhe të përmirësoni rankimin

Posted on 22/10/2021

Autoriteti i lartë i domenit lidhet drejtpërdrejt me performancën e motorit të kërkimit. Meqenëse ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis autoritetit të domenit […]SEO user Hostinkos
5 minutes read

5 faktorë të rëndësishëm që përbëjnë koston e uebfaqes tuaj WordPress

Posted on 21/10/2021

Një pyetje e zakonshme për fillestarët kur përpiqen të fillojnë një faqe në internet është “Sa do të kushtojë?”. Nëse do të mund […]Web Design user Hostinkos
4 minutes read

A e dini pse festat kanë filluar më herët këtë vit?

Posted on 20/10/2021

A e dini se festat kanë filluar më herët këtë vit?!   Pse, çka ka bo vaki?   Data qendra më e fuqishme […]Web Hosting user Hostinkos
1 minute read

7 gjëra që klientët presin nga uebfaqet e shitjes me pakicë

Posted on 20/10/2021

Kur ndërtoni dyqanin tuaj online, sekreti i suksesit qëndron në krijimin e uebfaqes që dëshirojnë klientët tuaj. Në fund të fundit, ata janë […]eCommerce user Hostinkos
6 minutes read

SEO për fillestarët: Pyetjet tuaja të shpeshta janë përgjigjur këtu

Posted on 19/10/2021

Me mijëra uebfaqe të reja që krijohen çdo ditë, shumë njerëz sapo kanë filluar të mësojnë për Optimizimin e Motorit të Kërkimit ose, […]SEO user Hostinkos
6 minutes read

Regjistrimi i Domainit – Një udhëzues fillestar

Posted on 18/10/2021

Në këtë postim, do të shihni një nga gjërat për të cilat shumë njerëz ngatërrohen, regjistrimin e domain -it dhe shpjegojmë se çfarë […]Domains user Hostinkos
4 minutes read

Kuptimi i DDoS – Çfarë do të thotë saktësisht DDoS?

Posted on 17/10/2021

Në këtë artikull ju do të kuptoni bazat e asaj që do të thotë DDoS.  Në mënyrë tipike, DDoS i referohet ‘sulmeve’ të […]Security user Hostinkos
2 minutes read

8 hapa për të përmirësuar navigimin në uebfaqen e biznesit tuaj

Posted on 14/10/2021

Navigimi në uebfaqe është mënyra se si e bëni informacionin në uebfaqen tuaj të lehtë për vizitorët të gjejnë. Është e rëndësishme për […]Web Design user Hostinkos
6 minutes read