Hostinkos

Hostinkos ofron uebfaqe me kosto të ulët, web hosting të shpejtë, regjistrime të emrave të domenit dhe më shumë.

Këtu gjeni përditësime, këshilla dhe truke të produkteve, udhëzime dhe më shumë.

Blog

Transferimi i pronësisë së domenit: Një udhëzues hap pas hapi

Posted on 08/09/2022

Ka shumë arsye pse mund t’ju duhet të transferoni pronësinë e një emri domeni. Nëse keni shitur një emër domeni, keni blerë një […]Domains user Hostinkos
3 minutes read

7 hapa si të kontrolloni besueshmërinë e një dyqani online

Posted on 05/09/2022

1 – Reputacioni i uebfaqes 1.1 – Thjesht përmes një kërkimi në internet Nëse keni ndonjë dyshim për besueshmërinë e një faqeje, është […]eCommerce user Hostinkos
5 minutes read

ScamAdviser i dha Hostinkos vlerësim 100% të besimit

Posted on 03/09/2022

Jemi shumë të lumtur të njoftojmë se ekipi i ScamAdviser ka përfunduar vlerësimin e shërbimit tonë dhe na ka dhënë vlerësimin më të […]Newsroom user Hostinkos
1 minute read

A kam vërtet nevojë për “WWW” në URL-në time?

Posted on 02/09/2022

Vendosja e “WWW” në URL-në tuaj – a është e nevojshme? Shkurt, jo. Por për të maksimizuar performancën e kërkimit të faqes suaj […]Domains user Hostinkos
4 minutes read

Hostinkos u shpall fitues në 2022 Software & Technology Awards, të organizuar nga New World Report

Posted on 28/08/2022

Hostinkos së fundmi është emëruar në 2022 Software and Technology Awards nga New World Report, një platformë informative e lajmeve të biznesit që […]Newsroom user Hostinkos
2 minutes read

Arsyet kryesore pse Hostinkos është regjistruesi më i mirë i domenit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Posted on 26/08/2022

Ju ndoshta keni dëgjuar tashmë për regjistruesit e famshëm të domenit (për të mos përmendur emra…). Ata mund të jenë disa nga emrat […]Domains user Hostinkos
2 minutes read

Mbrojtja e privatësisë WHOIS për uebfaqen tuaj

Posted on 26/08/2022

Sa herë që regjistroni një emër domeni, do t’ju kërkohet të jepni informacione të përditësuara të kontaktit. Kjo është pjesë e një politike […]Domains user Hostinkos
2 minutes read

6 shenja që tregojnë se është koha për të ndryshuar hostimin e webfaqes tuaj

Posted on 25/08/2022

Hostimi është një aspekt i rëndësishëm që përcakton suksesin e faqes së internetit. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për performancën e webfaqes ose përvojën […]Web Hosting user Hostinkos
7 minutes read