Page 1 eCommerce

Back to all Post11 hapat kryesor për të krijuar një dyqan online eCommerce

Posted on 09/11/2023

A jeni i gatshëm të lançoni dyqanin tuaj online, por nuk jeni i sigurt se ku të filloni? Ndërtimi i një faqeje interneti […]eCommerce user Hostinkos
2 minutes read

Si ta kaloni biznesin tuaj online (në 7 hapa të thjeshtë)

Posted on 21/11/2022

Kur konsumatori i sotëm dëshiron të blejë një produkt ose shërbim, interneti është pothuajse gjithmonë porta e parë e tyre e thirrjes. Si […]eCommerce user Hostinkos
9 minutes read

10 hapa si të përgatitni dyqanin tuaj online për sezonin e festave

Posted on 12/11/2022

Nëse po përpiqeni të maksimizoni vlerën e faqes suaj të internetit për vizitorët tuaj dhe të përgatiteni për trafikun e festave të ardhshme, këtu […]eCommerce user Hostinkos
6 minutes read

Katër optimizime që duhet të beni në faqen tuaj të tregtisë elektronike në prag të festave

Posted on 09/11/2022

Po përgatiteni për sezonin e blerjeve të festave dhe kërkoni të bëni disa ndryshime në faqen tuaj? Mos kërkoni më tej, ne kemi […]eCommerce user Hostinkos
6 minutes read

5 hapa të thjeshtë për identifikimin e mashtrimit në tregtinë elektronike – eCommerce fraud

Posted on 28/10/2022

Fraud është më i përhapur gjatë muajve të festave me rritjen e konsiderueshme të shitjeve dhe volumin e lartë të trafikut. Kjo është […]eCommerce user Hostinkos
2 minutes read

7 hapa si të kontrolloni besueshmërinë e një dyqani online

Posted on 05/09/2022

1 – Reputacioni i uebfaqes 1.1 – Thjesht përmes një kërkimi në internet Nëse keni ndonjë dyshim për besueshmërinë e një faqeje, është […]eCommerce user Hostinkos
5 minutes read

12 mënyra për të shpejtuar dyqanin tuaj WooCommerce

Posted on 22/06/2022

Duke marrë parasysh të gjitha platformat e tregtisë elektronike, WooCommerce sigurisht që preferohet nga shumë njerëz pasi është e lehtë për t’u përfshirë. […]eCommerce user Hostinkos
8 minutes read

Si të ndihmoni dyqanin tuaj të renditet në motorët e kërkimit

Posted on 20/04/2022

Të kesh një strategji për optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO) nuk është menduar vetëm për startup-et e tregtisë elektronike (ang. eCommerce), të […]eCommerce user Hostinkos
5 minutes read