Hostinkos

Hostinkos ofron uebfaqe me kosto të ulët, web hosting të shpejtë, regjistrime të emrave të domenit dhe më shumë.

Page 1 #wordpress website / Tag

Back to all PostA kam nevojë për cPanel për WordPress?

Posted on 16/12/2022

Ka shumë faktorë për t’u marrë parasysh kur zgjidhni një ofrues hostimi. Softueri i menaxhimit të web hostimit është një aspekt që mund […]cPanel user Hostinkos
5 minutes read

Si të largoni skedarët e infektuar nga faqja juaj e WordPress

Posted on 07/11/2022

Kur menaxhoni një faqe interneti, siguria është një domosdoshmëri. Hakerët shpesh sulmojnë faqet e njerëzve nga i gjithë uebi, disa duke përdorur malware […]Web Design user Hostinkos
3 minutes read

7 kërcënimet e sigurisë së WordPress që duhet të dini

Posted on 24/10/2022

WordPress, për shkak se është me burim të hapur dhe mund të personalizohet dhe optimizohet pafundësisht, mund të jetë i prekshëm ndaj të […]Web Design user Hostinkos
4 minutes read

Si të parandaloni mbingarkimin e trafikut të uebfaqes tuaj WordPress

Posted on 22/09/2022

Ka shumë arsye pse ndodh mbingarkesa e trafikut të uebfaqes. Të marrim shembullin e një biznesi të vogël. Ata menaxhojnë faqen e tyre […]Web Hosting user Hostinkos
6 minutes read

Udhëzues për mirëmbajtjen e webfaqes WordPress

Posted on 16/07/2022

Mirëmbajtja e faqes së internetit të WordPress shpesh shihet si një barrë, por nuk mund ta shmangni pasi është jashtëzakonisht e rëndësishme. Që […]Web Design user Hostinkos
9 minutes read

9 masa parandaluese që mund t’ju ndihmojnë të mos hakoheni

Posted on 30/06/2022

Ne kemi bërë tashmë disa postime mbi sigurinë dhe mirëmbajtjen e WordPress, megjithatë, ne mendojmë se është shumë pak nga ana jonë. Sepse […]Web Design user Hostinkos
7 minutes read

10 gabime SEO të uebfaqes WordPress që duhet shmangur menjëherë

Posted on 18/01/2022

WordPress CMS është i optimizuar mirë për motorët e kërkimit. Sidoqoftë, performanca varet nga sa mirë e menaxhoni faqen e internetit. Pronarët e […]SEO user Hostinkos
6 minutes read

5 shtojcat më të mira shumëgjuhëshe për WordPress

Posted on 23/11/2021

Në këtë postim, ne do të mbulojmë më në detaje përfitimet e përdorimit të shtojcave shumëgjuhëve për t’ju ndihmojmë të zgjidhni shtojcën më […]Web Design user Hostinkos
5 minutes read