Page 1 Web Hosting

Back to all PostHTTP Status Codes – Çfarë nënkuptojnë me të vërtetë

Posted on 23/09/2022

Ndërsa ne të gjithë do të donim që faqet tona të internetit të funksionojnë 24/7, 365 ditë në vit pa asnjë gabim, herë […]Web Hosting user Hostinkos
5 minutes read

Si të parandaloni mbingarkimin e trafikut të uebfaqes tuaj WordPress

Posted on 22/09/2022

Ka shumë arsye pse ndodh mbingarkesa e trafikut të uebfaqes. Të marrim shembullin e një biznesi të vogël. Ata menaxhojnë faqen e tyre […]Web Hosting user Hostinkos
6 minutes read

Çfarë është FTP dhe a është i sigurt për uebfaqen e biznesit tuaj?

Posted on 21/09/2022

Në nivel global, rreth 30,000 hakerë hyjnë në faqet e internetit çdo ditë, dhe në vitin 2020, 64% e kompanive në mbarë botën […]Web Hosting user Hostinkos
3 minutes read

6 shenja që tregojnë se është koha për të ndryshuar hostimin e webfaqes tuaj

Posted on 25/08/2022

Hostimi është një aspekt i rëndësishëm që përcakton suksesin e faqes së internetit. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për performancën e webfaqes ose përvojën […]Web Hosting user Hostinkos
7 minutes read

Si të zgjidhni shërbimin e drejtë të webhosting për ju

Posted on 11/08/2022

Sapo keni regjistruar një domen dhe dëshironi të filloni të ndërtoni një faqe interneti. Sigurisht, ashtu siç filloni të ndërtoni diçka në botën […]Web Hosting user Hostinkos
3 minutes read

Çfarë hapash duhet ndërmarrë kundër falsifikimit të emailit?

Posted on 10/08/2022

Nëse po përfshini emailin në përpjekjet tuaja për të bërë biznes, duhet të jeni të vetëdijshëm se ky medium mund të jetë i […]Email user Hostinkos
6 minutes read

Shpjegimet për 7 kërcënimet kryesore për sigurinë e webfaqeve

Posted on 29/07/2022

Asnjë faqe interneti online nuk është plotësisht e paprekshme ndaj sulmeve kibernetike. Edhe emrat më të mëdhenj kanë një dritare të hapur diku […]Security user Hostinkos
7 minutes read

Web Hosting: a po ju ndihmon apo ju dëmton ofruesi juaj?

Posted on 28/07/2022

Ka më shumë se 1.7 miliardë webfaqe në internet tani. Disa prej tyre ndoshta janë hostuar në një server privat, megjithatë, shumica dërrmuese […]Web Hosting user Hostinkos
6 minutes read