img-bg
English

Eksploroni gamën tonë
të produkteve dhe zgjidhjeve.

Ne mbështesim projektet tuaja në teknologji të ndryshme nga dizenjimi i webfaqeve deri tek mirëmbajtja.

Whatsapp në +383 44 114 409.

Shërbimi i Hostinkos ekziston për të mbështetur projektet tuaja në teknologji të ndryshme që mund të mbulojnë të gjithë procesin e ndryshimit nga dizajnimi i webfaqes tek mbështetja dhe mirëmbajtja.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh

Këtu janë vetëm disa prej tyre:

  • Hostimi dhe mbështetja e webfaqes - Një nga proceset e rëndësishme është përzgjedhja dhe optimizimi i serverëve të hostimit për nevojat e webfaqes tuaj. Hostimi i besueshëm për një faqe është si një themel i fortë për një shtëpi.
  • Ndërtimi i një webfaqe nga e para - Krijo një webfaqe për të për të zhvilluar biznesin tuaj. Kjo do të zgjerojë kufijtë dhe do të rrisë audiencën e mundshme.
  • Shërbimet e përditësimit të WordPress - Nëse WordPress-i juaj nuk përditësohet, atëherë ai bëhet më pak i sigurt dhe i qëndrueshëm. Faqja nuk do të funksionojë në nivelin e lartë në të cilin duhet të funksionojë pa përditësime. Kjo jo vetëm që mund të çojë në përvojë të dobët të përdoruesit, por mund të ndikojë negativisht në rankimin e motorëve të kërkimit.
  • Performanca, SEO dhe optimizime të tjera - Për të rritur pozicionin e webfaqes në rezultatet e motorit të kërkimit duhet të bëni SEO / optimizim të performancës. Kjo do t’ju lejojë të ndiqni tendencat dhe të kënaqni përvojën e përdoruesit.
  • Auditimi dhe optimizimi i webfaqes - Auditimi i webfaqes ju ndihmon të kuptoni situatën reale të performancës së webfaqes suaj. Kjo është shumë e dobishme pasi pas një auditimi profesional, ju do të kuptoni anën e problemit të webfaqes tuaj dhe mund ta rregulloni atë.
  • Monitorimi i funksionimit (uptime) - Shpesh ndodh që webfaqja të mos funksionojë, por ofruesi i web hosting nuk e raporton këtë. Koha e ndërprerjes së webfaqes mund të jetë shumë e shtrenjtë për sa i përket të ardhurave, reputacionit të markës dhe dukshmërisë së motorit të kërkimit, kështu që ju duhet të monitoroni vazhdimisht produktivitetin e faqes.

Ne kemi disa raste në përvojën tonë kur kemi marrë projekte të papërfunduara që janë nisur nga kompani të tjera. Pas marrjes së rezultatit përfundimtar nga ne, klientët tanë na thonë se ndjejnë një ndryshim të madh midis përvojës së tyre të mëparshme dhe bashkëpunimit me ne. Natyrisht, ne jemi shumë të kënaqur ta dëgjojmë këtë.

Notes iconMësoni më shumë rreth
19 arsye të mira për të zgjedhur Hostinkos

Kërkoni më shumë informacion

Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në faqen tonë të internetit ose që ne nuk e kemi përfshirë këtu, ju lutemi pyesni ose duke telefonuar në +38344114409 ose duke klikuar në ikonën e live chat anash faqes. Përdorni formën tonë të kontaktit ose e-mail help@hostinkos.com.

Forma e Kontaktit
Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Shkathtësia mbi të gjitha!

Hosting banner