img-bg
English Language EnglishPse Hostinkos

Linux VPS
Virtual Private Server.

Blej VPS server në Kosovë me Linux OS dhe SSD — funksionim i garantuar, root qasje e plotë, dhe vonesa më e ulët e ping.

WhatsApp në +383 44 114 409
Disa nga firmat që i besojnë Hostinkos

Shërbimet tona janë aty ku uebfaqja juaj duhet të jetë.

VPS serverët tanë janë të vendosur në një data qendër shumë të sigurtë në Kosovë, me të gjitha nivelet e larta të koneksionit, si dhe siguri dhe backup të energjisë.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Facebook:
20k Followers »

Instagram:
1.5K Followers »

Përzgjedhje e gjerë e sistemeve operative

Ju munc të zgjedhni të gjitha shpërndarjet Linux si CentOS, Ubuntu dhe Debian në serverin virtual Linux - pa pagesë!

Root qasje

Të gjithë serverët VPS Linux përfshijnë root qasje të plotë me portën SSH. I gjithë softueri dhe panelet e kontrollit hosting mund të instalohen në të në varësi të planit që zgjedhni.

Panel kontrolli i personalizuar

Ju mund drejtpërdrejt të: Start and Stop the VPS, Restart the VPS, Turn ON and OFF your VPS, Connect to the VPS via SSH, Rinstaloni çdo sistem operativ.

icon

Mbrojtje DDOS

Rrjeti ynë inteligjent do të zbulojë automatikisht çdo sulm DDOS. Pasi të ketë njohur një sulm të mundshëm, rrjeti do të përgjigjet menjëherë për ta parandaluar atë.

Plani
Hard Disk
CPU
Memorie
Çmimi
PlaniVPS S
Hard Disk 100 GB SSD
CPU 2 Core
Memorie 4 GB RAM
çmimi €60.49 /muaj
PlaniVPS M
Hard Disk 200 GB SSD
CPU 4 Cores
Memorie 6 GB RAM
çmimi €90.49 /muaj
PlaniVPS L
Hard Disk 400 GB SSD
CPU 6 Cores
Memorie 8 GB RAM
çmimi €125.49 /muaj

Më shumë detaje

  VPS S €60.49 /muaj €197.88 /vit VPS M €90.49 /muaj €257.88 /vit VPS L €125.49 /muaj €329.88 /vit
Datacenter Location Kosova/Prishtina Kosova/Prishtina Kosova/Prishtina
Hard Disk 100 GB SSD 200 GB SSD 400 GB SSD
CPU 2 Core 4 Cores 6 Cores
RAM i garantuar 4 GB 6 GB 8 GB
Shpejtësia e portit 600-Mbit/s 600-Mbit/s 600-Mbit/s
Trafik Pa limit Pa limit Pa limit
Sistemi Operativ CentOS, Debian, Ubuntu CentOS, Debian, Ubuntu CentOS, Debian, Ubuntu
Paneli i Administrimit cPanel/WHM (Opcional) cPanel/WHM (Opcional) cPanel/WHM (Opcional)
IP Address v4
IP Address v6
VPS Control Panel
Tarifa mujore bazë 60.49€ /muaj 90.49€ /muaj 125.49€ /muaj
Porosit Tani Porosit Tani Porosit Tani

Më shumë arsye për të zgjedhur Hostinkos.

100% branded hardware

Hewlett Packard Enterprise, Dell, Fujitsu, Intel®, AMD and many others ensure reliable and stable performance.

Ready to use in 60 minutes

Don’t waste any time: Order your VPS now and we guarantee you to be online within the hour.

Unlimited Free Migrations

Our migrations team will handle the transfers of websites in for you, including domains, at the time you want us to.

Një platformë pagese plotësisht e sigurt kur porositni 

Ne ofrojmë metoda pagese të sigurta dhe fleksibile për të ndihmuar në lehtësimin e përvojës së blerjes duke mundësuar procesimin e kartës së pagesës automatikisht përmes 2Checkout. Zbulo më shumë

20 arsye të mira për të zgjedhur Hostinkos »
Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Koha mesatare e përgjigjes tonë është nën 20 minuta.

Hosting banner

Po kërkoni diçka më të zakonshme

Web Hosting Web Hosting për çdo uebfaqe, i ambalazhuar me tipare mahnitëse.

  • Duke filluar nga €3.49 /muaj.

Reseller Partner Rriteni biznesin tuaj me Hostinkos Reseller. WHM/cPanel i përfshirë.

  • Duke filluar nga €25 /muaj.
  • Pa limit trafik
  • 100% SSD disk
  • Pa limit SSL
  • Pagesat mujore