Page 1 SEO

Back to all PostGjashtë nga këshillat më të mira të SEO për fillestarët – rritni faqen tuaj në rezultatet e motorit të kërkimit

Posted on 23/04/2023

Nëse sapo po filloni me optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO), mund të tundoheni të kaloni një nga një faktorët e renditjes së […]SEO user Hostinkos
8 minutes read

Faktorët e renditjes së Google shpjeguar për fillestarët

Posted on 07/03/2023

Bizneset e të gjitha madhësive janë të fiksuar pas renditjes së mirë në rezultatet e kërkimit në Google. Ka një arsye të mirë […]SEO user Hostinkos
10 minutes read

A ndikon migrimi i uebfaqes në SEO? Checklist e SEO për migrimin e uebfaqes

Posted on 07/10/2022

Sa herë që bëni ndryshime drastike në faqen tuaj të internetit, ju e vendosni SEO-në tuaj në rrezik. Shumë web hostë ofrojnë shërbime […]SEO user Hostinkos
4 minutes read

Cilët faktorë përcaktojnë cilësinë e një backlink?

Posted on 07/06/2022

Ndërtimi i lidhjeve të pasme (ang. backlink) është deri tani komponenti më i rëndësishëm i off-page SEO. Faqet e internetit me backlinks me […]SEO user Hostinkos
3 minutes read

10 gjërat thelbësore të SEO që çdo pronar biznesi duhet të dijë dhe t’i zbatojë

Posted on 23/04/2022

Në botën e sotme të drejtuar nga dixhitalizimi, renditja në faqen e parë të rezultateve të motorëve të kërkimit është parësore për çdo […]SEO user Hostinkos
8 minutes read

Si të rrisni trafikun e webfaqes: Direct, Search, Referral, dhe Social

Posted on 08/04/2022

Nëse nuk e dini se nga vijnë vizitorët tuaj, si e dini se ku t’i përqendroni përpjekjet tuaja të marketingut? Të kuptuarit e […]SEO user Hostinkos
9 minutes read

Si të gjeni fjalët kyçe (keywords) për faqen tuaj të internetit?

Posted on 16/03/2022

Ndërsa kërkoni mënyra për të përmirësuar rankimin e webfaqes tuaj në Google, ndoshta keni lexuar për SEO, fjalë kyçe (ang. keywords), etj. Nëse […]SEO user Hostinkos
5 minutes read

Pyetje dhe përgjigje në lidhje me SEO të webfaqes

Posted on 14/02/2022

Nëse jeni të interesuar për optimizimin e motorëve të kërkimit, jeni kurioz për mënyrën se si funksionojnë motorët e kërkimit dhe dëshironi që […]SEO user Hostinkos
4 minutes read