Page 1 Email

Back to all PostSi të krijoni email adresa profesionale për biznesin tuaj

Posted on 12/03/2024

A jeni duke pyetur veten se si të krijoni email adresë profesionale? Vazhdoni të lexoni, ne do t’ju tregojmë se si të krijoni […]Email user Hostinkos
2 minutes read

Si të krijoni një adresë emaili biznesi falas

Posted on 19/05/2023

Ende dërgoni email biznesi nga një llogari Hotmail? Mund të jetë koha për të kaluar nga një adresë emaili personale në një adresë […]Email user Hostinkos
3 minutes read

Si të dërgoni email nga WordPress duke përdorur një server SMTP (në 3 hapa)

Posted on 18/01/2023

WordPress është një platformë e fuqishme që mund të trajtojë shumë projekte unike. Sidoqoftë, nuk është në gjendjen më të mirë kur bëhet […]Email user Hostinkos
5 minutes read

IMAP vs POP3: Mësoni ndryshimin midis POP3 dhe IMAP

Posted on 06/01/2023

Email-i është një nga ato gjëra që ju ndoshta i merrni si të mirëqenë. Po vëmë bast që ta përdorni çdo ditë, por […]Email user Hostinkos
5 minutes read

Çfarë është një Email Blacklist dhe si t’i shmangeni?

Posted on 05/10/2022

A i keni dërguar ndonjëherë dikujt email dhe nuk keni marrë përgjigje? Ju mund të keni pyetur veten pse emaili juaj mbeti pa […]Email user Hostinkos
3 minutes read

Çfarë hapash duhet ndërmarrë kundër falsifikimit të emailit?

Posted on 10/08/2022

Nëse po përfshini emailin në përpjekjet tuaja për të bërë biznes, duhet të jeni të vetëdijshëm se ky medium mund të jetë i […]Email user Hostinkos
6 minutes read

5 arsye të mira për të përdorur një email adresë biznesi

Posted on 22/11/2021

Nëse keni biznesin tuaj ose jeni në proces të krijimit të një të tillë, pa dyshim që do të dëshironi të krijoni markën […]Email user Hostinkos
3 minutes read

Si mund të parandaloj që emailet e mia të shënohen si spam?

Posted on 18/11/2021

Mendohet se një masë e madhe 85% e emaileve të dërguara në mbarë botën çdo ditë janë të padëshiruara (ang. spam). Ky është […]Email user Hostinkos
4 minutes read