Back to Post List

Si të krijoni një adresë emaili biznesi falasPosted on


Hostinkos ofron hosting, domenët dhe mjetet që ju nevojiten për webfaqen e biznesit tuaj.


Ende dërgoni email biznesi nga një llogari Hotmail? Mund të jetë koha për të kaluar nga një adresë emaili personale në një adresë emaili profesionale.

Nëse keni një faqe interneti, marrja e një adrese emaili biznesi (një që përputhet me emrin e domenit të faqes suaj) mund t’ju bëjë të dukeni më profesionistë dhe t’i ndihmojë klientët të kujtojnë se kush jeni dhe çfarë bëni.

Çfarë është një adresë emaili profesionale?

Një adresë emaili profesionale është një adresë emaili e personalizuar që përdor emrin e faqes së internetit të një biznesi pas shenjës @ (për shembull: example@hostinkos.com) dhe jo një që përfundon në diçka si Hotmail.com, yahoo.com ose live .com.

Kush ka nevojë për një adresë emaili biznesi?

Kushdo që bën biznes në internet. Nëse keni një adresë emaili të personalizuar që përputhet me adresën tuaj të uebfaqes, kjo do t’ju ndihmojë të bëni një përshtypje të mirë te klientët tuaj.

Ju mund të përdorni adresën e emailit të biznesit tuaj për të gjitha llojet e gjërave, duke përfshirë marketingun me email, shërbimin ndaj klientit dhe më shumë.

Pse duhet të përdorni një adresë emaili të personalizuar

Nëse jeni duke përdorur Yahoo!, Hotmail ose një ofrues të ngjashëm, adresa juaj personale e emailit mund të përcjellë më pak informacion pozitiv te klientët, veçanërisht nëse adresa juaj është diçka si john_1234@yahoo.co.uk ose boss4life@hotmail.com.

Nuk ka rëndësi nëse po përpiqeni të shisni mallra elektrike, të drejtoni një biznes hidraulik ose të zotëroni një bar. Një adresë e keqe e-mail bën më pak gjasa që njerëzit t’ju besojnë dhe madje mund t’ju injorojnë fare.

Kjo është arsyeja pse ju duhet një adresë emaili e bazuar në një emër domeni që zotëroni.

Kalimi në një adresë emaili biznesi të personalizuar do të rrisë besueshmërinë dhe profesionalizmin tuaj dhe do t’ju ndihmojë me markën tuaj.

Ja se si mund të merrni llogari emaili biznesi falas

Të gjithëve u pëlqejnë gjërat falas, kështu që këtu është mënyra më e lehtë se si mund të merrni adresë emaila biznesi falas.

Nëse dëshironi një adresë emaili të personalizuar falas nga Hostinkos, do t’ju duhet të blini një plan web hosting të Hostinkos. Të gjitha planet tona të Web Hosting, WordPress Hosting dhe Premium Hosting vijnë me opsionin për të krijuar llogari të shumta falas të postës elektronike të biznesit.

Çmimi fillon me vetëm 3.49 euro në muaj, kështu që nuk keni nevojë “të thyeni bankën” për të marrë një llogari emaili biznesi.

Nëse nevojë për më shumë informacion në lidhje me një adresë emaili për biznesin tuaj, thirrni ekipin tonë në +383 44 114 409 dhe ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë?

Hostinkos

Hostinkos

https://hostinkos.com/about

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë, hostojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit.Back to Post List