Page 1 Security

Back to all PostÇfarë është qasja e sigurt Shell (dhe si ta përdorni)

Posted on 19/01/2023

Shumica e planeve të web hosting ju ofrojnë mënyra të shumta për të hyrë në faqen tuaj të internetit. Planet më të fuqishme […]Security user Hostinkos
4 minutes read

Shpjegimet për 7 kërcënimet kryesore për sigurinë e webfaqeve

Posted on 29/07/2022

Asnjë faqe interneti online nuk është plotësisht e paprekshme ndaj sulmeve kibernetike. Edhe emrat më të mëdhenj kanë një dritare të hapur diku […]Security user Hostinkos
7 minutes read

Kuptimi i DDoS – Çfarë do të thotë saktësisht DDoS?

Posted on 17/10/2021

Në këtë artikull ju do të kuptoni bazat e asaj që do të thotë DDoS.  Në mënyrë tipike, DDoS i referohet ‘sulmeve’ të […]Security user Hostinkos
2 minutes read

5 praktika të mira për mbrojtjen e serverit të uebfaqes tuaj WordPress

Posted on 07/09/2021

Ju si pronar i një biznesi online duhet të ndërmerrni hapat e duhur për të siguruar uebfaqen tuaj pa marrë parasysh se çfarë […]Security user Hostinkos
3 minutes read

7 mënyrat për të zhvilluar një webfaqe të sigurt

Posted on 23/06/2021

Numri i madh i shkeljeve të të dhënave dhe sulmeve kibernetike që ndodhin do të thotë që kur zhvillojnë një webfaqe, kompanitë duhet […]Security user Hostinkos
4 minutes read

Çfarë është brute force attack dhe si ta parandalojmë këtë sulm?

Posted on 07/05/2021

Sulmi i forcës brutale (ang. Brute Force Attack) është një metodë shumë e zakonshme, nuk është gjë tjetër veçse një skriptë e thjeshtë […]Security user Hostinkos
3 minutes read

Udhëzues i thjeshtë si të merrni njoftime me e-mail për kyçjet Root SSH?

Posted on 07/05/2021

Mirëmbajtja e gjurmëve të kujtdo që hyn në serverin tënd të dedikuar është shumë thelbësore, veçanërisht kur keni të bëni me super user […]Security user Hostinkos
2 minutes read

Pse keni nevojë për web hosting më të sigurt të WordPress

Posted on 18/03/2021

Pavarësisht nëse jeni një fillestar në WordPress apo një profesionist që kërkoni të rrisni faqen e internetit, një temë që shpesh është konfuze […]Security user Hostinkos
3 minutes read