Hostinkos

Hostinkos ofron uebfaqe me kosto të ulët, web hosting të shpejtë, regjistrime të emrave të domenit dhe më shumë.

#essential features / Tag

Back to all Post6 këshilla si të nisni një strategji dizajni UX për webfaqen e biznesit tuaj

Posted on 24/04/2022

Klientët e dinë se dizajni i mirë nënkupton cilësinë: është një reflektim i ekipit, produktit/shërbimit dhe markës suaj. Për më tepër, klientët janë […]Web Design user Hostinkos
3 minutes read

10 gjërat thelbësore të SEO që çdo pronar biznesi duhet të dijë dhe t’i zbatojë

Posted on 23/04/2022

Në botën e sotme të drejtuar nga dixhitalizimi, renditja në faqen e parë të rezultateve të motorëve të kërkimit është parësore për çdo […]SEO user Hostinkos
8 minutes read

8 karakteristikat kryesore për një uebfaqe të suksesshme eCommerce

Posted on 16/04/2022

Nëse jeni i ri në lojën e tregtisë elektronike (ang. ecommerce), mund të ndjeni presion për të ndërtuar një faqe interneti komplekse, si […]eCommerce user Hostinkos
5 minutes read

8 këshilla cPanel për të thjeshtuar menaxhimin e uebfaqes tuaj

Posted on 16/01/2022

Kur bëhet fjalë për hostimin e bazuar në Linux, cPanel është paneli i zgjedhur i kontrollit për webmasterët, duke kombinuar funksionalite të pashembullta […]cPanel user Hostinkos
4 minutes read

Të hutuar nga zgjedhja? Këtu keni 7 veçori të domosdoshme të web hosting

Posted on 10/10/2021

Zgjedhja e një plani hosting që është i përshtatshëm për nevojat tuaja mund të jetë konfuze. Sidoqoftë, pasi vendimi i gabuar mund të […]Web Hosting user Hostinkos
5 minutes read

6 veçori kryesore të një balline të suksesshme të eCommerce

Posted on 08/10/2021

Për shumë vizitorë, faqja juaj kryesore apo ballina e uebfaqes tuaj do të jetë fillimi i udhëtimit të klientit. Nëse nuk e bën […]eCommerce user Hostinkos
4 minutes read

4 karakteristika thelbësore të një faqe interneti në 2021

Posted on 25/06/2021

Kur bëhet fjalë për ekzekutimin e një faqe interneti, nuk keni mundësi të qëndroni të palëvizshëm ndërsa konkurrentët tuaj bëjnë përmirësime të rëndësishme. […]eCommerce user Hostinkos
4 minutes read