Back to Post List

Cili shërbim i web hosting është i duhuri për mua?Posted on


Hostinkos ofron hosting, domenët dhe mjetet që ju nevojiten për webfaqen e biznesit tuaj.


Kjo është një pyetje e zakonshme në mesin e pronarëve të bizneseve të vogla dhe nuk ka asnjë plan hostimi “të një madhësie që i përshtatet të gjithëve”. Dhe, ashtu si veshja, një masë e vetme nuk funksionon në praktikë. Këpucët ndryshojnë sipas madhësive individuale të këmbëve, kostumet e fustaneve për femra përshtaten në bazë të metrikave të matshme si madhësia e gjoksit dhe shtresa e brendshme.

Ne ofrojmë dy nivele të planeve të hostimit këtu në Hostinkos Hosting dhe gjetja e përshtatjes së duhur është jetike për suksesin e faqes suaj të internetit, qoftë ajo një portofol apo një dyqan online.

Shared Web Hosting, llogaria juaj e hostimit ruhet në një web server të vetëm me llogari të tjera. Ju ndani burime si:

 • Hapësira e diskut
 • Transferimi i të dhënave
 • Fuqia përpunuese
 • me llogari të tjera në server.

Për çdo nivel të web hosting, hostimi i përbashkët i uebit ofron një zgjidhje me kosto të ulët, plotësisht të menaxhuar për faqet e internetit të reja, portofolet, bloget dhe bizneset e vogla.

Planet tona përmbajnë:

 • cPanel
 • Hapësirë ​​ruajtëse e pakufizuar*
 • Llogari emaili
 • Bandwidth i pakufizuar
  *(me përjashtim të planit tonë Pro i cili ka 25 GB hapësirë ​​ruajtëse

Planet tona Business dhe Business Plus nuk përfshijnë vetëm Litespeed, por janë ndërtuar gjithashtu me hapësirën ruajtëse SSD dhe procesorët INTEL.

Niveli ynë i dytë – Hostimi VPS

Nëse keni një vëllim të lartë trafiku, por po kërkoni një plan më të përballueshëm sesa një server i dedikuar, një plan Server Privat Virtual (VPS) është një kompromis ideal.

Në një plan VPS, ju nuk ndani serverin tuaj me faqet e tjera të internetit, por secila llogari funksionon në mënyrë të pavarur dhe ka burime praktikisht të ndara. Kjo parandalon që llogaritë e tjera në server të mbingarkojnë ose shterojnë resurset tuaja të alokuara.

Kjo ofron një zgjidhje të përballueshme për një mjedis të dedikuar.

Planet tona standarde përmbajnë:

 • Disqe SSD
 • CPU Intel

Ne ofrojmë gjithashtu opsione të menaxhuara, të menaxhuara me root qasje dhe VPS të pamenaxhuar.

Nuk jeni të sigurt se cila ju nevojitet? Kontaktoni ekipin sot.

Hostinkos

Hostinkos

https://hostinkos.com/about

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë, hostojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit.Back to Post List