Marketing

Back to all Post3 mënyra për të shmangur follderët spam dhe për të dërguar email në inbox

Posted on 24/04/2024

Google dhe Yahoo kanë implementur një grup të ri rregullash për dërguesit e emaileve. Ja çfarë duhet të dini për të shmangur follderin […]Marketing user Hostinkos
5 minutes read

Call-to-Action (CTA): Strategjitë më efektive për Thirrjet për Veprim

Posted on 19/12/2023

A keni vizituar ndonjëherë një faqe interneti, lexuar një artikull mbresëlënës ose shikuar një video intriguese, dhe keni pyetur veten, “Ç’mund të bëj […]Internet user Hostinkos
3 minutes read