Back to Post List

Si Hostinkos po fuqizon studentët në Kosovë me shërbime të përballueshme të web hosting?Posted on


Hostinkos ofron hosting, domenët dhe mjetet që ju nevojiten për webfaqen e biznesit tuaj.


Hostinkos është një ofrues i web hosting me bazë në Kosovë që ofron një sërë shërbimesh të web hosting, duke përfshirë regjistrimet e emrave të domenit, hostimin e përbashkët (ang. shared hosting), hostimin VPS dhe hostimin e serverëve të dedikuar. Shërbimet e tona janë të besueshme, të shpejta dhe të përballueshme, duke i bërë ato një zgjedhje popullore për bizneset dhe individët.

Një nga tiparet më tërheqëse të Hostinkos janë shërbimet tona të hostimit me gjysmë çmimi për studentët. Si student, ju mund të përfitoni nga kjo ofertë speciale dhe të merrni shërbime të web hosting me cilësi të lartë me një reduktim të ndjeshëm të çmimit të rregullt.

Por pse studentët kanë nevojë për shërbime të web hosting në radhë të parë? Epo, nëse jeni duke studiuar dizajnin e uebit, marketingun ose ndonjë fushë tjetër që përfshin ndërtimin e një uebsajti, të kesh një shërbim të besueshëm të web hosting është thelbësor. Me Hostinkos, ju mund të organizoni faqen tuaj të internetit dhe të siguroheni që ajo të funksionojë gjithmonë, edhe nëse keni një buxhet të ngushtë.

Hostinkos ofron një sërë planesh të hostimit që i përshtaten çdo nevoje dhe buxheti. Planet tona të përbashkëta të hostimit fillojnë me vetëm 1,49 € në muaj dhe përfshijnë veçori si paneli i kontrollit cPanel, certifikata falas SSL dhe përkrahje teknike 24/7. Ne gjithashtu ofrojmë plane hostimi VPS duke filluar nga vetëm 14€ në muaj, të cilat ofrojnë më shumë resurse dhe fleksibilitet për ata me faqe interneti më kërkuese.

Hostinkos është i përkushtuar të ofrojë përvojën më të mirë të mundshme të web hosting për klientët e vet. Serverët tanë janë të shpejtë dhe të besueshëm, me një garanci 99.9% në kohën e funksionimit (ang. uptime). Ne gjithashtu ofrojmë përkrahje 24/7 të klientit përmes live chat, email dhe telefonit, kështu që ju mund të merrni ndihmë sa herë që ju nevojitet.

Pra, nëse jeni student në Kosovë që kërkoni shërbime të volitshme për web hosting, Hostinkos është zgjidhja perfekte. Me ofertën ton të hostimit me gjysmë çmimi dhe shërbimin e besueshëm, ju mund të përqendroheni në ndërtimin e faqes tuaj të internetit pa u shqetësuar për koston ose detajet teknike. Regjistrohuni sot dhe provoni përfitimet e hostimit të Hostinkos për veten tuaj!

Hostinkos

Hostinkos

https://hostinkos.com/about

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë, hostojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit.Back to Post List