Back to Post List

Lista kontrolluese e SEO për postimet në blogPosted on


Hostinkos ofron hosting, domenët dhe mjetet që ju nevojiten për webfaqen e biznesit tuaj.


Ndiqni këtë udhëzues të dobishëm për të përmirësuar prezencën tuaj SEO dhe për të tërhequr më shumë vëmendje në postimet tuaja në blog.

Bëni kërkimin tuaj për fjalë kyçe.

Mund të duket e lodhshme, por kjo është një ndryshim i lojës. Synoni për fjalë kyçe që përputhen me qëllimin dhe zhargonin e lexuesit tuaj.

Ka shumë mjete falas të kërkimit të fjalëve kyçe në dispozicion për t’ju ndihmuar të zgjidhni ato më të synuara për audiencën tuaj.

Jini të zgjuar me përdorimin e fjalëve kyçe.

Mbushja me fjalë kyçe është jo-jo. Në vend të kësaj, futni fjalët tuaja kyçe në titujt tuaj, tagjet alt të imazhit dhe përshkrimin meta.

Një postim në blog i mbushur me fjalë kyçe lexohet në mënyrë të vështirë dhe mund t’i largojë lexuesit tuaj. Motorët e kërkimit do të marrin parasysh dhe nuk do ta shpërblejnë atë sjellje apo taktikë.

Përdorni gjithashtu fjalë kyçe mbështetëse.

Hidhni edhe disa fjalë kyçe dytësore, si sinonime për fjalën tuaj të synuar. Motorët e kërkimit e kuptojnë këtë.

Përfshini lidhje të brendshme.

Jepuni vizitorëve një shans për t’u angazhuar me faqe të tjera në faqen tuaj duke u lidhur me to. Kjo gjithashtu i sinjalizon Google se njerëzve u pëlqen përmbajtja juaj.

Këshillë profesionale: Sigurohuni që ato lidhje të jenë vendosur të hapen në skeda të reja.

…dhe lidhje të jashtme gjithashtu.

Hidhni disa lidhje me përmbajtje të dobishme edhe nga sajte të tjera. Motorët e kërkimit dhe vizitorët vlerësojnë njëlloj vëmendjen ndaj informacioneve shtesë që janë të rëndësishme.

Ndërtoni marrëdhënie me blogerët e tjerë duke u dhënë atyre një njoftim që ju keni lidhur me faqen e tyre. Nuk e dini kurrë, ata mund t’jua kthejnë favorin.

Mbajeni atë në temë.

Zhargoni teknik mund të jetë joftues dhe t’i largojë vizitorët të qëndrojnë. Mbani shkrimin tuaj në nivelin e leximit të klasës së 8-të dhe përdorni një zë aktiv.

Mos i ngatërroni fjalët tuaja.

Formatimi i duhur mund t’ju ndreq ose t’ju prishë. Përdorni hapësirën e bardhë, plus tagjet tuaja H & titull. Sa më i shkëlqyeshëm të jetë postimi juaj, aq më mirë.

Mblidhni titullin tuaj.

Sigurohuni që të përfshini fjalët tuaja kyçe dhe t’i mbani nën 60 karaktere në mënyrë që të mos shkurtohet në rezultatet e kërkimit.

Përmirëso URL-në.

URL-ja juaj duhet të përfshijë fjalët tuaja kyçe, por mos e mbushni me lidhje, mbiemra dhe artikuj. Ndani fjalët tuaja me viza.

Përditësoni përshkrimet tuaja meta.

Dhe bëjini të mira. Këto paqartësi të shkurtra janë shpesh ato që tërheqin vëmendjen e një vizitori. Dhe sigurisht, mos harroni të përfshini fjalën tuaj kyçe!

Dëshironi të hapni një blog apo faqe biznesi?

Hostinkos.com, ne e kuptojmë se jeni të zënë. Prandaj, na lejoni t’ju ndihmojmë të gjeni emrin e përsosur të domenit dhe të hapni blogun tuaj për të ndarë idetë tuaja të shkëlqyera me botën.

Hostinkos

Hostinkos

https://hostinkos.com/about

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë, hostojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit.Back to Post List