Hostinkos

Hostinkos ofron uebfaqe me kosto të ulët, web hosting të shpejtë, regjistrime të emrave të domenit dhe më shumë.

Page 2 #security / Tag

Back to all Post4 arsye pse siguria është kaq kritike për çdo faqe interneti

Posted on 09/09/2021

30,000 faqe hakohen çdo ditë. Dhe më shumë se 60% e kompanive në të gjithë botën kanë pasur të paktën një formë të […]Internet user Hostinkos
3 minutes read

Çfarë hapash duhet të ndërmerrni për të mbrojtur webfaqen tuaj?

Posted on 13/07/2021

A ka ndonjë gjë më shqetësuese sesa mendimi për të parë të gjithë punën tuaj të zhdukur plotësisht nga një haker i egër? […]Internet user Hostinkos
2 minutes read

7 mënyra për t’i bërë të dhënat tuaja më të sigurta

Posted on 07/07/2021

Të dhënat janë bërë një mall aq i vlefshëm sa që kriminelët kibernetikë bëjnë shumë përpjekje për t’i përdorur ato. Dhe kur e […]Internet user Hostinkos
5 minutes read

4 arsye pse hackohen faqet e internetit

Posted on 04/04/2021

Mund të duket si një pyetje e thjeshtë; pse faqet e internetit hackohen? Megjithatë, shumë njerëz e shohin veten të pasigurt se cila […]Internet user Hostinkos
3 minutes read

Çfarë të bëni nëse webfaqja juaj është shtuar në listën e zezë të Google

Posted on 31/03/2021

Në këtë artikull do të shpjegojmë arsyet pse faqja juaj e internetit ka qenë ose mund të futet në listën e zezë [ang. […]Internet user Hostinkos
7 minutes read