Hostinkos

Hostinkos ofron uebfaqe me kosto të ulët, web hosting të shpejtë, regjistrime të emrave të domenit dhe më shumë.

Page 1 #security / Tag

Back to all PostÇfarë është qasja e sigurt Shell (dhe si ta përdorni)

Posted on 19/01/2023

Shumica e planeve të web hosting ju ofrojnë mënyra të shumta për të hyrë në faqen tuaj të internetit. Planet më të fuqishme […]Security user Hostinkos
4 minutes read

Çfarë janë mashtrimet e phishing dhe t’i shmangni ato

Posted on 21/12/2022

Mashtrimet e phishing janë bërë më të sofistikuara dhe më të përhapura me kalimin e viteve. Ishte koha që ne të postonim disa […]Internet user Hostinkos
4 minutes read

Si të largoni skedarët e infektuar nga faqja juaj e WordPress

Posted on 07/11/2022

Kur menaxhoni një faqe interneti, siguria është një domosdoshmëri. Hakerët shpesh sulmojnë faqet e njerëzve nga i gjithë uebi, disa duke përdorur malware […]Web Design user Hostinkos
3 minutes read

Si ta mbroni WordPress-in tuaj kundër Brute Force Attack

Posted on 04/10/2022

Nëse faqja juaj e internetit është ndërtuar me WordPress, mbajtja e saj e sigurt duhet të jetë prioriteti juaj kryesor. Ndër sulmet e […]Web Design user Hostinkos
3 minutes read

Çfarë është FTP dhe a është i sigurt për uebfaqen e biznesit tuaj?

Posted on 21/09/2022

Në nivel global, rreth 30,000 hakerë hyjnë në faqet e internetit çdo ditë, dhe në vitin 2020, 64% e kompanive në mbarë botën […]Web Hosting user Hostinkos
3 minutes read

Rëndësia e kopjeve rezervë të webfaqes: Gjithçka që duhet të dini

Posted on 01/03/2022

Rëndësia e kopjeve rezervë të webfaqes nuk përmendet derisa të jetë esenciale. Por kur fati i webfaqes suaj varet nga të pasurit një […]Web Design user Hostinkos
5 minutes read

Praktikat më të mira themelore të sigurisë për një server (VPS / Cloud gjithashtu)

Posted on 04/02/2022

Mënyra e vetme për të siguruar një server nga tmerret e internetit është të mos e lidhni kurrë atë me internetin. Në momentin […]Server user Hostinkos
7 minutes read

5 hapa të thjeshtë për të ndihmuar në mbajtjen e uebfaqes tuaj të WordPress të sigurt

Posted on 24/10/2021

WordPress është një platformë e shkëlqyeshme për përdoruesit fillestarë dhe ekspertë për të zhvilluar faqe interneti. Statistikat tona tregojnë se deri tani është […]Web Design user Hostinkos
3 minutes read