Back to Post List

Shtatë arsye pse WordPress është i shkëlqyeshëm për bizneset e voglaPosted on


Hostinkos ofron hosting, domenët dhe mjetet që ju nevojiten për webfaqen e biznesit tuaj.


Ishte një kohë kur pronarët e bizneseve nuk mund të ndërtonin një faqe interneti, ta merrnin atë në internet ose të bënin ndryshime të vogla në të pa ndihmën e një zhvilluesi të uebit. Për fat të mirë, ato ditë kanë ikur dhe një nga arsyet për këtë është WordPress.

Nëse nuk jeni të njohur me WordPress, është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) që e bën të lehtë për këdo që të krijojë një faqe dhe të menaxhojë çdo pjesë të përmbajtjes në të pa pasur nevojë të dijë, modifikojë ose shkruajë një rresht kodi. Dhe kjo është pikërisht ajo që e bën WordPress kaq popullor.

Është intuitiv, i fuqishëm dhe mund të bëni pothuajse gjithçka që dëshironi me të – ndërtoni një faqe interneti, ndryshoni pamjen e saj, shtoni dhe modifikoni përmbajtje. Të gjitha pa pasur nevojë të keni ndonjë aftësi të veçantë teknike.

Lexoni ndërsa shikojmë shtatë arsyet kryesore pse ne besojmë se WordPress është perfekt për krijimin dhe menaxhimin e një faqeje interneti të biznesit të vogël.

1. WordPress është CMS më popullor në ueb

Sipas w3techs.com, “WordPress përdoret nga 64.2% e të gjitha faqeve të internetit, sistemin e menaxhimit të përmbajtjes së të cilave ne e njohim. Kjo është 43.1% e të gjitha faqeve të internetit.”

2. Mund të përdorni WordPress për çdo lloj faqe interneti

Një nga gjërat më të mira në lidhje me këtë CMS është se ju mund ta përdorni atë për të krijuar pothuajse çdo lloj uebsajti. Për shembull, nëse jeni kritik ushqimor ose muzikor, mund të filloni me një blog të thjeshtë për të ndarë njohuritë, ekspertizën dhe komentet tuaja dhe për të krijuar një lexues.

Nëse jeni hidraulik, mund të krijoni një faqe interneti të biznesit të vogël me disa faqe ku prezantoni biznesin dhe shërbimet tuaja. Ju gjithashtu mund të shtoni një formular rezervimi për të inkurajuar vizitorët të kontaktojnë për të pyetur për shërbimet, çmimet dhe disponueshmërinë tuaj.

WordPress përdoret gjerësisht si një CMS edhe për dyqanet online. Pra, nëse jeni duke shitur enë çaji, libra elektronikë ose kurse online, mund të përdorni WordPress dhe shtojcat e tij të shumta për të krijuar një faqe interneti plotësisht funksionale të tregtisë elektronike që plotëson nevojat tuaja.

3. Është i lehtë për t’u vendosur, përdorur dhe mësuar

WordPress është tepër i lehtë për t’u përdorur, edhe nëse aftësitë tuaja teknike janë mjaft themelore. Kjo është ajo që e bën atë një opsion të shkëlqyeshëm për pronarët e bizneseve të vogla të cilët mund të mos kenë buxhetin për të punësuar një zhvillues ose mbështetje IT. Me WordPress, nuk keni nevojë të mësoni HTML ose të prekni një linjë kodi (nëse nuk dëshironi) për të krijuar dhe menaxhuar faqen tuaj të internetit.

4. WordPress është krijuar për optimizimin e motorëve të kërkimit

Si pronar i një biznesi të vogël, një nga prioritetet tuaja kryesore pas krijimit të një faqe interneti dhe vendosjes së tij në internet është të siguroheni që ai të gjendet shpejt nga klientët e mundshëm. WordPress mund t’ju ndihmojë të arrini këtë qëllim.

5. Ju mund të caktoni role të ndryshme për njerëz të ndryshëm

Ju mund të dëshironi t’i transferoni disa nga detyrat tuaja të shkrimit, promovimit, trajtimit të porosive ose moderimit të komenteve tek një profesionist i pavarur ose një punonjës i ri. Me WordPress, ju mund të caktoni role të veçanta aksesi për njerëzit që punojnë për ju.

6. Nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për komentet e padëshiruara

Dëshironi të parandaloni që komentet e papërshtatshme ose të parëndësishme të shfaqen në postimet tuaja të publikuara në blog? Lehtë. Me WordPress, ju mund të zgjidhni se si t’i moderoni komentet dhe cilat të miratoni. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndërtuar një komunitet rreth postimeve tuaja duke mbajtur larg spammers.

7. Është i shkallëzueshëm në mënyrë që të mund të rritet me biznesin tuaj

Me WordPress, ju mund të mendoni shumë pa pasur nevojë të shqetësoheni për aspektet teknike të tij. Dëshironi të shtoni disa faqe shtesë ose një faqe të dedikuar për një produkt ose shërbim të ri që po lëshoni? Ti mundesh. Apo ndoshta po mendoni të shtoni një blog për të tërhequr më shumë klientë të mundshëm në faqen tuaj? Epo, WordPress u ndërtua për Blogging.

Ka kohë që kanë kaluar kohët kur WordPress ishte thjesht një mjet i thjeshtë për të krijuar një blog. Tani është një nga sistemet më të përdorura të menaxhimit të përmbajtjes për shumë biznese në internet, të mëdha dhe të vogla. Dhe kjo për shkak se është i fuqishëm, fleksibël dhe i lehtë për t’u përdorur pavarësisht nga aftësitë tuaja teknike, lloji i faqes së internetit që dëshironi të ndërtoni ose sa i suksesshëm bëhet.

Pra, nëse nuk ishit shumë të njohur me WordPress, shpresojmë se ky artikull ju ndihmoi të mësoni më shumë rreth përfitimeve të shumta të përdorimit të tij si një sistem i menaxhimit të përmbajtjes për faqen tuaj të internetit të biznesit të vogël.

Hostinkos

Hostinkos

https://hostinkos.com/about

Hostinkos ndihmon bizneset dhe organizatat e të gjitha formave dhe madhësive të ndërtojnë, hostojnë dhe menaxhojnë faqet e tyre të internetit.Back to Post List