img-bg
English

Shtresa shtesë të mbrojtjes
për të dhënat e klientëve tanë.

Kur zgjidhni shërbimet tona, ju merrni një shërbim REAL për mbrojtjen e të dhënave të përfshirë tashmë në çmim - absolutisht FALAS.

Whatsapp në +383 44 114 409.
About Us

Ne punojmë shumë 24/7 për t'i mbajtur të dhënat tuaja të sigurta.

Hostinkos ofron nivelin më të lartë të sigurisë së të dhënave për biznesin tuaj - dhe kjo është ajo që na bën të ndryshëm nga të tjerët.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Facebook:
20k Followers »

Instagram:
1.5K Followers »

Siguria është, pa dyshim, çështja e vetme më e rëndësishme me të cilën përballet një biznes online. Siç kemi diskutuar më parë, asnjë biznes nuk është imun ndaj kërcënimeve të sigurisë kibernetike. Nëse ofruesi juaj i web hosting nuk është vazhdimisht vigjilent, kriminelët kibernetikë mund të gjejnë rrugën e tyre në sistemin tuaj dhe të bëjnë dëme të panumërta për biznesin dhe reputacionin tuaj.

Në Hostinkos ne mbrojmë webfaqen tuaj me firewalls të avancuar dhe një qendër të dhënash me nivele të shumta sigurie. Ne kujdesemi gjithashtu që serverët tanë të ofrojnë një mjedis të sigurt dhe të ofrojmë mjetet e nevojshme për t'u siguruar që ju të mund të siguroni webfaqen tuaj dhe funksionalitetin e saj.

Për të kuptuar më mirë se sa i sigurt është Hostinkos, këtu është çfarë përfshin.

Mjete bazë të sigurisë:

Këtu janë vetëm disa prej tyre:

 • SSL-TLS certificate - konverton të dhënat në kod praktikisht të padepërtueshëm që është i sigurt nga hakerat dhe hajdutët e identitetit.
 • Aftësia për të përpunuar pagesa të sigurta me kartë krediti
 • Autentifikimi me 2 faktorë - ofron një kod njëpërdorimësh të ndjeshëm ndaj kohës për të futur edhe fjalëkalimin tuaj kur kyçeni në shërbimet tuaja Hostinkos
 • Filtra të mbrojtjes së Spam-it - filtron emailet hyrëse dhe dalëse dhe lejon njohjen më të lehtë të spamit. Gjithashtu mund të karantinojë emailet e dyshimta
 • Kontrollon për një numër të madh përpjekjesh të dështuara për kyçje në llogari
 • Njoftimi i kyçjes në llogarinë e klientit
 • Verifikimi me email - forcon sigurinë e Zonës së Klientit me verifikimin e automatizuar të emailit.
 • Mbrojtja Captcha - monitoron përpjekjet për kyçje në platformën tonë

Mjete të avancuara të sigurisë:

Këtu janë vetëm disa prej tyre:

 • Izolimi i llogarisë (ang. account isolation) - parandalon që të gjithë përdoruesit të preken nga dobësitë e llogarive të tjera në të njëjtin server
 • Shërbimi i mbrojtjes së privatësisë së domenit - ofron mbrojtje të privatësisë për domenin tuaj, duke i mbajtur të dhënat tuaja të sigurta dhe private
 • Web Application Firewall - mbron të dhënat dhe softuerin tuaj duke bllokuar aktivitetin e dyshimtë
 • Siguria DNSSEC - mbron nga përkthimi i manipuluar i domenit në adresa mashtruese të internetit
 • Mbrojtja antivirus - kujdeset për çështje të tilla si firewall-ët e avancuara, zbulimin e ndërhyrjeve dhe sistemin e mbrojtjes, skanimin e malware, menaxhimin e patch-it, mbrojtjen proaktive dhe shumë më tepër.
 • Mbrojtja DDoS - filtron trafikun me qëllim të keq, kështu që ju mund të vazhdoni të punoni pa vënë re ndonjë ndërprerje.
 • Monitorimi 24/7

Hostinkos përfshijnë të gjitha këto veçori pa kosto shtesë. Qëndroni një hap para kriminelëve online me Hostinkos, pa kosto shtesë.

Notes icon Learn more about
19 good reasons to choose Hostinkos

Request More Information

If there is any information you can't find on our web site or that we have not included here please ask by either calling +38344114409 or by clicking on the live chat icon at the side of the page. Use our contact form or email help@hostinkos.com.

Contact Form


Pse nuk bëni një test drive për veten tuaj në uebfaqen zyrtare të demonstrimit të cPanel, ne e dimë që do t'ju pëlqejë!

Po kërkoni për cPanel Web Hosting?

Ju ftojmë të shfletoni faqen tonë për të mësuar më shumë rreth veçorive dhe benefiteve të vlefshme që ofrojmë.#
Web HostingHostoni uebfaqen e biznesit tuaj në server të fuqishëm Intel Xeon.
 • Duke filluar nga €3.49 /muaj


Reseller partner Rriteni biznesin tuaj me Hostinkos Reseller Hosting.
 • Duke filluar nga €25.00 /muaj


Virtual Server Performancë e lartë, stabilitet i besueshëm dhe root qasje e plotë.
 • Duke filluar nga €16.49 /muaj

Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Hosting banner