img-bg

EnglishTop performancë
dhe stabilitet i pavarur.

Mos i humbisni klientët tuaj me shpejtësi të dobët të serverit—zgjedhni nga pakot e mëposhtme ose na kontaktoni për ndihmë.

Plani
Hard Disk
CPU
Memorie
Çmimi
Plani SERVER S
Hard Drisk 2x 250 GB SSD
CPU Octa-Core
Memorie 32 GB DDR3
çmimi €40 /muaj
Plani SERVER M
Hard Disk 2x 500 GB SSD
CPU Core i5-4590
Memorie 32 GB DDR3
çmimi €50 /muaj
Plani SERVER L
Hard Disk 2x 500 GB SSD
CPU Core i7-6700
Memorie 64 GB DDR4
çmimi €75 /muaj

Më shumë detaje

  SERVER S €40 /mo €1 080 /vit SERVER M €50 /muaj €1 224 /vit SERVER L €75 /muaj €1 440 /vit
Hard Disk 2x 250 GB 2x 500 GB 2x 500 GB
CPU AMD Opteron® Octa-Core, 8x 2.4 GHz Intel® Core™ i5-4590 Quad-Core, 4x 3,3 GHz Intel® Skylake Core i7-6700 Quad-Core, 4x 4.0 GHz
RAM i garantuar 32GB DDR3 RAM 32GB DDR3 RAM 64GB DDR4 RAM
Shpejtësia e portit 100-Mbit/s 1 Gbit/s 100-Mbit/s
Trafik Pa limit Pa limit Pa limit
Sistemi Operativ CentOS, Debian, Ubuntu CentOS, Debian, Ubuntu CentOS, Debian, Ubuntu
Paneli i Administrimit cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
IP adresë
Pa tarifë konfigurimi
Tarifa mujore bazë 40€ /muaj 50€ /muaj 75€ /muaj
Porosit Tani Porosit Tani Porosit Tani
img-bg

Më shumë arsyje për të zgjedhur Hostinkos

100% branded harduer

Hewlett Packard Enterprise, Dell, Fujitsu, Intel®, AMD dhe shumë të tjerë ju sigurojnë performancë të besueshme dhe të qëndrueshme.

Migrime falas pa limit

Ekipi ynë i migrimit do të mundëson transferimin e faqeve për ju, përfshirë edhe domenët. Ne jemi në gatshëm ta bëjmë këtë në kohën që dëshironi.

Përkrahje falas

Ju mund të na arrini falas, 24/7 duke përdorur sistemin tonë të taiketave. Ne me kënaqësi do t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Gati për t’u përdorur brenda 60 minutave

Mos humbisni kohë: Porositni VPS-në tuaj tani dhe ju do të jeni online brenda orës.

Zgjedhje e gjerë e sistemeve operative

Përdorni versionet e fundit të sistemeve operative të serverit me performancë më të lartë - pa pagesë.

Root qasje e plotë

Me Root qasje të plotë, ju do të jeni në gjendje të merrni kontrollin e plotë të serverit tuaj shumë lehtë dhe shpejtë.